Btw. poprvé jsem na foru hry,ktera ma souvislost s mym nickem
Počty jednotek
Počty jednotek
Prosím vás,kolik znamenají počty jednotek,když tam je uvedeno pár,několik atd...? Díky moc
Re: Počty jednotek
Chtěl jsem tě odkázat na manuál, ale jen když jsme jím listoval jsem v něm našel chyby. Navic zrovna tohle tam není, zatím nevím vše ale cca by to mělo být
Pár 1-4 (málo v minulých dílech)
Několik (5-9)
Houf (10-19) (skupina v minulých dílech)
Spousta (20-49) (Houf v minulých dílech)
Tlupa (50-99) (Horda v minulých dílech)
Až budu vědět víc dopíšu.
Ale nevím na co to přesně potřebuješ, když vždy před bojem máš počty kolik nepřátel je.
Pár 1-4 (málo v minulých dílech)
Několik (5-9)
Houf (10-19) (skupina v minulých dílech)
Spousta (20-49) (Houf v minulých dílech)
Tlupa (50-99) (Horda v minulých dílech)
Až budu vědět víc dopíšu.
Ale nevím na co to přesně potřebuješ, když vždy před bojem máš počty kolik nepřátel je.
Last edited by Dave_Jame on Thu Nov 17, 2011 9:22 pm, edited 1 time in total.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Tak kdyz vidis nekoho na mape a neutocis hned na nej
Jinak dav je myslim 100+...taky me zmatlo to,ze to je jinak jak v predchozich dilech 
Já si nejsem úplně jistý, ale myslím, že 100-250 je dav, 250 - 500 je spousta, 500 - 1000 proklatě mnoho a nad 1000 klasicky legie.
- Kha-Beleth
Takže tradiční Božena... pro 500-999 se vytratilo
Btw: Ví někdo, co to znamená
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé. Směj se, když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Kha-Beleth wrote:Takže tradiční Božena... pro 500-999 se vytratilo![]()
![]()
Ze začátku v pětkách byl stejně "povedený" překlad jako je teď a ten počet byl označený jako "bože..."
http://www.heroes-centrum.com/h5/number_of_creatures
Ta tlupa mě fakt dostává... Když se řekne tlupa pžedstavím si tak 7-10 vojáků a ne třeba 50 
Sorry,ted proti mne stoji armada,maji jednotky par-1,spousta-22 a dva houfy 10 a 13...tak nevim,jak to je...
Jinak jeste k tem jednotkam z jineho soudu,kde se doctu,kolik ktery hrad produkuje konkretnich jednotek za tydne pri opevneni a naslednych vylepsenich?:) SE v tom ztracim,kdyz mam vice meste a vice pevnosti...diky moc
Jinak jeste k tem jednotkam z jineho soudu,kde se doctu,kolik ktery hrad produkuje konkretnich jednotek za tydne pri opevneni a naslednych vylepsenich?:) SE v tom ztracim,kdyz mam vice meste a vice pevnosti...diky moc
Solymr wrote:Sorry,ted proti mne stoji armada,maji jednotky par-1,spousta-22 a dva houfy 10 a 13...tak nevim,jak to je...
No, já to zatím nepotřeboval, ale když jsem se po tom tak nějak kouknul, tak jsem nic neviděl
Jenom si nejsem jist, jestli opevnění nezvyšuje pouze produkci jednotek, jejichž budova je na stejné nebo nižší úrovni města než daná úroveň opevnění.
Jasne,v predchozich dilech jsi vedel,ze muzes na zacatku tydne pocitat s X temi jednotkami,Y temi, Z zase temi a ze mas treba 2 draky atd...tady se v tom nevyznam a kdyz mam do toho par pevnosti,tak uz vubec...jinak jak je takova ta samostatna pevnos - ona nepridava jednotky,pokud nemam v jeji spadove oblastni obsazenu tu budovu na jednotky ze? 
Tak produkci jednotlivých hradů nenajdeš, protože se veškerá produkce sčítá do společného banku. Ale jaký je současný přírůstek tvého banku zjistit jde. Na minimapě v levém dolním rohu máš šipku, na tu když klikneš, tak se ti otevře tabulka přehledu království, V něm máš dvě záložky. Jedna je přehledná mapa, druhá je přehled měst a přírůstku. Snad se ti to podaří najít.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Jo nasel jsem to...nekropole jednotky a tvrz jednotky...jen mi je divne,ze tam je tvrz jednotky a celkem asi 28,kdyz mam tri mesta + nejake pevnosti a u nich pribytky a zadne nejsou tvrze,taky zadny hrdina nema nic spolecneho s Tvrzi,mam jen dva hrdiny nekropole...to mi hlava nebere 
Tie cudzie jednotky ti mohli pribudnúť než si všetko skonvertoval na nekropolu, alebo ešte nemáš všetko skonvertované 
Spis to vidim na nejaky bug z doby,kdy me nektere pevnosti ovladl souper z Tvrze/Pevnosti...protoze ted mam doopravdy vse nekromantske...hrdiny,mesta,pevnosti,pribytky...nevim...divne,taky nikde nevidim ty jednotky Tvrze k naverbovani
)
Môže byť, mne sa to tiež stalo keď som hrala azyl. Stále sa máme čomu diviť v tejto hre