H6 technická podpora

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
concobara

Re: H6 technická podpora

Post by concobara »

Jestli mizí jsem si nevšiml, ale ty co zmizely se rozhodně nevrátily :( ... Myslíš, že když se k nim v kampani dohraju znovu tak je dostanu znova?
morf

Post by morf »

Dobrý den,

hraji v off-line modu, 3. mapa Azylu - při konci mapy, splnění posledního úkolu je odměna mj. art Lví kápě, splním úkol - zobrazí se mi odměna - přechod do další mise, spustím ale v inventáři hrdiny lví kápě není. (Lví kápě je součást sady a zůstává hrdinovi i do dalších kol). Jiné artefakty mi myslím dosud nezmizely, ale nevím to jistě, extra jsem si to nehlídal.

Mám nainstalový patch 1.1., ale vůbec si nejsem jistý zda i 1.1.1, to jsem nedokázal nikde vyčíst.
jd
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Dave_Jame wrote:Jinak už jsme hodně off topic, takže pro diskuzi o Jednotkách daného národa založím v každé záložce vlastní téma. A tad se můžeme vrátit k těm technickým věcem.

Jinak jsme Auktualizoval hlavní zprávu, kdyby si někdo vzpomněl na další bug který byl zpraven či vysvětlen dejte mi vědět.

Mimochodem.. Otázka: V průběhu týdne se Aktualizoval Luncher hry, Mizí lidem ještě stále dynastické zbraně, i když mají tuto aktualizaci? Já jsem si totiž všiml, že od určité doby mi nemizi ani zbraně v Offline režimu (cca 2 týdny jelikož tam mám zbraně z celé kampaně Inferna a Azylu.)

Mne ešte stále miznú zbrane, aj včera mi zmizol meč Arachné. :cry:
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

morf wrote:Dobrý den,

hraji v off-line modu, 3. mapa Azylu - při konci mapy, splnění posledního úkolu je odměna mj. art Lví kápě, splním úkol - zobrazí se mi odměna - přechod do další mise, spustím ale v inventáři hrdiny lví kápě není. (Lví kápě je součást sady a zůstává hrdinovi i do dalších kol). Jiné artefakty mi myslím dosud nezmizely, ale nevím to jistě, extra jsem si to nehlídal.

Mám nainstalový patch 1.1., ale vůbec si nejsem jistý zda i 1.1.1, to jsem nedokázal nikde vyčíst.
jd

Zdravím Zkus se prosím tě pořádně podívat do inventáře. Sadové artefakty se normálně v kampani přenášejí do dalších map, ale automaticky se neupravuje jejich pozice v Inventáři. Může se tedy stát, že jsi v tu dobu, kdy byl úkol splněn na sobě nasazenou nějaký plášť, a v v batohu pak víc jak 10 artefaktů. Kápě by se ti poté uložila na poslední volné místo, a stále by tam měla být, takže zkus proscrollovat inventář, vím že se mi stalo něco velice podobného v jiné kampani.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
morf

Post by morf »

o tom pozicování artefaktů vím, všiml jsem si toho již dříve, že po promazání nepřenosných artefaktů neseřadí a musí se scrollovat dolů. Odpoledne ještě zkusím starý save, jestli se to bude opakovat, zase mi na tom artefaktu nějak nezáleží, i když by mi pěkně pasoval do sady, jen jsem chtěl na to upozornit.

Spíš jde o to, že je to jiná situace:
když mám ve 3. misi normálně artefakt v inventáři, tak se v pořádku přenese do další mise. Jde o to, že ten artefakt získám úplně až na konci mise, jako odměnu za splnění celé mapy a už nemám možnost se ani podívat do inventáře ve 3.misi jestli tam je nebo není.

Ale ještě odzkouším starý save..
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

No já jsem právě včera tu samou mapu dohrál a Kápě se mi normálně přenesla, zkus ještě jednou prohlédnout inventář a pak dej vědět.

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
morf

Post by morf »

Tak jsem to vyzkoušel se starým save.

Pokud jsem uvolnil místo kápě přímo na hrdinovi, tak se mi kápě načetla i do další mise na pozici přímo na hrdinovi.

Tak jsem to trochu ještě odzkoušel a zjistil jsem větší chybu, kterou jsem dřív nezaznamenal. On se mi totiž nepřenese žádný přenositelný artefakt, který je umístěný dál jak ve 3. řadě inventáře tj. max. 15 prvních pozic inventáře mi přenositelný art přenese, zbytek úplně zahodí.

/*
Pokud jsem nechal všechny artefakty tak jak byly (i s obsazeným místem pro kápi), tak se kápě nenačetla. Hrdina měl plný inventář víc jak tři řady tj. >15, takže art by se měl zařadit do 4. řady, kde ani nebyl žádný nepoužívaný art (ale přenositelný - součást jiné sady). A 4. řada se mi tužíš po spuštění 4. mise vyčistila a nezobrazuje se.
*/

+6 morálky, to se celkem hodí, asi 4. misi rozehraji znovu :)
škoda jen že to štěstí vůbec nefunguje..
Altair8

Post by Altair8 »

concobara wrote:Jestli mizí jsem si nevšiml, ale ty co zmizely se rozhodně nevrátily :( ... Myslíš, že když se k nim v kampani dohraju znovu tak je dostanu znova?

Když jsem hrál 1. misi za azyl tak jsem si před tím, než jsem odevzdal ty vejce, projistotu hru uložil...splnil jsem úkol. dostal železné pírko a po pár tazích bylo pryč...načetl jsem si uloženou pozici a splnil úkol znova a už mi zůstalo v inventáři, takže když se k nim znova vrátíš je možné řešení že ti zůstanou...jinak doporučuju při získání každé dynastické zbraně uložit hru :wink:
estla

Post by estla »

Chalani poraďte mi. Už tretí krát sa mi podarilo odpáliť grafickú kartu ten istý typ (Ge Force 9800 GT, 512 MB). Vždy sa mi to stalo pri Heroes - dva krát pri H5 a dnes pri H6. Nie som žiadny génius v technike, ale nebude to tým, že má len 512 MB :?: Na minimálne požiadavky hry by mala stačiť, alebo len nemám šťastie. Nakoľko je ešte v záruke, budem chcieť vrátenie peňazí ( tri krát a dosť!) a radšej zainvestujem do novej a výkonnejšej. Nejaké tipy vami odskúšané :mrgreen:
Dekker

Post by Dekker »

todle nebude hrou XD ... raději si zkontroluj i základní desku a zdroj, protože třikrát po sobě odpálit grafiku je nějaké divné
estla

Post by estla »

Práve po druhom raze som to dala skontrolovať - bolo to OK, ale je pravda, že teraz už nemusí byť, radšej to dám preklepnúť znova.
1xmen

Post by 1xmen »

Zdravím....koupil jsem si heroese přes steam...je tam samozřejmě i cd-key...ale po spuštění hry to po mně žádný klíč nechtělo a v main menu to píše že se nemůže přihlásit ke CONFLUXu. Ikdyž dám ve steamu aktivovat hru...dám cd-key...tak mi to napíše neplatný klíč.....takže musím hrát offline. Myslíte že by pomohlo kdybych si heroese stáhl od někud jinud(nevím odkud) a zkusil tam ten klíč zadat?
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Klíč zadáváš při registraci na Conflux. pokud je klíč neplatný kontaktuj svého prodejce.

petman

Post by petman »

Mám takový problém. Koupil jsem hru i s nějakými bonusy (taková ta střední verze - ne obyč a ne sběratelská). Při instalaci jsem omylem zadal klíč k otevření bonusů, místo toho základního ke hře (nenapdlo mě, že je to na manuálu jako stírací los a napsal jsem tam to z přiloženého letáku).
Hra mi tak hlásí "připojení selhalo - zadaný klíč neaktivuje očekávaná privilegia". Můžu hrát jen offline. Ve hře mi nový klíč vložit nejde, protože mi to hlásí "nelze se připojit ke Confluxu". To asi proto, že tam nemám zadanej ten správnej klíč. Hru jsem asi 5x odinstaloval, instaloval do nových složek atd. Nic nepomáhá. Při nové instalaci to už po mě nikdy nové zadání klíče nechce.
Dá se nějakým způsobem správný klíč vložit. Hru jsem oficiálně koupil, jen se spletl v klíči. Je škoda. že mě instalace normálně pusila dál a neoznámila, že zadaný klíč je vadný. Pak bych v krabici více hledal a zjistil bych, že se musí klíč stírat jako los.
Díky každému, kdo mi zkusí pomoct.
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Zdravím Chybka se stane ale neměla by na funkčnost hry mít jakýkoliv vliv.

první věc co musíš udělat je vytvořit si Ubi-účet (pokud jej už nemáš) a následně si na tento účet registrovat Svůj klíč který jsi měl na Manuálu. Ten který jsi měl na letáku a omylem použil se používá až ve hře samotné (v hlavním menu máš v pravém horním rohu možnost stáhnout bonusový obsah, a tam taky zadáváš tento kód) Pokud by jsi potřeboval podrobnější návod pošli mi soukromou zprávu a zkusím ti nějak pomoct.

p.s. Poslal jsme ti soukromou zprávu s řešením, když tak odpověz

Post Reply