Nekro najslabsi?
Nekro najslabsi?
Preco sa vsade hovori ze nekro je najslabsia rasa ?
Re: Nekro najslabsi?
Viko wrote:Preco sa vsade hovori ze nekro je najslabsia rasa ?
Tak to bych nerekl. Nekro valcuje cokoliv, nejhure je na tom akademie, rekl bych.
Tak to bych se taky hádal, možná tak v duelu, ale v normální hře, když si přímo nastavíš rasu i hrdinu, tak si proti necrovy nemusíš ani škrtnou ba dokonce necro během celé hry nemusí mít (téměř) ani ztrátu. Pak samohřejmě záleží jen na hráčích a jaký si vyberou vlastnosti, a docela dost jde i o to jaké najdete artefakty. A osobně já necra nepovažuji za nejslabího, spíš právě naopak. Jenže jak už jsem řekl celý je to o hráčích. 
-
Destabilizator
- Čestný člen
zalezi hlavne na tom ci vies za necro hrat ja napriklad nie tak preto hovorim ze je slabe
a akademia je fakt najslabsia strelil som s 1000 kusistami na 30 titanov a lezali
a akademia je fakt najslabsia strelil som s 1000 kusistami na 30 titanov a lezali
I LIVE FOR PEACE!!!
I LIVE FOR WAR!!!
I LIVE FOR BETTER WORLD!!!
I LIVE FOR EVERYTHING!!!
LLLLLLLLLOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL
I LIVE FOR WAR!!!
I LIVE FOR BETTER WORLD!!!
I LIVE FOR EVERYTHING!!!
LLLLLLLLLOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Mixin wrote:Tak to bych se taky hádal, možná tak v duelu, ale v normální hře, když si přímo nastavíš rasu i hrdinu, tak si proti necrovy nemusíš ani škrtnou ba dokonce necro během celé hry nemusí mít (téměř) ani ztrátu. Pak samohřejmě záleží jen na hráčích a jaký si vyberou vlastnosti, a docela dost jde i o to jaké najdete artefakty. A osobně já necra nepovažuji za nejslabího, spíš právě naopak. Jenže jak už jsem řekl celý je to o hráčích.
Presne tak, zalezi na vyberu hrdiny, take neni od veci pouzivat mozek
desaix wrote:problem je,ze single a multi je znacny rozdiel a to v kazdej strategii.
Přesně tak. Myslím že nekro je nejsilnější pro hráče, kteří nechtějí moc přemejšlet. Jsou totiž z hlediska strategie nejjednodušší na hraní. Drží se prostě pravidla "Každý šermíř na ho*no, když nepřátel nerovno". U jiných národů si člověk musí setsakramentsky vybírat co si vezme na další úroveň za skill nebo ability. U nekra stačí nekromancie a max. temná magie a člověk má s nekro jednotkama relativně silnýho hrdinu.
Cesta jde pořád dál a dál
kupředu, pryč jde od mých vrat.
Daleko už mi utekla
a musím za ní pospíchat.
Na těžkých nohou dám se vést
až k větší cestě, nežli znám,
tam, kde se stýká mnoho cest.
A potom kam? To nevím sám.
kupředu, pryč jde od mých vrat.
Daleko už mi utekla
a musím za ní pospíchat.
Na těžkých nohou dám se vést