H6 technická podpora

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
Viking

Hláška: Nedostatek videopaměti

Post by Viking »

Zdárek, mám problém při hraní H6. Hru normálně spustím, ale při hraní se sekne a napíše mi to hlášku: "Nedostatek videopaměti". Už jsem si kvůli tomu koupil i novou grafiku Radeon HD 6670 1Gb, dále mám 4 Gb Ramku, core 2 duo E6700. Splňuji tedy minimální požadavky. Nevíte někdo, co s tím? Díky
Firestone

Re: H6 technická podpora

Post by Firestone »

A nebude to spíš tím, že máš málo virtuální paměti (stránkovací soubor)? Mrkni do nastavení systému a když tak nastav ručně víc (tj. nenech to na nastavení systému, třeba 4 GB).
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Mimochodem poznámka, Právě jsem dohrál první mapu za Azyl a zatí mi umírnění u vestalek (lepší překlad než spřátelení) funguje normálně. Ale uvidí se jak na tom bude druhá mapa
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Dekker

Post by Dekker »

co jsem hrál prolog tak mi u nich, nebo té neupgradované verzi jaksi nefungovala ta schopnost rychlost světla, ale v dalších hrách to PC funguje, tak nevím ... a u Arcilicha mají opět blbej překlad jeho schopnosti
Viking

Post by Viking »

Firestone wrote:A nebude to spíš tím, že máš málo virtuální paměti (stránkovací soubor)? Mrkni do nastavení systému a když tak nastav ručně víc (tj. nenech to na nastavení systému, třeba 4 GB).

Virtuální paměť jsem nastavil na 4 Gb a nic. Dokonce jsem to zkusil s novou grafikou a celé mi to bliká jako blázen. Napadá mě už jenom vyměnit systém z Vist na Windowsy 7. Zkusím to a dám pak vědět.
Firestone

Post by Firestone »

Tak me jeste napada nahodit posledni ovladace na grafiku (treba zkusit i beta ovladace) a pak pouzit na heroesy posledni znamy patch (v1.1.1).
Jinak Visty jsou celkem shit OS, 7ky bych rozhodne doporucoval vic.
kiliroy

Post by kiliroy »

To bych se spíš divil kdyby ti to na vistách fungovalo, než nefungovalo.

Sry nechce se mi citovat. Vestálky nemají rychlost světla, to mají zářící světice a ty v první misi vůbec nejsou.

BTW: Teď jsem dohrál druhou mapu za azyl (jedu slzy) a s příběhem v poho, ale teď jedu 2. misi za nekromanty a jedu krev. Takový sviňárny bych neudělal snad nikomu. Zachránit spíš knihy než Kraala? Co to ku*va je?
:(
Dekker

Post by Dekker »

kiliroy wrote:To bych se spíš divil kdyby ti to na vistách fungovalo, než nefungovalo.

Sry nechce se mi citovat. Vestálky nemají rychlost světla, to mají zářící světice a ty v první misi vůbec nejsou.

BTW: Teď jsem dohrál druhou mapu za azyl (jedu slzy) a s příběhem v poho, ale teď jedu 2. misi za nekromanty a jedu krev. Takový sviňárny bych neudělal snad nikomu. Zachránit spíš knihy než Kraala? Co to ku*va je?

divné ... přijde mi, že to mají kolikrát hrozně pomotané .. ale už vím u které jednotky ta rychlost světla rozhodně je a nefunguje XD ... elementál světla. Teď se mi potento hromadná regenerace, prej jen jednou za bitvu WTF O.o ... donedávna to šlo několikrát

a s těma úkolama to trochu zjednodušili když tam dali jakou dostaneš odměnu, tu bych tam nedával, speciálně v této misi za nekro
kiliroy

Post by kiliroy »

Hmmm. Mě u světic funguje vše. Rychlost světla znamená že zaútočí a vrátí se zpět bez vrácení úderu. A pozitivní efekty z nepřátelských jednotek mi také smívají.

Bohužel zrovna 2. mise za nekromanty by bez odměn nešla. A mě se ty odměny celkově líbí, v minulých dílech jste buď měli naplánováno že nějaké jednotky dostanete, nebo jste si je museli koupit, ale tady můžete plnit i relatibně příjemné sekundární úkoly. Mohli ty úkoly ale udělat trochu obtížnější, takhle se člověk vůbec nemusí rozhodovat, zda úkol splnit či naopak, vždy se to vyplatí.

EDIT: Tak jsem si tvou zprávu přečetl znovu a tak nějak nevím jestli si tím myslel, že by měli odměny zrušit, nebo by jenom neměli psát co dostanete.
Dekker

Post by Dekker »

neměli by psát co dostaneš .. ať je to trochu napínavé, přeci jenom když předem víš co dostaneš tak je to trochu škoda a není tam to překvapení
kiliroy

Post by kiliroy »

Nj. Ale mě spíš dostalo 5 snovaček osudu. Snad trochu přehnaná odměna, sice jsem to hrál na easy (vše hraju na easys až pak přitvrzuji), ale dal bych to v poho i bez nich. A Když jsem si s nima také pořádně zahrál tak jsem změnil názor a myslím si že snovačky jsou mnohem lepší než pekelní pánové (to je taky na ho*no překlad, konečně se jich dočkáme na místě šampióna a oni to přeloží jako ďábel :roll: ). Ale jejich schopnost odvětného úderu přehupuje s rostoucím počtem a s rostoucí délkou souboje váhy na jejich stranu.

Neví se něco o nějakém opravném patchy? Vím že tam je přes stovku bugů, ale mají na to určitě celý tým programátorů, to jim přece nemůže zabrat takhle dlouho, takže já jen doufám že tam dají nějaké ty scénáře a pěkně je osolí hromadou ukázek a dialogů.
Dekker

Post by Dekker »

netuším kdy bude další .. ale co jsem zjistil tak Pekelný pán je zatím co se počtu životů týče nejslabší, ale i tak je to silná jednotka pokud s ní umíš zataktizovat. Spíše mě docela mrzí, že ostatní jednotky jsou vesměs hodně podobné, krom schopností. Stejný počet životů atd ... a také to, že elementálové jsou považovány za živé jednotky, což je poprvé co to u Heroesů vidím
nemecj

Post by nemecj »

fikeri wrote:
Jeremiasz wrote:
fikeri wrote:Zdravím,
nemohl jsem se dočkat dneška až si zajdu dneska do krámu koupit Heroes 6. Moje nadšení však skončilo po nainstalování. Nainstaluju vše, stáhnu vše, zaregistruju se, ťuknu hrát a pak černá tma. Mám to nainstalované na notebooku (starý asi měsíc) s grafickou kartou geforce GT540M, procesor i5-2410M a paměť 4GB. Nevíte, kde je problém? Četl jsem teď poslední článek na http://www.heroes-centrum.com a je tam uvedeno, že notebooky mají hromadně problém. Nevíte bližší informace? Nebo mám problém jenom já? Děkuji

HMM VI NA NOTEBOOKACH zatim NEBEZI
generelne co jsem zatim cetl, tak jsou problemy s notasovyma grafarnama, desktopy jsou OK

A to na u testování nikdo nepřišel? Škoda, budu muset čekat, nebo tu sběratelskou edici hodit oknem. :?

Hm, přišel sem sem zjistit jak to rozchodit. Mám notebook takže prd.
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Počkat počka počka. Návody jak to rozjet na noteboocích už jsou.

Zaprvé hru nainstalovat a opatchovat na 1,1,1 patch. Stáhnou ovladače na grafárnu. na 80% pokud není grafika moc slabá tak by to jet již mělo.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Sucubis

Post by Sucubis »

zdravim, mam takovy problem a nevim ani jestli to je problem nebo to byl ucel ... kdyz jsem dokoncila tutorial, ukazalo me to tam vsechny odehrane kapitoly. Kdyz jsem ale dohrala kampan za nekro, tak me to tam ty kapitoly neukazuje, jen se mi otevrela bonus kampan, kde mam pristupnou druhou cast, ale prvni ne ... nevi nekdo jestli je to tak v poradku ? prijde mi to jako blbost, kdyz si treba dohraju druhou cast kampane, vypnu hru a kdyz chci hrat navaznou treti, tak nemam jak ji nacist a musim si vytahnout save konce predchozi kampane aby se mi tam ukazalo pokracovat. (tady je screen, nevedela jsem kam jinam to hodit, jen pro predstavu)

http://www.ulozto.cz/10805902/bez-nazvu-jpg
http://www.ulozto.cz/10805903/bez-nazvu3-jpg
http://www.ulozto.cz/10805904/bez-nazvu2-jpg
Post Reply