Datadisky

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
Post Reply
entoo

Datadisky

Post by entoo »

Zdravím trochu mě u heroesu zarazilo ze je jenom 5 hradu tak se chici zeptat jestli treba nebude nejaky datadisk ?
Brennus

Re: Datadisky

Post by Brennus »

entoo wrote:Zdravím trochu mě u heroesu zarazilo ze je jenom 5 hradu tak se chici zeptat jestli treba nebude nejaky datadisk ?

Urcite bude. Ja tu svou tady mam, takze mi zadna jina neschazi. :P
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

entoo wrote:Zdravím trochu mě u heroesu zarazilo ze je jenom 5 hradu tak se chici zeptat jestli treba nebude nejaky datadisk ?

Jak se píše na hlavních aktualitách, zatím není nic oficiálního, ale jsou náznaky, že by tvůrci rádi vydali 2 datadisky, a v každém z nich uveřejnily 2 nové národy. Je jen otázka prodejnosti Heroes VI zda na to dostanou od Ubisoftu prostor a prostředky.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Erunis

Post by Erunis »

Heroes VI by rozhodně měl mít dva datadisky. Trojka, čtyřka a pětka je měli. Dá se říct, že z datadisků se u téhle hry stala tradice.
Vayshan

Post by Vayshan »

Aj mňa by potešilo keby vydali nejaký datadisk nie kvôli tomu že v H6 je málo národov podla mňa je 5 národov dosť ale aj pre nové národy v podaní Heroes VI pretože zatial sa mi každý národ v H6 zapáčil(dúfam že keď bude tak tam dajú Temných Elfov :D )
Je jedno kto si aj tak zomrieš!!!!
efik

Post by efik »

Kdybych měl spekulovat tak by mi přišlo logické vydat v prvních datadisku světlé a temné elfy (Černý drak mi fakt chybí). V kampaňi by se pak hráč stal součástí rozkolu elfů na světlé a temné elfy.

Druhý datadisk by pak mohl mít Mágy a Trpaslíky.

Kampaň za mágy např. jak objevily nekromancii či jak v dobách prvního zatmění a jak mágové zachránily svět stvořením Orků. :) a u mých milovaných trpaslíků mě nic nenapadá.
Image
kiliroy

Post by kiliroy »

efik wrote:Kdybych měl spekulovat tak by mi přišlo logické vydat v prvních datadisku světlé a temné elfy (Černý drak mi fakt chybí). V kampaňi by se pak hráč stal součástí rozkolu elfů na světlé a temné elfy.

Druhý datadisk by pak mohl mít Mágy a Trpaslíky.

Kampaň za mágy např. jak objevily nekromancii či jak v dobách prvního zatmění a jak mágové zachránily svět stvořením Orků. :) a u mých milovaných trpaslíků mě nic nenapadá.

A jak asi? U těch elfů by to šlo, ale všechno ostatní co jsi jmenoval se stalo ještě před událostmi v h6.
:(
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Však dačo si už len vymyslia keď budú chcieť.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Kiko

Post by Kiko »

Tiež by som si rád zahral za Elfov :wink:
Altair8

Post by Altair8 »

Ten rozkol T. a S. elfů by dat mohli, dost by mě to zajímalo :)
Bušák

Post by Bušák »

Já si právě myslím, že ten rozkol temných a světlých elfů bude v jednom z datadisků na 100% už te´d se občas v kampaních o elfech mluví a doba kdy se děj odehrává, odpovídá.
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Presne nad tým som aj ja rozmýšľal.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
entoo

Post by entoo »

mohli do jednoho z tych datadisku dat moznost vytvorit automaticky mapu a nastavit
Post Reply