Světlo, nebo Tma ?

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI

Světlo x Tma

Andělé
17
43%
Faceless
23
58%

Total votes: 40

zelvickaeva

Re: Světlo, nebo Tma ?

Post by zelvickaeva »

Přikláním se ke světlu. 5:9 :)
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Ja som jednoznačne pre temnotu nech je akákoľvek a s čímkoľvek :D
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Jirkahudak2

Post by Jirkahudak2 »

jednoznačně beztváří
Phoenix

Post by Phoenix »

Bušák wrote:Dave_Jame:
:D Však oni se určitě ještě příznivci světla ukážou :D 4:9 nic není ztraceno.

Moje řeč. Ještě jsem do příběhu tak moc neproniknul, takže jsem nehlasoval. Zatím ale inklinuju k Andělům.
Cesta jde pořád dál a dál
kupředu, pryč jde od mých vrat.
Daleko už mi utekla
a musím za ní pospíchat.
Na těžkých nohou dám se vést
až k větší cestě, nežli znám,
tam, kde se stýká mnoho cest.
A potom kam? To nevím sám.
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Neboj ono ťa to prejde keď o nich zistíš čo sú zač :wink:
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Bušák

Post by Bušák »

Tak lidi, to je nás tak málo co uctíváme Elratha ? :D
Altair8

Post by Altair8 »

Já si myslím, že Malassa je celkově ze všech bohů nejoblíbenější :) :)
Bušák

Post by Bušák »

Mallasa je fajn. Mě osobně se vzhledově nejvíc líbí Elrath a Urgash a Asha se jim docela povedla.
kiliroy

Post by kiliroy »

Mně se vzhledově a prostě i celkově nejvíc líbí Ylath! Ale tak co. Možnost jenom Elrath nebo Malassa, tak už je ta malassa lepší...
:(
Bušák

Post by Bušák »

No ta anketa je spíše o možnostech Uriel, Michael a andělé proti stvůrám beztváře. Tak nějak to není úplně o dračích bozích, ale Andělé uctívají Elratha a beztvářní Mallasu, takže záleží na tom, jak si kdo přebere otázku.
Tak trochu jsem očekával, že budou mít faceless převahu, jejich filozofie je opravdu zajímavá, ale já se přece jen přikláním k Urielovi a Michaelovi i když jsou to v podstatě záporáci.
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Ja sa vždy prikláňam k záporákom už z princípu no anjelov obdivovať v pláne rozhodne nemám. Jediný ktorý ma môžu presvedčiť že sú lepší a haluznejší ako pekelný sú temný elfovia v budúcom datadisku tak som zvedavý xD
kiliroy

Post by kiliroy »

No já se teď s dějem moc nehýbů, protože mě to furt odpojuje. Tak jsem si řekl že to vydržím do opravného patche :D.
:(
Nebiros

Post by Nebiros »

Elratha som mal kedysi v oblube a možná niekde v hlbke duše ešte mám ale ak si mam vybrať medzi Andelmi A Bez tváre priklínam sa k Tím bez tváre, samotným andelom sa nedá veriť :)
Dobývej, rabuj a znič slabé. Směj se když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné.
estla

Post by estla »

Celkom ma to prekvapuje, s tvojim nickom by som myslela, že anjelov nemusíš :wink: Zatiaľ sú priaznivci svetla v menšine, alebo len nezahlasovali - tma má viac fans (čo ma neprekvapuje) :twisted:
Nebiros

Post by Nebiros »

estla wrote:Celkom ma to prekvapuje, s tvojim nickom by som myslela, že anjelov nemusíš :wink: Zatiaľ sú priaznivci svetla v menšine, alebo len nezahlasovali - tma má viac fans (čo ma neprekvapuje) :twisted:

Anjelov moc nemusím i ked v hre sú to ženy :D To že Elrath sa zaraduje medzi tích hodných neznamená, že aj jeho služobnici budú tí hodný.

A Estla ešte jedna vec, radšej budem jeden z démonických pánov ako poskok anjelov :twisted: Budem im trhať tie ich krásne pierka na písanie a ich krev budem používať ako atrament :twisted: , myslím, že by sa s nimi krásne písalo :)
Dobývej, rabuj a znič slabé. Směj se když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné.
Post Reply