H6 technická podpora

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
kiliroy

Re: H6 technická podpora

Post by kiliroy »

Aha. Ja vím, ale myslel jsem že to jde obojí.
:(
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Právě proto se ta mapa seká když si zvolíš reputaci už v první mapě, nevím ale proč se seká pouze u slz. krev jsem tedy nezkoušel zatím.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
kiliroy

Post by kiliroy »

No ale me se sekla i když jsem si reputaci nezvolil...
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

ehm.. teď nechápu

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
kiliroy

Post by kiliroy »

Jezisi Marja... Uz jsem to tu kdysi psal, ale ted se mi to nehcce hledat tak to radši napíšu znovu....

Prostě dorhaju 1. misi, mám asi 150 krve, slzy me nezajímají. Jedu druhou misi a ať dělám co dělám, načítám co načítám, obtížnost co obtížnost vždycky se mi to asi ve 2 mesici a 4 týdnu sekne, zrovna když je na tahu ten fialový frajer. Uděla to dokonce i když předtím nezabiju tu Ar.... nevím jak to je to jméno, prostě krvavý úkol. Tak to zkouším znovu od 1. mise na lehkou obtížnost aby to bylo co nejrychlejší a narazil jsem na ten problem že si nemužu dát reputaci o level nahoru.

Chápeš, už nevím jak líp to vysvětlit? Co jsem tak slyšel tak se to všem seklo už při setkání s Sharkou, ale mě normáně poslal tam na sever a dal mi ukoly akorat se to pak vzdycky seklo v ten moment co jsem napsal.

ps: Už si přesně napamatuji KDY se to seklo ale je to odhad +- pár týdnů.
topinka7

Post by topinka7 »

Ahoj

Prosím když zapnu hru vlastní nebo kampan tak se to normalně načte chvili hraju a najednou se vypne rovnou clej PC.Prosím co stim?? kdyžtak pište na email díky moc :)
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Podobný problém už se tady řešil, zkontroluj si prosimtě teplotu grafické karty, je možné že ti ji hra přehřívá a počítač pak kolabuje

kiliroy

Post by kiliroy »

kiliroy wrote:Jezisi Marja... Uz jsem to tu kdysi psal, ale ted se mi to nehcce hledat tak to radši napíšu znovu....

Prostě dorhaju 1. misi, mám asi 150 krve, slzy me nezajímají. Jedu druhou misi a ať dělám co dělám, načítám co načítám, obtížnost co obtížnost vždycky se mi to asi ve 2 mesici a 4 týdnu sekne, zrovna když je na tahu ten fialový frajer. Uděla to dokonce i když předtím nezabiju tu Ar.... nevím jak to je to jméno, prostě krvavý úkol. Tak to zkouším znovu od 1. mise na lehkou obtížnost aby to bylo co nejrychlejší a narazil jsem na ten problem že si nemužu dát reputaci o level nahoru.

Chápeš, už nevím jak líp to vysvětlit? Co jsem tak slyšel tak se to všem seklo už při setkání s Sharkou, ale mě normáně poslal tam na sever a dal mi ukoly akorat se to pak vzdycky seklo v ten moment co jsem napsal.

ps: Už si přesně napamatuji KDY se to seklo ale je to odhad +- pár týdnů.

Tak to hraji od začátku a jde to. Už jsem porazil Ariny i Iru, dostal kyklopy i jaguáří bojovníky, tak se to snad už nesekne.
topinka7

Post by topinka7 »

A co když to bude teda přehřivat tu hru co mám udělat? díky za odpověd
Brennus

Post by Brennus »

topinka7 wrote:A co když to bude teda přehřivat tu hru co mám udělat? díky za odpověd

:shock:
Asi bude nejlepsi abys to zanesl/a to servisu (popripade prodejny) a zeptal/a se tam co delat, kdyz se ti prehriva graficka karta. Jelikoz neznam jak mas komp poskladany, tak moznosti je spousta a promin... psat tu kazdou moznost se mi nechce.
:oops:
Thelvyn

Post by Thelvyn »

topinka7 wrote:A co když to bude teda přehřivat tu hru co mám udělat? díky za odpověd

v tomhle ročním období? dát počítač na parapet a otevřít okno dokořán :)
Valda79

Post by Valda79 »

Sip wrote:Zdravím, zajímalo by mě, jestli někomu hra funguje, když má zapojeno více monitorů.....

Mě hra na více monitorech funguje, ale jen jako klonování (gF GT330M)
VI. díl je po II. díle opět herně povedený, až na ty bugy ...
kiliroy

Post by kiliroy »

Tak jsem našel na tom officiálním fóru jeden bug, který mě zaujal. A chtěl bych se zeptat jestli to vážně udělá to, co to píše, nebo je to jenom bug něke v textu. Kdyby to totiž udělalo, tak by jste byly neporazitelní :D.
http://i.imgur.com/li9WJ.jpg

EDIT: Krásná ukázka "inteligence" AI. Promiňte špatnou kvalitu barev, ale v JPG to bylo moc veliké, tak jsem to upnul v GIF.
http://imageshack.us/photo/my-images/97/hehehefh.gif/
zelvickaeva

Post by zelvickaeva »

Mně pomohlo snížit si detaily na minimum. I když je to škoda, ale při hře už to ani neregistruju. A pokud nepomůže ani tohle, tak asi výměna grafiky.
Daniel7292

Post by Daniel7292 »

Prosím potřebuji radu .Po přihlášení zmáčknu tlačítko hrát a pak se mi ukáže tohle :

Vaše grafická karta nesplnuje minimální požadavky

Při spuštění mi hra oznámí, že moje grafika nesplňuje požadavky a nepustí mě to vůbec hrát.
Problém je zde relativně jasný, program usoudil že vaše grafika by hru nezvládla. Zkuste nainstalovat nejnovější ovladače na svoji grafiku, jinak zbývá jen počkat, dokud někdo nepřijde s nějakou možností jak autodetekci obejít.

Prosim nevim jak nainstalovat nejnovější ovladače na svoji grafiku . Děkuji moc za odpovědi
Post Reply