Dave_Jame wrote:EuroMarkos wrote:Jednoduché, neměl by být problém. Ale jak jsme psal. Typuji že nemáš orginálku tak to by byla první věc na kterou bych se podíval být tebou.
Jen blázen si může koupit hru,která po vydání fungovala jen málo komu a teď funguje jen z části.
Já osobně kupuji pouze zlaté edice a jestli si myslíš,že ve funkčnosti je rozdíl mezi originálem a neoriginálem,tak by jsem měl vrátit zpět na zem a jednu třeba zkusit
S tvým přístupem by herní průmysl velice rychle zbankrotoval, protože by vůbec nebyly finance na něco jako zlaté edice. A pokud si myslíš že vůbec nějaká hra která má velikost a rozsah jako Heroes VI vychází bez chyb a problému tak se na zem vrať ty, protože žádná z velkých značek se chybám nevyhne, a pokud ano, mají tyto "Velké značky" herní dobu odhadem v hodinách. Tak si uvědom s jak velkým rozsahem mechanizmů, detailů, popisků, a vůbec všech technických záležitostí se v heroes VI setkáváš. tak pro příště drž svůj nevymáchaný čenich a příště se zkus zamyslet na komplexností některých věcí než je jako všeználek vůbec začneš hodnotit a komentovat. A pokud s tím máš problém že zde prosazuji aby si lidi, čas od času koupily i originální hru tak bych byl rád kdybych tě tu už v životě nemusel vidět. Pokud zde hodláš mít jen chytré kecy a nehodláš nikomu poradit nebo pomoct tak o také lidi tady nemáme zájem.
Jestli moje odpověď vyzněla nějak negativně na tvůj příspěvek,tak se omlouvám,ale nemělo to být tak.
Já jsem jen rozčarovaný z toho,co Ubisoft dokázal vydat a to neberu v úvahu to,že hra byla odložena,proběhl alfa,beta test a teď z toho máme tohle.Každá hra má nějaké ty chybky,ale tohle jsem u žádné jiné hry ani z poloviny nezažil.Originálky samozřejmě kupovat,ale s kvalitními tituly.Je to něco jako kdyby jsem šel do krámu pro chleba a za cenu celého jsem dostal pouze půl.A když si to nechám líbit a budu to obhajovat,tak je něco v nepořádku
Nemyslím si,že by s mým přístupem herní průmysl z bankrotoval,ba naopak by si třeba uvědomili,že zmetky se nevyplatí vydávat a více by se snažili.