Seznam BUGů a malé zamyšlení.
Re: Seznam BUGů a malé zamyšlení.
Ne vyzkoušeno.
V posledni mapě za inferno jsem jich získal 48 v jedne pokladnici. supertezke souboje proti 500 stinovim elementum se změnily v 15min autocombat kde stálo 550 elementů na bojisti a hrdina to mecem dosekával po odhadem 8-10 za kolo
V posledni mapě za inferno jsem jich získal 48 v jedne pokladnici. supertezke souboje proti 500 stinovim elementum se změnily v 15min autocombat kde stálo 550 elementů na bojisti a hrdina to mecem dosekával po odhadem 8-10 za kolo
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
také je to dle mě bug s tou imunitou, protože u ostatních elementálů ten popis sedí .. a nevím co na těch bitvách s elementálama v poslední misi za inferno bylo těžké ... já jich tam měl i 2000 a neměl jsem potíže, spíše sem se nudil páč mě nic neohrožovalo
No co jsem se tak díval tak tzo bude i tím že já v průěru dohraju mapu za 4-5 měsíců (herního času a ne jak někteří potřebují na jednoduchou mapu 1,5let:-D (viz screen v topicu Azyl)
ani já sem to nehrál tak dlouho ... dá se to nějak zpětně zjistit? ... ono šlo o to, že se proti mě nemělo skoro co postavit vzhledem k síle hrdiny
Tak mám další 2 bugy se schopností serenity. Pokud to hodíte na kentaura a dojdete mu nějakou jednotkou na polovinu vzdálenosti tak to do ní napálí. Navíc při útoku na jednotku pod vlivem serenity (sry český název si nemůžu vybavit) vám to napíše že úder neoplatí, ale ona ho oplatí.
Nevztahuje se to nahodou na její první oplácení proti vestalkám, (které u mě funguje správně) Vestalka zaútočí asoupeř jí nevrátí útok
No já vážně nevím jak u vestálek, já mluvím o slzové schopnosti nagských mágů.
Ahoj
chcem sa spytatat, ci je spravne ak na bojovej obrazovke sa pohybuju postavy zvlastnym neprirodzenym pohybom a ci ma aj niekto iny tento problem. Hram zatial prvu misiu - tutorial a normalne ma to uz znervoznuje. Na strategickej obrazovke je pohyb v poriadku, ale potom na bojovej tie vlky akoby lietali sekavym pohybom, vojak s kopiou tiez ide nejako zvlastne. Boj na blizko a na dialkuje uz v poriadku. Dakujem za opdoved.
chcem sa spytatat, ci je spravne ak na bojovej obrazovke sa pohybuju postavy zvlastnym neprirodzenym pohybom a ci ma aj niekto iny tento problem. Hram zatial prvu misiu - tutorial a normalne ma to uz znervoznuje. Na strategickej obrazovke je pohyb v poriadku, ale potom na bojovej tie vlky akoby lietali sekavym pohybom, vojak s kopiou tiez ide nejako zvlastne. Boj na blizko a na dialkuje uz v poriadku. Dakujem za opdoved.
H723 wrote:Ahoj
Jakou máš grafiku a procesor? Kdyžtak to zkus na menší detaily.
kiliroy wrote:H723 wrote:Ahoj
Jakou máš grafiku a procesor? Kdyžtak to zkus na menší detaily.
radeon a dvojjadrovy procesor, novy notebook, ale chyba bude niekde inde, pretoze ked som znizil detaily a rozlizenie, tak chodili este zvlastnejsie a aj strategicka mapa sekala nielen bojova...
No některé jednotky se občas trochu seknou třeba gryf při střemhlavém útoku, nebo Kirin. Ale jinak fakt nevím čím by to mohlo být.
To co tu píšete se dá ještě snést, ale já se do hry poprvé dostával 6 hodin a ani nechtějte vědět co jsem vše zkusil, pak jsem spokojeně víkend hrál aniž bych si všimnul větších bugů. Pak si chci zahrát v týdnu a černá obrazovka mě nepustí tak jako při prvních šesti hodinách. Teď je 20h a já pořád koumám jak to opět rozchodit(začal jsem s tím dnes v 10 ráno), kdybych se místo času kdy řeším chyby ubisoftu věnoval práci, mám peníze na dva plánované datadisky a ještě mi něco zbude. Kdybych uměl lépe anglicky tak jim napíšu takoví dopis že si ho zarámují jako seznam všech známých i neznámých sprostých slov a vulgarizmů. Jen upozorním že ze stejných důvodů jsem si nezahrál demo, tak jsem čekal, že to do ofic hry spraví. PS: patche jsem stahoval už nejméně 8*, stejný bude i počet instalací. Asi se vykašlu na notebook a nainstaluji to na staré PC. Kdyby nebyl Heroes srdcovka tak už skončil v koši.
Momentálne nehrám H6. Čakám na patch, bo ma nebaví sa potýkať s kdejakými chybami, možno už len do konca týždňa? (pls) 
estla wrote:Momentálne nehrám H6. Čakám na patch, bo ma nebaví sa potýkať s kdejakými chybami, možno už len do konca týždňa? (pls)
Já mám spíš pocit že na to totálně hážou bobek
Když si to tak vezmem, jak to tu rozebíral myslím Dave Jame, tak první patch byl dělán cca 1 měsíc (od té doby kdy začli lisovat dvd, do doby než to dali do prodeje). A teď čekáme jak dlouho? dva měsíce? a ani zmínka, ani jakékoliv datum oznámené.
Takže radši hraju Skyrim a když je počítač se Skyrimem obsazenej, tak si du radši číst, nebo whatever, protože to fakt nemá cenu pouštět. Navíc se ten zasranej notebook poslední dobou strašně přehřívá, můžu ho čistit jak chci, ale stejně se ta sviňa přehřeje a vypne, ve stále kratším intervalu. Možná zkusim omezit výkon, ale to pak bude už totální sekaná z tý hry.
Thelvyn wrote:estla wrote:Momentálne nehrám H6. Čakám na patch, bo ma nebaví sa potýkať s kdejakými chybami, možno už len do konca týždňa? (pls)
Já mám spíš pocit že na to totálně hážou bobek.
Když si to tak vezmem, jak to tu rozebíral myslím Dave Jame, tak první patch byl dělán cca 1 měsíc (od té doby kdy začli lisovat dvd, do doby než to dali do prodeje). A teď čekáme jak dlouho? dva měsíce? a ani zmínka, ani jakékoliv datum oznámené.
Takže radši hraju Skyrim a když je počítač se Skyrimem obsazenej, tak si du radši číst, nebo whatever, protože to fakt nemá cenu pouštět. Navíc se ten zasranej notebook poslední dobou strašně přehřívá, můžu ho čistit jak chci, ale stejně se ta sviňa přehřeje a vypne, ve stále kratším intervalu. Možná zkusim omezit výkon, ale to pak bude už totální sekaná z tý hry.
Taky hraji Skyrim, než dutlačí patch