Počty jednotek

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
Solymr

Počty jednotek

Post by Solymr »

Prosím vás,kolik znamenají počty jednotek,když tam je uvedeno pár,několik atd...? Díky moc

Btw. poprvé jsem na foru hry,ktera ma souvislost s mym nickem :)
Dave_Jame
Redaktor

Re: Počty jednotek

Post by Dave_Jame »

Chtěl jsem tě odkázat na manuál, ale jen když jsme jím listoval jsem v něm našel chyby. Navic zrovna tohle tam není, zatím nevím vše ale cca by to mělo být
Pár 1-4 (málo v minulých dílech)
Několik (5-9)
Houf (10-19) (skupina v minulých dílech)
Spousta (20-49) (Houf v minulých dílech)
Tlupa (50-99) (Horda v minulých dílech)

Až budu vědět víc dopíšu.

Ale nevím na co to přesně potřebuješ, když vždy před bojem máš počty kolik nepřátel je.
Last edited by Dave_Jame on Thu Nov 17, 2011 9:22 pm, edited 1 time in total.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Solymr

Post by Solymr »

Tak kdyz vidis nekoho na mape a neutocis hned na nej :) Jinak dav je myslim 100+...taky me zmatlo to,ze to je jinak jak v predchozich dilech :)
Bušák

Post by Bušák »

Já si nejsem úplně jistý, ale myslím, že 100-250 je dav, 250 - 500 je spousta, 500 - 1000 proklatě mnoho a nad 1000 klasicky legie.
Kha-Beleth

Post by Kha-Beleth »

Takže tradiční Božena... pro 500-999 se vytratilo :?: :)
Btw: Ví někdo, co to znamená :?:
Právo je na straně silnějšího. Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé. Směj se, když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
kubrt

Post by kubrt »

Kha-Beleth wrote:Takže tradiční Božena... pro 500-999 se vytratilo :?: :)
Btw: Ví někdo, co to znamená :?:

Ze začátku v pětkách byl stejně "povedený" překlad jako je teď a ten počet byl označený jako "bože..."
http://www.heroes-centrum.com/h5/number_of_creatures
kiliroy

Post by kiliroy »

Ta tlupa mě fakt dostává... Když se řekne tlupa pžedstavím si tak 7-10 vojáků a ne třeba 50 :roll:
:(
Solymr

Post by Solymr »

Sorry,ted proti mne stoji armada,maji jednotky par-1,spousta-22 a dva houfy 10 a 13...tak nevim,jak to je...:)

Jinak jeste k tem jednotkam z jineho soudu,kde se doctu,kolik ktery hrad produkuje konkretnich jednotek za tydne pri opevneni a naslednych vylepsenich?:) SE v tom ztracim,kdyz mam vice meste a vice pevnosti...diky moc :)
kiliroy

Post by kiliroy »

Solymr wrote:Sorry,ted proti mne stoji armada,maji jednotky par-1,spousta-22 a dva houfy 10 a 13...tak nevim,jak to je...:)

Jinak jeste k tem jednotkam z jineho soudu,kde se doctu,kolik ktery hrad produkuje konkretnich jednotek za tydne pri opevneni a naslednych vylepsenich?:) SE v tom ztracim,kdyz mam vice meste a vice pevnosti...diky moc :)

No, já to zatím nepotřeboval, ale když jsem se po tom tak nějak kouknul, tak jsem nic neviděl :D. Takže bych řekl že si to musíš spočítat. Produkce základní budovi + zvýšení produkce vylepšené budovi + 1 jednotka navíc za každou úroveň opevnění. Takže třeba Kensei ve městě s opevněním 2. úrovně: 2(základní produkce)+1(toho mi přidá vvylepšená budova)+2(za každě opevnění)= 5

Jenom si nejsem jist, jestli opevnění nezvyšuje pouze produkci jednotek, jejichž budova je na stejné nebo nižší úrovni města než daná úroveň opevnění.
:(
Solymr

Post by Solymr »

Jasne,v predchozich dilech jsi vedel,ze muzes na zacatku tydne pocitat s X temi jednotkami,Y temi, Z zase temi a ze mas treba 2 draky atd...tady se v tom nevyznam a kdyz mam do toho par pevnosti,tak uz vubec...jinak jak je takova ta samostatna pevnos - ona nepridava jednotky,pokud nemam v jeji spadove oblastni obsazenu tu budovu na jednotky ze? :)
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Tak produkci jednotlivých hradů nenajdeš, protože se veškerá produkce sčítá do společného banku. Ale jaký je současný přírůstek tvého banku zjistit jde. Na minimapě v levém dolním rohu máš šipku, na tu když klikneš, tak se ti otevře tabulka přehledu království, V něm máš dvě záložky. Jedna je přehledná mapa, druhá je přehled měst a přírůstku. Snad se ti to podaří najít.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Solymr

Post by Solymr »

Jo nasel jsem to...nekropole jednotky a tvrz jednotky...jen mi je divne,ze tam je tvrz jednotky a celkem asi 28,kdyz mam tri mesta + nejake pevnosti a u nich pribytky a zadne nejsou tvrze,taky zadny hrdina nema nic spolecneho s Tvrzi,mam jen dva hrdiny nekropole...to mi hlava nebere :D
estla

Post by estla »

Tie cudzie jednotky ti mohli pribudnúť než si všetko skonvertoval na nekropolu, alebo ešte nemáš všetko skonvertované :wink:
Solymr

Post by Solymr »

Spis to vidim na nejaky bug z doby,kdy me nektere pevnosti ovladl souper z Tvrze/Pevnosti...protoze ted mam doopravdy vse nekromantske...hrdiny,mesta,pevnosti,pribytky...nevim...divne,taky nikde nevidim ty jednotky Tvrze k naverbovani :o)
estla

Post by estla »

Môže byť, mne sa to tiež stalo keď som hrala azyl. Stále sa máme čomu diviť v tejto hre :lol:
Post Reply