Měsíční disk - Shantiri - Ashina slza

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
Post Reply
kiliroy

Měsíční disk - Shantiri - Ashina slza

Post by kiliroy »

Tak konečně v 3. misi za peklo se mi povedlo sezbírat všechny 4 části měsíčního disku. Takže další úkol je: "Běž za Ashinou slzou". Ale kde je? Já myslel že po složení dostanu Ashinu slzy, nebo se mi alespoň odhalí její pozice, ale ono nic.

Ve stejně misi je ještě další problém. Když mluvím s Yuminim duchem zobrazí se mi pouze 1. okno dialogu, žádná řeč, dál to posunout nejde a jde to pouze ukončit.
:(
Altair8

Re: Měsíční disk - Shantiri - Ashina slza

Post by Altair8 »

Po složení disku se ti na mapě ukáže pozice slzy (možná je i na mapě když zmáčkneš sipku vlevo dole ), já jsem ji měl myslím u pravého města blízko u vchodu do podzemí (před městem stála Cate)

Co se týče rozhovoru s Yumi, tak se mi taky objevilo jen 1. okno ...to samé se mi stalo i v jedné misi za nagy ;)
kiliroy

Post by kiliroy »

Dobré... Už jsem to dohrál bez ní. A musím říct že mi fénixové pomohli vyhrát dost soubojů bezztrát, oni toho s tou svoji duchovní podobou dost vydrží - stačí je postavit ke střelcům. Je vubec ještě nějaký způsob jak vyvolat fénixe, bez toho disku?
drak.jk

Post by drak.jk »

kiliroy wrote:Dobré... Už jsem to dohrál bez ní. A musím říct že mi fénixové pomohli vyhrát dost soubojů bezztrát, oni toho s tou svoji duchovní podobou dost vydrží - stačí je postavit ke střelcům. Je vubec ještě nějaký způsob jak vyvolat fénixe, bez toho disku?

taky bych chtěl vědět jsetli se dá fenix vivolat bez měsíčního disku a nebo jsetli když mam dva disky(1 složim.2 vyhraju v tom koloseum) tak jich vivolám víc
kiliroy

Post by kiliroy »

drak.jk wrote:
kiliroy wrote:Dobré... Už jsem to dohrál bez ní. A musím říct že mi fénixové pomohli vyhrát dost soubojů bezztrát, oni toho s tou svoji duchovní podobou dost vydrží - stačí je postavit ke střelcům. Je vubec ještě nějaký způsob jak vyvolat fénixe, bez toho disku?

taky bych chtěl vědět jsetli se dá fenix vivolat bez měsíčního disku a nebo jsetli když mam dva disky(1 složim.2 vyhraju v tom koloseum) tak jich vivolám víc

Nezkoušel jsem to ale myslím že je akorát mužeš vyvolat 2x za souboj, popřípadě 3x, pokud máš 3 disky.
Post Reply