Bušák wrote:Ano to vypadá, sice by správně Kirin měl vypadat asi jako jelen, ale mě se takhle líbí mnohem víc, ale podstatné je to, že to není drak. Draci jsou pro mě hoMM 6 jen Bossové, nebo Bohové a myslím, že tak to berou i autoři..
Draci tam niesu, lebo tam nieje ziadny narod ktory by toho draka ako champa potreboval, z tych 5 co su tam drakov mali len nekraci, ale u elfov . resp dungeonu bude drak urcite. Samy to aj v nejakom rozhovore potvrdili ze u par ras sa drakom neda vyhnut a navyse Heroes bez Cierneho draka a Titana si neviem predstavit.
Je jedno kde prave ste vzdy sa najde nejaky.....
Magor
Bušák wrote:Ano to vypadá, sice by správně Kirin měl vypadat asi jako jelen, ale mě se takhle líbí mnohem víc, ale podstatné je to, že to není drak. Draci jsou pro mě hoMM 6 jen Bossové, nebo Bohové a myslím, že tak to berou i autoři..
Draci tam niesu, lebo tam nieje ziadny narod ktory by toho draka ako champa potreboval, z tych 5 co su tam drakov mali len nekraci, ale u elfov . resp dungeonu bude drak urcite. Samy to aj v nejakom rozhovore potvrdili ze u par ras sa drakom neda vyhnut a navyse Heroes bez Cierneho draka a Titana si neviem predstavit.
No, podle mě, když nedají draka i u nekromantů (tradice už od prvního vydání) tak nedají ani Elfům a Temným elfům (případně trpasíkům) to vše se dá nahradit Elfové - Entové, Temní elfové - Hydry, Trpasíci - Thénové apod. U kouzelníků je Titán jistý, titán není drak. Zklamalo mne to, že ďábla nahradili Pekelným poslem (pánem).
Kdyby vypadal jako jelen tak hrdina Svatyně by jezdil na Kirinovi.
Lucas Gryf wrote: No, podle mě, když nedají draka i u nekromantů (tradice už od prvního vydání) tak nedají ani Elfům a Temným elfům (případně trpasíkům) to vše se dá nahradit Elfové - Entové, Temní elfové - Hydry, Trpasíci - Thénové apod. U kouzelníků je Titán jistý, titán není drak. Zklamalo mne to, že ďábla nahradili Pekelným poslem (pánem).
Tradice od druhého dílů Nekra v H1 nebyly Ale ano chápu co tím myslíš. Jedný národ který dle mě bude mít draky jsou Temní elfové. Možná ale velmi možná trpaslíci, nebo jim nechají thény či nějakého minidráčka
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Lucas Gryf wrote: No, podle mě, když nedají draka i u nekromantů (tradice už od prvního vydání) tak nedají ani Elfům a Temným elfům (případně trpasíkům) to vše se dá nahradit Elfové - Entové, Temní elfové - Hydry, Trpasíci - Thénové apod. U kouzelníků je Titán jistý, titán není drak. Zklamalo mne to, že ďábla nahradili Pekelným poslem (pánem).
Tradice od druhého dílů Nekra v H1 nebyly Ale ano chápu co tím myslíš. Jedný národ který dle mě bude mít draky jsou Temní elfové. Možná ale velmi možná trpaslíci, nebo jim nechají thény či nějakého minidráčka
No ještě, že tu tradici konečně prolomili ... Taky myslím, že draka budou mít jen temní elfové... U trpaslíků se mnohem víc hodí thén než drak. Ten magma drak neměl žádnou "osobnost"...
Hmm myslím, že Hydry s teleportem by byly dosti podivné, ale kdyby si s nimi nějak pěkně pohráli tak by to mohla být velmi solidní jednotka . Btw klidně to může být elite
Tak co vím tak vždy se Hydra prezentovala jako had s více hlavami, a hadi jsou velmi rychlý lovci. Takže pokud tomu utnou nohy tak si myslím, že rychlost by opravdu Hydra mohla dostat. Zvlášť s nějákým agresivním útokem nebo spec. ability třeba plivnutí kyseliny protivníkům do tváře, které by je to ochromilo při vracení úderu. Takže si myslím, že by se z ní dala udělat skvělý šampion.
Osobne by som bol za navrat Roc/Thunderbird z ktoreho by mohol byt solidny sampion alebo u trpaslikov by teoreticky sla spravit aj variacia na Behemota. A medzi dalsimi ktorym by som prial navrat je Beholder a Bazilisok. Velke oko sa mi jednoznacne hodi k Facelessom
Je jedno kde prave ste vzdy sa najde nejaky.....
Magor
Já si trvám na tom, že když draky, tak jako Bosse. Všechno se dá nahradit a i tahle tradice by se mohla prolomit. U elfů ten drak ani není taková tradice ve dvojce byl fénix a ve čtyře byli oba. A jako tvůrci přidali Splétačky osudu - dost povedené jednotky. Tak by mohli vymyslet i nové jednotky elfům a temným elfům a i trpaslíkům. U trpaslíků by mi ani nevadil jakýsi ohnivý démon - potomek Arkatha. (Otázka je zda tam taky tyhle rasy budou, myslím, že elfové jsou jistí, ale trpaslíci a mágové ? uvidíme. Hlavně doufám, že se tu neobjeví nějaký národ třeba jen vzdáleně připomínající soutok u HoMM 3 !! )
Bušák wrote:Já si trvám na tom, že když draky, tak jako Bosse. Všechno se dá nahradit a i tahle tradice by se mohla prolomit. U elfů ten drak ani není taková tradice ve dvojce byl fénix a ve čtyře byli oba. A jako tvůrci přidali Splétačky osudu - dost povedené jednotky. Tak by mohli vymyslet i nové jednotky elfům a temným elfům a i trpaslíkům. U trpaslíků by mi ani nevadil jakýsi ohnivý démon - potomek Arkatha. (Otázka je zda tam taky tyhle rasy budou, myslím, že elfové jsou jistí, ale trpaslíci a mágové ? uvidíme. Hlavně doufám, že se tu neobjeví nějaký národ třeba jen vzdáleně připomínající soutok u HoMM 3 !! )
Mágové by tam měli být, protože když se nekromanté právě odtrhli od svých "bratří" .. jinak soutok u HoMM 3 byla směska elementálů, jediná víla byla normální (když je Fénix brán jako element ohně). Draci by rozhodně měli být bossové, nebo bohové. Splétačky osudu byl od Black Hole chytrý tah. Jsou to dcery pavoučího (necromancerského) aspektu Ashy.
Ja bych tam dal jakési variace na draky, avatary dračích bohů, officiálně by to draci nebyly, ale byly by jim hodně podobní a prakticky by uměli to samé xD. Něco jako Kirinové, akorát by tedy mohly létat, což je u Kirinů nehorázně divný.