H6 technická podpora

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
kiliroy

Re: H6 technická podpora

Post by kiliroy »

Bug nebo chyba v překladu nevím. Ale u schopnosti vylepšeného mučitele to píše, že způsobí 25% poškození všem nepřátelům kolem. Totální blbost protože za 1) vidím jaký mam damage a jaký to způsobuje, spíš bych řekl, že to je o 25% zvýšené max. poškození 2) nevylepšený dává normálně 100%
:(
naruto34721

Post by naruto34721 »

caute mam mensi problem.. stiahol som si 6 ... zatial vsetko funguje dobre ale na mape ked som tak mi nejde zobrazit vodu .. namiesto vody mam strasne site biele miesta ... uz ma to docela serie ... asi je to graficky problem... pc nieje uplne naj ale na stredne to ide
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

naruto34721 wrote:caute mam mensi problem.. stiahol som si 6 ... zatial vsetko funguje dobre ale na mape ked som tak mi nejde zobrazit vodu .. namiesto vody mam strasne site biele miesta ... uz ma to docela serie ... asi je to graficky problem... pc nieje uplne naj ale na stredne to ide

Problém ve tvé grafice, zkus nejnovější ovladače a pohrát si s nastavením

kiliroy wrote:Bug nebo chyba v překladu nevím. Ale u schopnosti vylepšeného mučitele to píše, že způsobí 25% poškození všem nepřátelům kolem. Totální blbost protože za 1) vidím jaký mam damage a jaký to způsobuje, spíš bych řekl, že to je o 25% zvýšené max. poškození 2) nevylepšený dává normálně 100%

Vyjímečně není chyba v překladu ale v oficiálním textu.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
naruto34721

Post by naruto34721 »

chlapi naistaloval som najnovsie drivery a uz to vyriesilo problemy co sa tyka grafiky ...

ak mate nejaky problem tak to skuste ako prve
estla

Post by estla »

Mne asi ani to nepomôže s mojim problémom :-(
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

A ty máš který Estly?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
estla

Post by estla »

Myslíš ako problém - ten že momentálne nemám žiadnu grafiku - odfajčila som ju, tak som to myslela tak ironicky, človek nevie či sa má smiať, či zaplakať ;-)
1xmen

Post by 1xmen »

Omlouvám se že zase otravuju s tím Confluxem...udělal jsem si přímo na stránkách Conflux HaM učet ale nikde jsem tam nenašel jak tu hru regnout:(...nejsem žádný pc maniak tak nevím no....
Brennus

Post by Brennus »

1xmen wrote:Omlouvám se že zase otravuju s tím Confluxem...udělal jsem si přímo na stránkách Conflux HaM učet ale nikde jsem tam nenašel jak tu hru regnout:(...nejsem žádný pc maniak tak nevím no....

Normalne ji spust ikonkou Game.exe a nasleduj pokyny.
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

estla wrote:Myslíš ako problém - ten že momentálne nemám žiadnu grafiku - odfajčila som ju, tak som to myslela tak ironicky, človek nevie či sa má smiať, či zaplakať ;-)
Jo tento.. tak s tím ti vážně nepomůžu, leda bych ti posílal obrázky jak hraju já :-D

estla

Post by estla »

Veď preto som tu teraz stále - ako feťák, keď nehrám aspoň sledujem úspechy druhých, a nadávam na techniku :lol: jediné čo rozbehnem sú H3, to by šlapalo hádam aj bez grafiky :mrgreen:
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Tak hraj Dvojky a trojky, nad klasiku stejně není

estla

Post by estla »

Už hrám, dala som si kampaň - neviem, či by som ju za iných okolností ešte hrala, je to sranda po tej H6, ale ako vravíš - je to klasika 8)
1xmen

Post by 1xmen »

To BRENNUS...no kdyby to po mně nějaký klíč chtělo tak ho samozřejmě vložím....ale už při první instalaci to nic nechtělo, najelo do main menu a hned napsalo špatné heslo. stáhl jsem si i jinou verzi ale ta taky hned naběhla aniž by to chtělo reg. klíč......su z teho v dupě:)))))
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

1xmen wrote:To BRENNUS...no kdyby to po mně nějaký klíč chtělo tak ho samozřejmě vložím....ale už při první instalaci to nic nechtělo, najelo do main menu a hned napsalo špatné heslo. stáhl jsem si i jinou verzi ale ta taky hned naběhla aniž by to chtělo reg. klíč......su z teho v dupě:)))))

protože mám těžké podezření že hru nemáš originálně tak bych hledal problém prvně tam.
Jinak Po spuštění hry ti najeden Luncher (spouštěcí obrazovka), a do něj následně napíšeš svůj Ubi-nick a heslo k němu. Následně si hra od tebe vyžádá klíč.

Jednoduché, neměl by být problém. Ale jak jsme psal. Typuji že nemáš orginálku tak to by byla první věc na kterou bych se podíval být tebou.

Post Reply