H6 technická podpora

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
kiliroy

Re: H6 technická podpora

Post by kiliroy »

Daniel7292 wrote:Prosím potřebuji radu .Po přihlášení zmáčknu tlačítko hrát a pak se mi ukáže tohle :

Vaše grafická karta nesplnuje minimální požadavky

Při spuštění mi hra oznámí, že moje grafika nesplňuje požadavky a nepustí mě to vůbec hrát.
Problém je zde relativně jasný, program usoudil že vaše grafika by hru nezvládla. Zkuste nainstalovat nejnovější ovladače na svoji grafiku, jinak zbývá jen počkat, dokud někdo nepřijde s nějakou možností jak autodetekci obejít.

Prosim nevim jak nainstalovat nejnovější ovladače na svoji grafiku . Děkuji moc za odpovědi

Hele teď jsem tak 10x měnil operační systém takže už fakt nevím kde to v jakém je. Můžu ti poradit akorát ať se koukneš do nápovědy - pokud máš windowsi, tak s trochou trpělivosti se k tomu dostaneš. Nebo se můžeš kouknout sem, pamatuji si že jsem tam našel jak se instalují ovladače zvukové karty. Doufám že nevadí že vkládám odkaz.
:(
wowofi

Post by wowofi »

Tak já to H6 už nechápu twle :D před měsícem mě šlo H6 bez problémů na střední požadavky bez zákysu a teď? vš nízký, rozlišení snižuju a snižuju a H6 se kouše jak sviňa :D
Thelvyn

Post by Thelvyn »

wowofi wrote:Tak já to H6 už nechápu twle :D před měsícem mě šlo H6 bez problémů na střední požadavky bez zákysu a teď? vš nízký, rozlišení snižuju a snižuju a H6 se kouše jak sviňa :D

Taky mi z toho jebe, poslední dobou mi heroesy přehřejou notebook strašně rychle... Naštěstí (bohužel) jsem o víkendu na hlavním počítači zkusil Skyrim, takže heroesy teď budu asi hrát jen když bude hlavní počítač obsazen :D .
kiliroy

Post by kiliroy »

Hehe. Nevím jestli to je bug. Ale věděli jste že katapult jde teleportovat? http://imageshack.us/photo/my-images/810/katapult.gif/

EDIT: Taky se na to volné místo po katapultu dá normálně jít.
Firestone

Post by Firestone »

Netuší někdo, jestli se v nějaké dohledné době chystá další patch (tj. následovník aktuálního v1.1.1)?
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Můžu ti celkem jistě říct že se na něm pracuje, Ale kdy bude hotov, to ví jen Ubi a Black
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
kiliroy

Post by kiliroy »

U harpyje je v bestiáři popis Lamasu. Jsou tam chyby i u ostatnéch jednotek?
kiliroy

Post by kiliroy »

Myslím že jsem narazil na chybu. Nevím jestli to tak má být ale ve 4. misi za antona, po dobití jedné z těch vesnic "Caer" - byla to ta na severozápadě, blízko toho města co jsem dostal od Lorda Haarta - se mi dole oběvila sveltana se smrtící armádou. Není možné, že se měla objevit až po dobití všech těch "Caer", protože jestli není spojenec, jsem docela nahranej. Ještě jsem neporazil všechny ty podzemní démony a pak jsou tu ještě ty 2 vesnice a do toho mi sem ještě vlítne sveltana, navíc mi tam pořád chodí Malik portálem a pak bych měl ještě porazit Ahribbana...
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

No neměla, a je to jen dobře, její objevení je, myslím, určeno časově. Neboj se neměla by na tebe útočit, Ale měla by zabrat to město, ze kterého ti posílají hrdiny mezi tvé základní území.

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
estla

Post by estla »

Dobré vedieť, lebo približne v takom istom položení som sa nachádzala, keď som to prestala hrať, a akurát som uvažovala s ktorými otravnými nepriateľmi idem skoncovať. :twisted: Takže to idem skúsiť...
kiliroy

Post by kiliroy »

Časově to určitě nebylo. Neoběvilo se to na začátku tahu, ale okamžitě po dobytí města. No, ale co už, jdu to dohrát.
Mattaaa

Post by Mattaaa »

Zdravím fanoušky Heroes. Nevím jestli se to tu někde řešilo ale nic jsem nenašel. Mám problém s tím, že když chci s hrdinou dobít hrad, hra v průběhu boje (spíš ze začátku) totálně zamrzne a musím ji vypnout přes Správce úloh. Hraju kampaň za Necropoli 4. mapu. Jen při obléhání, normální boj jede bez problémů. Už se mi to párkrát stalo, když sem počkal do dalšího týdne hrady dobít šly, prostě někdy dobiju hrad bez problémů a někdy mi to při obléhání zamrzne. Nebo byla jediná možnost mít zapnutý quickcombat, ale začal jsem se dostávat do situace kdy quickcombatem začíná být problém vyhrát...nemá s tím někdo nějakou zkušenost?
ca.ira

Post by ca.ira »

ahojky, vím, že se toto téma zde probíralo xkrát, ale asi jsem fakt blondýna :D . dnes jsem si pořídila HOMM6 a jelikož dřív jednám než uvažuju, tak až ted jsem zjistila, že Heroes6 a notebook je kombinace na dvě věci. Přečetla jsem si zde veškeré příspěvky k tomuto tématu a snažila se udělat vše proto, aby se hra spustila, ale jsem pořád na bodu mrazu. Hra je nainstalovaná, patche mám taky aktualizované, ale když spustím hru, vyskočí mi jen prvotní okno, pak mi zčerná obrazovka, po chvilce se vrátím zpět na tapetu a už se mi hra jen načítá...z počátku jsem se snažila být trpělivá, ale po 20 minutách jsem usoudila, že to asi nebude košér :lol: . takže jsem spustila správce úloh, požadavek stornovala a při rušení se mi jen objevilo, že to neodpovídá. tak trošku z toho začínám mít tiky.
Prosím tedy někoho hodně trpělivého, zda by mi pomoh zprovoznit hru.
Dík moc :wink:
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Tak si to projdeme ještě jednou krok po kroku.
1: Zkontrolovat si zda má Grafická karta vyhovuje
2: nainstalovat hru
3: Nainstalovat Patche, Ty by se měli stahovat automaticky, pokud ne, spustit hru přes soubor GU.exe
Stále nejede?
4: Nainstalovat nejnovější ovladače na grafickou kartu
5: Zavolat na technickou podporu svého prodejce

Thelvyn

Post by Thelvyn »

Zkoušel jste někdo přesouvat offline savy z jednoho počítače na jiný? Opravdu už mě to na tom notebooku nebaví, na minimální detaily a vypínání kvůli přehřátí v půlce bitvy, deset minut po startu hry... (zrovna včera sem měl fakt parádní bitvu, celej nadšenej jak po patchi všechno funguje a jak i protivník líp využívá schopnosti jednotek...).
Základ tak nějak v pohodě, našel sem umístění offline savů, rozjel hru, savy jsou viditelné, dám loadnout poslední autosave.. a v půlce loadovací obrazovky hra spadne :x .
Přesun probíhal z ntb s vistama na komp s XP, na obojím aktuální verze hry. Zkoušel sem kopírovat čistě jen savy, zkoušel jsem kopírovat celou složku, ani jedno nepomohlo. Online synchronizace si samozřejmě synchronizuje jen online savy - pro jistotu sem to zkusil, co kdyby sebou vzala i ty offline :D .
Post Reply