problém se 2.misí Azyl (Anton)

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
janbal5

problém se 2.misí Azyl (Anton)

Post by janbal5 »

Tak Tvrz a Nekropoli jsem projel "vcelku" bez problémů,teď jsem se ale zasekal na druhé misi Azylu,jak má Anton porazit barony,co se obrátili proti němu,v podzemí pak ducha barona Djordje.Buď jsem něco přehlédl,nebo jsou zde hrozné bugy.Např. i když vlastním důl na krystaly,není zaznamenán žádný přírůstek (to mi dělalo u jednoho pokusu misi dohrát).Při mé nejúspěšnější rozehrávce jsem měl dobytu skoro celou vrchní mapu,kromě Igorova hradu,ovšem jeho porážka byla nemožná,protože i když vlastnil pouze svůj hrad,jeho vojáci se snad množili dělením.Nejenže mi "haprovali" týdenní přírůstky vojáků (někdy správně 380,jindy třeba několikrát po sobě jen 100 ( a to nebyl "polovičatý" týden),jakoby mi hra nezapočítávala všechny města a pevnosti.Jeden týden se mi třeba započítal přírůstek 92vojáků,když jsem dal opětovné nahrání předešlého dne,už to bylo správně 288.Igorovi se naproti tomu třeba během týdne zvedl počet vojáků z 15set na dva a půl tisíce i když má jen jedno město!To samé třeba u jiné rozehrávky u Lady Rosalie(či jak se jmenuje).Měl jsem už 4města,ona na mne s přesilou,tak jsem se zdrhl,dobyl její město,zatímco ona brala moje,já za ní dobýval zpět,nenechávala skoro nic na obranu.Šlo to krásně,v podstatě ona měla jen jedno město,já skoro pořád 4,armáda mi rostla,ovšem jí počet vojáků narůstal úplně neúměrně.V žádné misi před tím mi to tak nezlobilo.
Už mne nebaví to rozehrávat pořád dokola,jak jste to dokončili vy? Díky.
Kiko

Re: problém se 2.misí Azyl (Anton)

Post by Kiko »

Tak ja práve hrám túto misiu.To že doly neťažia kryštáľ,to robí aj mne ale našťastie som mal dosť dreva/rudy/zlata aby som si to mohol hneď na trhovisku zamieňať.Prírastky armády som mal normálne vždy a tak som pomaly postupoval dopredu.Dobil som jedno mesto,počkal som nabral som jednotky a portovacou stratégiou som aj stíhal obraňovať svoje mestá pred nájazdmi slabých súperových hrdinov.Straty som nemal skoro žiadne a tak každým týždňom sa mi armáda zväčšovala o 300-500 jednotiek.Postupne som obsadil všetky mestá,s mojou armádou mi nemal kto odporovať. :wink:

Zatiaľ som prešiel 2 misie za ľudí a ide mi to vcelku bombovo(nechcem sa chváliť) :P
janbal5

Post by janbal5 »

Tak já postupoval obdobně,ovšem zlobí mne právě nepoměr nárůstu jednotek (300-500? tak 380 (a to mi ještě zlobilo) jsem měl nárůst až po dobytí skoro celé mapy,kdy mi chyběl jen ten Igorův hrad,to mu ovšem vzrůstala armáda týdně asi o tisícovku).Připadá mi,že hra občas nezapočítá moje města a pevnosti mi,ale soupeřovi.Jo,v jedné mapě se mi stávalo,že mi "přirostl" počet jednotek asi na -35000,po novém loadingu to bylo vpořádku,takže v tom počítání nějaké bugy jsou.No nic,zkusím to rozehrát znovu.Můžu se ještě prosím zeptat,ve které fázi jsi šel sejmout dolů toho ducha? Po úplném dobytí vrchní mapy,nebo dříve?
janbal5

Post by janbal5 »

Tak teď jsem měl štígro a podařilo se mi dobýt všechna města a pevnosti na povrchu,protože nárůsty jednotek byly korektní.Ovšem teď,při "tunění" Antona,tj.obcházení mapy,sběr artefaktů ap. - dvakrát po sobě přírůstek 200 místo nějakých 500,třetí týden dokonce pouze 92(všech jednotek dohromady) z celé mapy! Mají to zabugované.No nic,musím letět do práce,večer mne čeká Djordje :D
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Dle mě je problém trošku někde jinde. všiml sem si toho už u Dema. Spousta týdnů má víc jak jeden efekt. které se povětšinou nezobrazují všechny. Někdy ani jeden.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Kiko

Post by Kiko »

janbal5 wrote:Tak já postupoval obdobně,ovšem zlobí mne právě nepoměr nárůstu jednotek (300-500? tak 380 (a to mi ještě zlobilo) jsem měl nárůst až po dobytí skoro celé mapy,kdy mi chyběl jen ten Igorův hrad,to mu ovšem vzrůstala armáda týdně asi o tisícovku).Připadá mi,že hra občas nezapočítá moje města a pevnosti mi,ale soupeřovi.Jo,v jedné mapě se mi stávalo,že mi "přirostl" počet jednotek asi na -35000,po novém loadingu to bylo vpořádku,takže v tom počítání nějaké bugy jsou.No nic,zkusím to rozehrát znovu.Můžu se ještě prosím zeptat,ve které fázi jsi šel sejmout dolů toho ducha? Po úplném dobytí vrchní mapy,nebo dříve?

Myslíš ducha Djordjeho? Keď áno tak toho som išiel poraziť až úplne na konci keď som mal všetky hrady a pevnosti dobyté.Poraziť ho bola hračka(mal som 5-krát väčšiu armádu ako on) :P
janbal5

Post by janbal5 »

Dave_Jame wrote:Dle mě je problém trošku někde jinde. všiml sem si toho už u Dema. Spousta týdnů má víc jak jeden efekt. které se povětšinou nezobrazují všechny. Někdy ani jeden.

To je možné,ovšem to by snad mělo platit na všechny hráče,ne jen pro mne,ne?Navíc,když na počátku nového týdne nahraji předešlý den,změní se mi přírůstek,a to někdy docela značně.Navíc jsem u této mapy zaznamenal naprosto neúměrný nárůst jednotek u protistrany,předtím jsem si toho nikde nevšiml.Buď je tam nějaký skrytý mechanizmus,který mi však nepřipadá logický,nebo je to bug.
Thelvyn

Post by Thelvyn »

Další dotaz na tuhle misi, bohužel bez screenshotu tak snad v tom nejsem sám.
Po porážce jednoho ze tří hlavních nepřátelských hrdinů, toho vlevo nahoře, jsem dostal normálně možnost za krev popravit a za slzy omilostnit (nevím jakou to mělo přesně formu, preferoval jsem popravu :) ).
Ovšem při porážce hrdiny vlevo dole, jsem měl za krev možnost omilostnit a za slzy odsoudit. Dal jsem odsoudit a odsoudil ho "jen" k vyhnanství. Dovedu si představit z jakého důvodu by byla možnost omilostnit krvavá - budoucí vzpoury nebo války, whatever, ale stejně mi to vyznívá jako špatný překlad.
Eště bych jen dodal pro pořádek, jedu z nějakého důvodu za slzy, nejdřív jsem vykydlil toho vlevo dole, pak vlevo nahoře, už čeká jen vpravo nahoře a Djorde :twisted: .
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

V těchto rozhodnutí jde hodně o to, co se řekne když hrdinu porazíš. Antom vždycky stručně řekne jejich motivy proč se bouří.
Například když máš hrdinu, který se bouřil proto, aby zažil vzrušení a v touze po bohatství a slávě. A popravíš ho, tak nesouhlasíš s jeho postojem, jsi umírněný a tudíž slzy. Pokud se ti jeho dobrodružný život líbí, podporuješ jeho nespoutanou a horlivou povahu (krev). Naopak pokud máš hrdinu který se bouřil proto, že slíbil věrnost Dojordjemu a bojuje jen proto že ctí svou přísahu, jsou zde situace otočeny. Může ti imponovat jak moc se drží svých zásad a přísah (slzy), nebo tě naopak pobouří, že se někdo opovážil zpochybnit tvé rozhodnutí o Djordjeho popravě.

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Thelvyn

Post by Thelvyn »

Dave_Jame wrote:V těchto rozhodnutí jde hodně o to, co se řekne když hrdinu porazíš. Antom vždycky stručně řekne jejich motivy proč se bouří.
Například když máš hrdinu, který se bouřil proto, aby zažil vzrušení a v touze po bohatství a slávě. A popravíš ho, tak nesouhlasíš s jeho postojem, jsi umírněný a tudíž slzy. Pokud se ti jeho dobrodružný život líbí, podporuješ jeho nespoutanou a horlivou povahu (krev). Naopak pokud máš hrdinu který se bouřil proto, že slíbil věrnost Dojordjemu a bojuje jen proto že ctí svou přísahu, jsou zde situace otočeny. Může ti imponovat jak moc se drží svých zásad a přísah (slzy), nebo tě naopak pobouří, že se někdo opovážil zpochybnit tvé rozhodnutí o Djordjeho popravě.

Ok, fajn, ale stejně sem čekal pod odsouzením něco lepšího než jen vyhnanství :D co kdyby se někdy chtěl vrátit.. :)
tomitom

Post by tomitom »

Neviete mi niekto poradit, ze kde najdem toho ducha barona Djordje? Vsetkych som uz porazil, pobehal som celu mapu niekolkokrat (aj podzemie) a nikde ho neviem najst..
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Je v podzemí. prvně musíš mít splněný úkol s skrýší

tomitom

Post by tomitom »

Vdaka za odpoved, ale ja tam nemam ziaden nesplneny ukol.. Mam tam Divoky lov, Volba, Zlodeji vajec (vsetky splnene) a ostava mi len "Otazka vernosti" kde mam porazit toho barona.. nemoze to byt nejak bug alebo co?
Lucas Gryf

Post by Lucas Gryf »

Bavíte se o 1. misi?
tomitom

Post by tomitom »

je to 1. misia pod nazvom "Cosi shnileho"
v nazve tejto temy je sice ze 2. misia, ale mne ten popis sedi na 1. misiu..
Post Reply