Světlo, nebo Tma ?
-
zelvickaeva
Re: Světlo, nebo Tma ?
Přikláním se ke světlu. 5:9 
Ja som jednoznačne pre temnotu nech je akákoľvek a s čímkoľvek 
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
-
Jirkahudak2
jednoznačně beztváří
Bušák wrote:Dave_Jame:Však oni se určitě ještě příznivci světla ukážou
4:9 nic není ztraceno.
Moje řeč. Ještě jsem do příběhu tak moc neproniknul, takže jsem nehlasoval. Zatím ale inklinuju k Andělům.
Cesta jde pořád dál a dál
kupředu, pryč jde od mých vrat.
Daleko už mi utekla
a musím za ní pospíchat.
Na těžkých nohou dám se vést
až k větší cestě, nežli znám,
tam, kde se stýká mnoho cest.
A potom kam? To nevím sám.
kupředu, pryč jde od mých vrat.
Daleko už mi utekla
a musím za ní pospíchat.
Na těžkých nohou dám se vést
až k větší cestě, nežli znám,
tam, kde se stýká mnoho cest.
A potom kam? To nevím sám.
Neboj ono ťa to prejde keď o nich zistíš čo sú zač 
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Tak lidi, to je nás tak málo co uctíváme Elratha ? 
Já si myslím, že Malassa je celkově ze všech bohů nejoblíbenější

Mallasa je fajn. Mě osobně se vzhledově nejvíc líbí Elrath a Urgash a Asha se jim docela povedla.
Mně se vzhledově a prostě i celkově nejvíc líbí Ylath! Ale tak co. Možnost jenom Elrath nebo Malassa, tak už je ta malassa lepší...
No ta anketa je spíše o možnostech Uriel, Michael a andělé proti stvůrám beztváře. Tak nějak to není úplně o dračích bozích, ale Andělé uctívají Elratha a beztvářní Mallasu, takže záleží na tom, jak si kdo přebere otázku.
Tak trochu jsem očekával, že budou mít faceless převahu, jejich filozofie je opravdu zajímavá, ale já se přece jen přikláním k Urielovi a Michaelovi i když jsou to v podstatě záporáci.
Tak trochu jsem očekával, že budou mít faceless převahu, jejich filozofie je opravdu zajímavá, ale já se přece jen přikláním k Urielovi a Michaelovi i když jsou to v podstatě záporáci.
Ja sa vždy prikláňam k záporákom už z princípu no anjelov obdivovať v pláne rozhodne nemám. Jediný ktorý ma môžu presvedčiť že sú lepší a haluznejší ako pekelný sú temný elfovia v budúcom datadisku tak som zvedavý xD
No já se teď s dějem moc nehýbů, protože mě to furt odpojuje. Tak jsem si řekl že to vydržím do opravného patche
.
Elratha som mal kedysi v oblube a možná niekde v hlbke duše ešte mám ale ak si mam vybrať medzi Andelmi A Bez tváre priklínam sa k Tím bez tváre, samotným andelom sa nedá veriť 
Dobývej, rabuj a znič slabé. Směj se když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné.
Celkom ma to prekvapuje, s tvojim nickom by som myslela, že anjelov nemusíš
Zatiaľ sú priaznivci svetla v menšine, alebo len nezahlasovali - tma má viac fans (čo ma neprekvapuje) 
estla wrote:Celkom ma to prekvapuje, s tvojim nickom by som myslela, že anjelov nemusíšZatiaľ sú priaznivci svetla v menšine, alebo len nezahlasovali - tma má viac fans (čo ma neprekvapuje)
Anjelov moc nemusím i ked v hre sú to ženy
A Estla ešte jedna vec, radšej budem jeden z démonických pánov ako poskok anjelov
Dobývej, rabuj a znič slabé. Směj se když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné.