H6 technická podpora
Re: H6 technická podpora
To neviem ale dnes ráno mal byť výpadok kvôli technickej údržbe. Vy ste niečo postrehli, že sa zmenilo v hre ?
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
ee asi šlo jen o nějakou údržbu servrů nebo tak něco....
Zdravím, pročetl jsem skoro všechno, ale pořád nevím co stím.Jedná se o to, že když hraju kampan [jedno za jakou frakci] skoro každá druhá bitva mě hodí do windu a napíše Program přestal pracovat.Docela už mě to fakt sere protože to chci hrát, ale pořád to spouštěn znovu jak vůl je na zmagoření.Prosím kdokoliv, cokoliv pište já už si nevím rady.Jinak toto forum jsem nepřečetl úplně celé tak jestli to někde je tak mi hned nenadávejte.
Díky za veškeré rady.
Jinak mám PC a verzi hry 1.1.1, ale padalo mě to i v základní verzi.
Díky za veškeré rady.
Jinak mám PC a verzi hry 1.1.1, ale padalo mě to i v základní verzi.
Máš originál hru či stiahnutú ?
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Rád bych se choval pokorně, ale to fakt sry nejde. Jsem ochotný snést všechny bugy, ale že pop hodině a půl zjistím, že musím hrát od začátku, protože se hra vždycky ve stejné chvíli sekne a ani nevím jestli to pomůže mě fakt nasralo. A jdu na officko, snad to nějak přeložim.
Unbe wrote:stáhnutou, od skidrowu.
No tak to bude tým že je to stiahnuté, lebo aj kamarátovi sa to isté robí a tiež to má stiahnuté.
MINOTAUR wrote:Unbe wrote:stáhnutou, od skidrowu.
No tak to bude tým že je to stiahnuté, lebo aj kamarátovi sa to isté robí a tiež to má stiahnuté.
Nieje to len tym, roby to aj ludom s orig verziou. Ale podla Offic fora ze vraj par ludom pomohol reinstal Winu.
A podla vsetkeho je to naky problem v Registroch
kiliroy wrote:Rád bych se choval pokorně, ale to fakt sry nejde. Jsem ochotný snést všechny bugy, ale že pop hodině a půl zjistím, že musím hrát od začátku, protože se hra vždycky ve stejné chvíli sekne a ani nevím jestli to pomůže mě fakt nasralo. A jdu na officko, snad to nějak přeložim.
Uz to tam je medzi technickymi bugmi
Last edited by Mrakoplas on Tue Oct 25, 2011 5:07 pm, edited 1 time in total.
Je jedno kde prave ste vzdy sa najde nejaky.....
Magor
Magor
Ta kamarátovi pomohlo to že si stiahol hru z inakade xD ale môže to byť aj technický bug, už ich je ak nasrano.
MINOTAUR wrote:Unbe wrote:stáhnutou, od skidrowu.
Tím to sice nutně být nemusí, protože H6 po různu padá i legálním majitelům kopie hry, ale osobně si taky myslím, že to tím je
tak stáhnutou verzi mám stejnou jako kamoš a mu to nepadá tak tím to asi nebude, akorát jsem přeinstaloval wind 7 32bit stejně zese a pořád to dělá. nemůže to být třeba, že nemám 64 bit? a nebo myslíte že se to oplatí koupit, já bych to koupil, ale tu jistotu mít asi nebudu co?
Unbe wrote:tak stáhnutou verzi mám stejnou jako kamoš a mu to nepadá tak tím to asi nebude, akorát jsem přeinstaloval wind 7 32bit stejně zese a pořád to dělá. nemůže to být třeba, že nemám 64 bit? a nebo myslíte že se to oplatí koupit, já bych to koupil, ale tu jistotu mít asi nebudu co?
Urcite to este nekupuj dokym nevydaju dalsi patch, ta hra je beta verzia.(100+ bugov len v skiloch, dalsich x je technickych a kampanovych) Ako som uz povedal roby to aj ludom s originlakou. to ci je win 64 alebo 32 by nemal byt problem ale kto vie.
Je jedno kde prave ste vzdy sa najde nejaky.....
Magor
Magor
kiliroy wrote:Rád bych se choval pokorně, ale to fakt sry nejde. Jsem ochotný snést všechny bugy, ale že pop hodině a půl zjistím, že musím hrát od začátku, protože se hra vždycky ve stejné chvíli sekne a ani nevím jestli to pomůže mě fakt nasralo. A jdu na officko, snad to nějak přeložim.
přesně todle mi dělalo demo, v jednu chvíli to padalo ať jsem dělal cokoliv a hrát od začátku fakt nepomohlo, ale třeba budeš mít štěstí
vcera jsem nainstaloval aktualizaci driveru pro svoji NVIDII...
...a zacal blikat kurzor
do psi (_._) to me s*r*
...a zacal blikat kurzor
do psi (_._) to me s*r*
Tak mam tu dalsi bug. Mozna jste si všimli že po naštení savu vám to z některých budov udělá jakousi nevzhlednou zeď, ale že to po pár vteřinách zmizí. No ale mě to tenokrát v 2. misi za irinu nezmizelo. Nemůžu se tam teď teleportovat, ale nutně potřebuji to město co je poblíž.
http://imageshack.us/photo/my-images/820/beznzvub.gif/
http://imageshack.us/photo/my-images/820/beznzvub.gif/