H6 technická podpora
Re: H6 technická podpora
hoj, prosim vás, hraju heroes, ale nevíte kde ve hře jde vytvořit další profil? hrajeme s bratrem z jednoho PC a tak nevim jestli tam někde jde udělat další profil a pak přepínat, klidně kvůli tomu budem hrát offline, jen mě zajímá jestli to v nastavení někde, já to tam nenašel, nebo jinej návod jak to uděla bez potřeby nákupu ještě jednoho kusu hry....
bravoman wrote:hoj, prosim vás, hraju heroes, ale nevíte kde ve hře jde vytvořit další profil? hrajeme s bratrem z jednoho PC a tak nevim jestli tam někde jde udělat další profil a pak přepínat, klidně kvůli tomu budem hrát offline, jen mě zajímá jestli to v nastavení někde, já to tam nenašel, nebo jinej návod jak to uděla bez potřeby nákupu ještě jednoho kusu hry....
jedine jeden z vas jako offline (oddeleny save hry od online rezimu), nebo koupit druhou licenci
aha, no no to tak zkoušel, ale po odehrání prvních dvou výukových misích se mu neotevřely další kampaně, ale napadlo mě jestli byste sem někdo nemohl hodit link kde bych si mohl stáhnout jen jeden váš offline save kde máte ty kampaně odemčený, třeba by to pomohlo....
bravoman wrote:aha, no no to tak zkoušel, ale po odehrání prvních dvou výukových misích se mu neotevřely další kampaně, ale napadlo mě jestli byste sem někdo nemohl hodit link kde bych si mohl stáhnout jen jeden váš offline save kde máte ty kampaně odemčený, třeba by to pomohlo....
to me taky blbo na online uctu a stacilo jen relognout hru ... on musi byt hlavne vzdy offline, jinak jsou ty save uplne jiny a nejsou pak videt (jinak muz to hraje offline na druhem kompu a jede mu to v pohode - blbne to jen me online) ... stale u me zustava komplikace viz 2 radky nahoru a to i po reinstalu
Sucubis wrote:to me taky blbo na online uctu a stacilo jen relognout hru ... on musi byt hlavne vzdy offline, jinak jsou ty save uplne jiny a nejsou pak videt (jinak muz to hraje offline na druhem kompu a jede mu to v pohode - blbne to jen me online) ... stale u me zustava komplikace viz 2 radky nahoru a to i po reinstalu
no právě že jemu to blbne v offline modu, už jsem to i reinstaloval, mě to jde, jemu ne, proto si řikám že by třeba pomohl offline save od někoho kdo to má v offline odemčeno.....
Sucubis wrote:zdravim, mam takovy problem a nevim ani jestli to je problem nebo to byl ucel ... kdyz jsem dokoncila tutorial, ukazalo me to tam vsechny odehrane kapitoly. Kdyz jsem ale dohrala kampan za nekro, tak me to tam ty kapitoly neukazuje, jen se mi otevrela bonus kampan, kde mam pristupnou druhou cast, ale prvni ne ... nevi nekdo jestli je to tak v poradku ? prijde mi to jako blbost, kdyz si treba dohraju druhou cast kampane, vypnu hru a kdyz chci hrat navaznou treti, tak nemam jak ji nacist a musim si vytahnout save konce predchozi kampane aby se mi tam ukazalo pokracovat. (tady je screen, nevedela jsem kam jinam to hodit, jen pro predstavu)
http://www.ulozto.cz/10805902/bez-nazvu-jpg
http://www.ulozto.cz/10805903/bez-nazvu3-jpg
http://www.ulozto.cz/10805904/bez-nazvu2-jpg
tak kto by mel tuhle komplikaci, vezte ze je to tim, ze jste nepouzili hrdinu jak vam ho ubisoft pripravil ale tim, ze jste si udelali obrazeh ci vlastnost hrdiny vlastni dle moznosti na zacatku kampane ... krasny bug
Zdravim všechny, mam instalovanou original verzi H6 a bohužel nejde mi hrat
Mam notebook Asus G73J procesor I7-7200 a 6GB RAM, grafika Ati mobility radeon HD 5870 s 1GB RAM. Nároky na hraní bych tedy měl splňovat
Před instalaci patche 1.1.1 mi to šlo do černe obrazovky. Po instalaci se ukaže menu a když dam hrat, tak mě to necha hrat tak 1-3min a pak mě conflux odpoji. A to se mi deje stale dokola. Nikdy to nevydrzi bez odpojeni dele než 3min. Někdy spadne i cela hra
Zkoušel sem přepsat i exe soubor dle navodu na heroes centrum a reaguje to stale stejně. Poradi prosim někdo co s tim??? Díky všem předem za rady!
No jako takové debilnější řešení mě napadá to hrát jako offline?
Blba otázka, Jaké máš připojení na net, zda náhodou nemáš moc pomalý.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Ahoj... mam dotaz, vlastne dva, jak je to s hanim vice hracu na jednom PC? Mam zakoupene origo, pritelkyne by rada hrala na mem PC tez, muze si nejak zalozit svuj ucet a jet online kampan atd. pripadne hotseat spolu s dynastii oba dva? Nemusim prece porizovat druhou hru ne?.))
A dalsi dotaz, patch 1.1.1. je jen na angl. verzi hry, nebo ho muzu nahrat? Aktualizace probehla, bugy jsou ale je to unosne(dalsi patche uvitam, jako kazdy asi ale), bo v hlavnim menu je verze 1.0.---- nejaka cisla, pritom hra se vice sama neaktualizuje... pri instalaci jsem zadal CZ, tak nevim zda muzu patch nahrat...
Hra je to uzasna, az se zbavi bugu...numero uno a navrat ke stare dobre hratelnosti HOMAM 2/3.
Prede diky za rady
A dalsi dotaz, patch 1.1.1. je jen na angl. verzi hry, nebo ho muzu nahrat? Aktualizace probehla, bugy jsou ale je to unosne(dalsi patche uvitam, jako kazdy asi ale), bo v hlavnim menu je verze 1.0.---- nejaka cisla, pritom hra se vice sama neaktualizuje... pri instalaci jsem zadal CZ, tak nevim zda muzu patch nahrat...
Hra je to uzasna, az se zbavi bugu...numero uno a navrat ke stare dobre hratelnosti HOMAM 2/3.
Prede diky za rady
@sultankr Pokud hru spouštíš pře GU.exe tak se ti patche stáhnou automaticky a 1,1,1 je samozřejmě i pro českou verzi.
Co se týče hry dvou hráčů na jednom PC. z jedné hry, nejde založit dva samostatné účty, protože potřebujete dva herní klíče. Ale hrát spolu horké křeslo samozřejmě můžete, to jde v rámci jednoho účtu. Pokud chcete oba hrát tažení, a nechce se vám hrát spolu, ale chcete každý zvlášť, bude se muset jeden z vás spokojit s hraním offline (bohužel doma se sourozencem řešíme stejný problém)
Co se týče hry dvou hráčů na jednom PC. z jedné hry, nejde založit dva samostatné účty, protože potřebujete dva herní klíče. Ale hrát spolu horké křeslo samozřejmě můžete, to jde v rámci jednoho účtu. Pokud chcete oba hrát tažení, a nechce se vám hrát spolu, ale chcete každý zvlášť, bude se muset jeden z vás spokojit s hraním offline (bohužel doma se sourozencem řešíme stejný problém)
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Dave_Jame wrote:Blba otázka, Jaké máš připojení na net, zda náhodou nemáš moc pomalý.
Připojeni mam 8mb přes ADSL od O2. Ještě sem zapoměl zminit, že demo sem hral bez naprostych problemu,tam se to neodpojovalo ani nepadalo
Ahoj, při spouštění hry vyskoší hláška "grafická karta nesplňuje minimální požadavky" a dál mě to nepustí.
Neví někdo jak tohle obejít, aby při spouštění hra nekontrolovala váš hardware?
díky
díky
raťafák wrote:Ahoj, při spouštění hry vyskoší hláška "grafická karta nesplňuje minimální požadavky" a dál mě to nepustí.
díky
Ona nekontroluje (alepoň myslím), ale spíš si myslím že ji tvoje grafická karta ani nerozjede.
kiliroy wrote:raťafák wrote:Ahoj, při spouštění hry vyskoší hláška "grafická karta nesplňuje minimální požadavky" a dál mě to nepustí.
díky
Ona nekontroluje (alepoň myslím), ale spíš si myslím že ji tvoje grafická karta ani nerozjede.
Pochybuju že by v tomhle byl velký rozdíl mezi plnou hrou a demem, myslím v náročnosti. Na kompu sem to horko těžko dával dohromady ale demo sem rozjel, dokonce plynulejš než na mnohem novějším noťasu - drobné grafické bugy nepočítaje
V plný hře mě to ovšem ani k žádným pokusům nepustí a rovnou mě to pošle do řitě s touhle hláškou
Takže jestli se to dá nějak ochcat, tak bych taky řešení uvítal, než se dokopu do obchodu pro novou kartu.