Ja som za Peklo nebo Kobku a Tích bez Tváre pripisujem ku kobke, kvoli spoločnej Bohyni
Světlo, nebo Tma ?
Re: Světlo, nebo Tma ?
Ale tuto boli na výber Svetlo nebo tma a ani zmienka o demonoch takže som volil Tmu.
Ja som za Peklo nebo Kobku a Tích bez Tváre pripisujem ku kobke, kvoli spoločnej Bohyni
Dobývej, rabuj a znič slabé. Směj se když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné.
Nebiros wrote:A Estla ešte jedna vec, radšej budem jeden z démonických pánov ako poskok anjelovBudem im trhať tie ich krásne pierka na písanie a ich krev budem používať ako atrament
, myslím, že by sa s nimi krásne písalo
Uch... To je teda sila, ale je pravda, že pierka majú výstavné
Nebiros wrote:Ale tuto boli na výber Svetlo nebo tma a ani zmienka o demonoch takže som volil Tmu.
Je pravda, že otázka "svetlo alebo tma" je trošku nejednoznačná, takže chápem tvoje vysvetlenie, tma ako taká môže zahŕňať viac národov aj Bohov.
- Lucas Gryf
Vy "bestie"
Odvrhli jste se od Eleratha! Však to máte špočítaný! Světlo zvítězí!

- Lucas Gryf
Bušák wrote:Mallasa je fajn. Mě osobně se vzhledově nejvíc líbí Elrath a Urgash a Asha se jim docela povedla.
Elerath je můj oblíbený dračí bůh, ale vzhledově vypadá jako pták co má vousy .. Urgash je pekelný červ s nohali ale Asha je dobrá
- Kha-Beleth
Lucas Gryf wrote:Vy "bestie"Odvrhli jste se od Eleratha! Však to máte špočítaný! Světlo zvítězí!
![]()
O tom si popovídáme při dalším zatmění
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé. Směj se, když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
A načo pri zatmení, Sareth zničí celé vezenie a bude vec vybavená
. To ešte len budú dialógy xD
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Kha-Beleth wrote:Lucas Gryf wrote:Vy "bestie"Odvrhli jste se od Eleratha! Však to máte špočítaný! Světlo zvítězí!
![]()
O tom si popovídáme při dalším zatmění
Ještě jsem to nedohrál tak jsem se ještě nerozhodl, ale chaos nemůže zvítězit!!!!!!
Cesta jde pořád dál a dál
kupředu, pryč jde od mých vrat.
Daleko už mi utekla
a musím za ní pospíchat.
Na těžkých nohou dám se vést
až k větší cestě, nežli znám,
tam, kde se stýká mnoho cest.
A potom kam? To nevím sám.
kupředu, pryč jde od mých vrat.
Daleko už mi utekla
a musím za ní pospíchat.
Na těžkých nohou dám se vést
až k větší cestě, nežli znám,
tam, kde se stýká mnoho cest.
A potom kam? To nevím sám.
Máš pravdu on nemôže, on MUSÍÍÍ !!! xDD
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Je pravda, že raz by už mohol chaos zvíťaziť ... Nemusí to byť vždy dobro a svetlo ako v rozprávke 
- Lucas Gryf
Kha-Beleth je hajzl, Gryfové jsou správní .. taky mě štvě (někdy) když dobro zvítězí ale u HoMM musí dobro vždy zvítězit!
Rozdupejte si hračky 
Roztrhejte občanky
A rozvažte korzety
My budeme pouze sledovat, studovat, a zkoumat. Poučíme se z vašich chyb aby jsme poté mohly varovat ty co přijdou po vás. My jsme mnozí, a Dave Jame je jeden z nás.
Roztrhejte občanky
A rozvažte korzety
My budeme pouze sledovat, studovat, a zkoumat. Poučíme se z vašich chyb aby jsme poté mohly varovat ty co přijdou po vás. My jsme mnozí, a Dave Jame je jeden z nás.
Last edited by Dave_Jame on Tue Dec 06, 2011 8:11 pm, edited 1 time in total.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
- Lucas Gryf
Dave_Jame wrote:Rozdupejte si hračky
Roztrhejte občanky
A rozvažte korzety![]()
My budeme pouze sledovat, studovat, a zkoumat. Poučíme se z vašich chyb aby jsme poté mohly varovat ty co přijdou po vás. Nás je mnoho, a Dave Jame je jeden z nás.
Co to povídáš beztvářný?
Lucas Gryf wrote:Kha-Beleth je hajzl, Gryfové jsou správní .. taky mě štvě (někdy) když dobro zvítězí ale u HoMM musí dobro vždy zvítězit!
A nemusí! Podľa najnovšieho česko-slovensého pokračovania o postapokalyptickom Ashane budú gryfovia na vyhynutie - ty si tu tiež ako zástanca Eletha v menšine(žeby sám?)
- Lucas Gryf
"Hlupáci, Grfí říše nakonec zvítězí, ať už s Vámi nebo bez vás!"
Citace lady Isabely
Možná že na Vaší straně je celý Sheogh a Ygg-Chal, ale na mé straně je Elerath a všichni jeho uctívači!
A odkuď si to vzala?
Citace lady Isabely
Možná že na Vaší straně je celý Sheogh a Ygg-Chal, ale na mé straně je Elerath a všichni jeho uctívači!
A odkuď si to vzala?