Ahojte, to je tak HW žravé, že se to skoro nedá hrát na Core2 Duo@3.2 GHz, 8 GB RAM a nVIDIA 9800 GT? Nebo je u mně něco špatně? Je to líné jako veš... Zkoušel jsem to pouštět v okně na 1024x768 a GPU-Z mně ukazovalo vytížení GPU na cca 20%, ale CPU to bylo na cca 75-95%. To je tak šíleně odfláklá optimalizace, anebo je to moje železo tak slabučké? Kde jsou časy HOMAM II, které jsem si dovezl kdysi z Německa
Firestone wrote:Ahojte, to je tak HW žravé, že se to skoro nedá hrát na Core2 Duo@3.2 GHz, 8 GB RAM a nVIDIA 9800 GT? Nebo je u mně něco špatně? Je to líné jako veš... Zkoušel jsem to pouštět v okně na 1024x768 a GPU-Z mně ukazovalo vytížení GPU na cca 20%, ale CPU to bylo na cca 75-95%. To je tak šíleně odfláklá optimalizace, anebo je to moje železo tak slabučké? Kde jsou časy HOMAM II, které jsem si dovezl kdysi z Německa
Neco je spatne u tebe. Ja mam podobnou sestavu a jede mi to v poho. Mozna mas malo mista na ukladani pameti?
Hmm... a jaké máš vytížení CPU během hry na mapě? Mně to jede tak maximálně 12-15 fps při tom vytížení, co jsem psal.
EDITED: Třeba na mapě po načtení ul. pozice nic nedělám a v prostředcích sleduji, jak mně to ždímá obě jádra téměř na 100%. Paměti je habaděj (8GB RAM+stránkovací)
Firestone wrote:Hmm... a jaké máš vytížení CPU během hry na mapě? Mně to jede tak maximálně 12-15 fps při tom vytížení, co jsem psal.
EDITED: Třeba na mapě po načtení ul. pozice nic nedělám a v prostředcích sleduji, jak mně to ždímá obě jádra téměř na 100%. Paměti je habaděj (8GB RAM+stránkovací)
Je to jenom můj problém nebo tam scénáře ve vlastní hře nemá nikdo. Navíc nemůžu stáhnout ani stažitelný obsah (exkluzivní mi došlo že bude asi pro ty co si koupili sběratelskou edici), chce to po mně nějaký klíč ale já ho nikde v krabičce se hrou nemůžu najít, mám tam akorát instalační.
Tak jsem zdá se narazil na jádro problému -- mám nastavené otáčky větráku dle teploty jádra CPU. Nicméně zpomalování, když se systém přehřívá mám v BIOSu vypnuté, ale když nechám vše řídit automaticky, tak se mně hra začne zpomalovat. Když dám otáčky na 100% výkonu, tak to jede svižně. Ale když sleduju v pozadí aktuální hodnoty výkonu CPU a GPU, tak se vůbec nemění i když to chladím míň. To teda nechápu proč se to pak zpomaluje...
kiliroy wrote:Je to jenom můj problém nebo tam scénáře ve vlastní hře nemá nikdo. Navíc nemůžu stáhnout ani stažitelný obsah (exkluzivní mi došlo že bude asi pro ty co si koupili sběratelskou edici), chce to po mně nějaký klíč ale já ho nikde v krabičce se hrou nemůžu najít, mám tam akorát instalační.
Klíč ke speciálnímu obsahu by jsi měl mít na letáku přiloženém ke hře, a ano absence vlastnich map je celkem problem, zkus se podívat zda jsi jen náhodou nedal podmínky kterým neodpovídá ýádná mapa.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
kiliroy wrote:Je to jenom můj problém nebo tam scénáře ve vlastní hře nemá nikdo. Navíc nemůžu stáhnout ani stažitelný obsah (exkluzivní mi došlo že bude asi pro ty co si koupili sběratelskou edici), chce to po mně nějaký klíč ale já ho nikde v krabičce se hrou nemůžu najít, mám tam akorát instalační.
Klíč ke speciálnímu obsahu by jsi měl mít na letáku přiloženém ke hře, a ano absence vlastnich map je celkem problem, zkus se podívat zda jsi jen náhodou nedal podmínky kterým neodpovídá ýádná mapa.
Nemám sběratelskou edici, ale kdyby tam měl být i přesto nějaký leták tak ho tam nemám (min. né v krabičce). Vlastní mapy tam mám, akorát když dám nahoře místo souboj, scénář, tak se mi to uplně vyprázdní.
Dobrý deň, neviem, či svoju otázku smiem písať sem, ale neviem, kam inam-potrebujem vedieť, či pri hraní singlu je nutné byť online, mám taký pocit, ako by niekto na fóre spomínal offline režim. Po skúsenostiach s istou hrou, ktorú som dodnes nehral (mám originál a dosť silný počítač), nenávidím DRM.
Hra by měla být normálně hratelná v Offline modu, jen nebudeš mít přístup k online bonusům, a nebudou se ti do statistik započítávat tvé herní výsledky.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Ďakujem za odpoveď, nechcem vyzerať ako blbý, ale som si pozeral na internete v jednom obchode cenu heroes VI, a tam bolo, že hra vyžaduje pripojenie k internetu. Som možno až priveľmi úchylne opatrný, po mojich skúsenostiach s tým DRM-kom. P.S. Aké sú tie online bonusy?
Mám již 17 lvl dynastie (mám orig. sběratelskou edici) a nejde mi nakupovat bronzové doplňky z oltáře přání.
Na co lze využít lichovu schopnost zmenšení odolnosti proti temnotě. Nevšiml jsem si, že by to třeba navyšilo zranění temnotou pokud potvora už má toto prokletí.