toto je ale od tématu .....!!!!Zaity wrote:Iris wrote:Jde to pomocí shift,ale jenom tam,kde máš ještě místo třeba u Eruiny(Kobka) to jde.
a děla se to v taktickem režimu nebo kdy ?
PROSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍM POMÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓC
-
Frost-Dragon
Frost-Dragon wrote:toto je ale od tématu .....!!!!Zaity wrote:Iris wrote:Jde to pomocí shift,ale jenom tam,kde máš ještě místo třeba u Eruiny(Kobka) to jde.
a děla se to v taktickem režimu nebo kdy ?![]()
![]()
co je od tematu ? pokud vím tak tenhle topic se jmenuje prosiiiiiiim pomoooooc tak tu můžete psat různe sve problemy ohledně H5 a ty čertiky
-
Frost-Dragon
jen tak pro tvou informaci ..... můj otec není mezi živímiZaity wrote:Frost-Dragon wrote:toto je ale od tématu .....!!!!Zaity wrote:Iris wrote:Jde to pomocí shift,ale jenom tam,kde máš ještě místo třeba u Eruiny(Kobka) to jde.
![]()
co je od tematu ? pokud vím tak tenhle topic se jmenuje prosiiiiiiim pomoooooc tak tu můžete psat různe sve problemy ohledně H5 a ty čertiky![]()
si dělej na svého otce až ti řekne že maš jit v 8 spat
Frost-Dragon wrote:jen tak pro tvou informaci ..... můj otec není mezi živímiZaity wrote:Frost-Dragon wrote:toto je ale od tématu .....!!!!Zaity wrote:Iris wrote:Jde to pomocí shift,ale jenom tam,kde máš ještě místo třeba u Eruiny(Kobka) to jde.
![]()
co je od tematu ? pokud vím tak tenhle topic se jmenuje prosiiiiiiim pomoooooc tak tu můžete psat různe sve problemy ohledně H5 a ty čertiky![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tak nevím jak by mi to měl říct !!!!!!!!!!!!!!!
tak to je mi líto
-
Frost-Dragon
detail .... !!!Zaity wrote:Frost-Dragon wrote:jen tak pro tvou informaci ..... můj otec není mezi živímiZaity wrote:Frost-Dragon wrote:toto je ale od tématu .....!!!!Zaity wrote:Iris wrote:Jde to pomocí shift,ale jenom tam,kde máš ještě místo třeba u Eruiny(Kobka) to jde.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tak nevím jak by mi to měl říct !!!!!!!!!!!!!!!
tak to je mi lítoale co se týka tohodle topicu doufam že ti to je jasne
-
Destabilizator
- Čestný člen
2 Zaity: Podle me to od tematu je a ty certiky si dovolim.
Jestli uz nikdo nema k prvotnimu problemu co rici, at se jiz pls nevyjadruje.
Anubis to Daniel: Well, good to go. Hehe, there's nothing u can do. U don't have the power. Oma: But I do.
Anubis: U can't kill me either. Oma: I can fight u.
Anubis: But U can't win. Oma: It won't matter. U won't be able to do anything but fight me back.
...
Anubis: Oh no, no, ... NO, NOOOOOOOOO!
Anubis: U can't kill me either. Oma: I can fight u.
Anubis: But U can't win. Oma: It won't matter. U won't be able to do anything but fight me back.
...
Anubis: Oh no, no, ... NO, NOOOOOOOOO!
Nikolaj!
Nevite nekdo jak udolat Nikolaje v posledni misis za hvozd,uz jsem ho petkrat zabil ale on se porad obevuje
Re: Nikolaj!
Thaek wrote:Nevite nekdo jak udolat Nikolaje v posledni misis za hvozd,uz jsem ho petkrat zabil ale on se porad obevuje
co tak sa pozret do topicu tomu venovanemu
Je jedno kde prave ste vzdy sa najde nejaky.....
Magor
Magor