Světlo, nebo Tma ?

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
Post Reply

Světlo x Tma

Andělé
17
43%
Faceless
23
58%

Total votes: 40

Nebiros

Re: Světlo, nebo Tma ?

Post by Nebiros »

kiliroy wrote:Jestli potřebuješ legii démonů, tak si krvavý démon typu Veyer. Já ovšem vše z dálky pozoruji. A až se na Ashanu uvolní místo já ho převezmu. Démoni vyvraždí anděly. Faceless zavřou démony do tý svojí díry a já budu jen přihlížet jak moc faceless upadá a pak se k moci dostanu já. Jen se hádejte, já si pak podmaním celý Ashan s pouhou hrstkou sukub. Ještě není pozdě se přidat.

ps: Spletl jsem se. Už je pozdě a všichni zahynete.

Pekný plán, len škoda, že je odsudený k zaniku Kha-Beletha len tak nesundáš :)
Dobývej, rabuj a znič slabé. Směj se když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné.
Nebiros

Post by Nebiros »

Lucas Gryf wrote:Kdysi jak jsem ještě "měl svou duši" byl jsem na Bušákově straně, ale teď, jelikož démoni ovládli mou duši říkám: ,, Smrt archandělům! ´´

To je múj kluk 8)
Dobývej, rabuj a znič slabé. Směj se když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné.
estla

Post by estla »

kiliroy wrote:Ale jde. Ale já si pěkně počkám až se všichni povraždíte.

No to už sme dvaja. 8) Nejak tu začína byť veľa záujemcov o moc, to vyzerá na prevrat v Ashane :o
Nebiros

Post by Nebiros »

estla wrote:
kiliroy wrote:Ale jde. Ale já si pěkně počkám až se všichni povraždíte.

No to už sme dvaja. 8) Nejak tu začína byť veľa záujemcov o moc, to vyzerá na prevrat v Ashane :o

Tiško nebo z teba urobim svoju otrokyňu malička :twisted: a to sme mohli byť spojenci, škoda
estla

Post by estla »

No neviem - temný elfovia a démoni? To nevidím moc nádejne. Keď vládnuť, tak sama :lol:
Nebiros

Post by Nebiros »

estla wrote:No neviem - temný elfovia a démoni? To nevidím moc nádejne. Keď vládnuť, tak sama :lol:

Heh, malička elfka, rozhodne budeš otrokyna a budeš plniť aj ulohu šaška a parenie je zakazane :D
estla

Post by estla »

Počuj, to už je o čom :?: Lucas Grif je už a strane temna, Bušáka spacifikujeme a my, čo temno máme za vlastné sa ideme hádať? Len aby to nevyužili naši nepriatelia ... A toho otroka zabudni :twisted:
Nebiros

Post by Nebiros »

estla wrote:Počuj, to už je o čom :?: Lucas Grif je už a strane temna, Bušáka spacifikujeme a my, čo temno máme za vlastné sa ideme hádať? Len aby to nevyužili naši nepriatelia ... A toho otroka zabudni :twisted:

Ty si s tým začala že počkáš kým sa všetci vybijú a pak prevezmeš vládu, a to berem ako útok na svoju podstatu mala si to ked tak lepšie sformulovať :wink:
estla

Post by estla »

Áno, to bol môj tajný plán, ale odrazu je tu moc záujemcov, tak ideme každý za seba. Lenže berme to tak, že my sme temno a anjeli sú svetlo. V podstate sme proti svetlu, ale keď ho porazíme, bude vládnuť kto? :P
Nebiros

Post by Nebiros »

estla wrote:Áno, to bol môj tajný plán, ale odrazu je tu moc záujemcov, tak ideme každý za seba. Lenže berme to tak, že my sme temno a anjeli sú svetlo. V podstate sme proti svetlu, ale keď ho porazíme, bude vládnuť kto? :P

To netuším, viem len jedno, a že ja vladnuť nebudem, ja som tak pokorný služobnik Kha-Beletha jak to len u demona ide, mne by stačilo keby som mohol robiť najazdy, zotročovať a zabijať.....proste uspokojovať svoje touhy, osoba celkem jednoducha som 8)
estla

Post by estla »

Myslela som to všeobecne. Keby padlo "svetlo" (čisto hypoteticky, v Heroes v to moc neverím) aj tak by národy, ktoré zostanú medzi sebou bojovali o moc. A prečo nie temný elfovia? Prívržencov by mali dosť, peklo má ako národ moc nepriateľov už z minulosti :)
Nebiros

Post by Nebiros »

estla wrote:Myslela som to všeobecne. Keby padlo "svetlo" (čisto hypoteticky, v Heroes v to moc neverím) aj tak by národy, ktoré zostanú medzi sebou bojovali o moc. A prečo nie temný elfovia? Prívržencov by mali dosť, peklo má ako národ moc nepriateľov už z minulosti :)

A to je práve to krásne, vela nepriatelov = vela zabavy a o to, to bude sladšie vitazstvo a tak vieš no má vela nepriatelov ale aj mnoho sa bytosti sa pridava k demomonom, dokonca aj trpaslici i ked tomu sa da len tazko uveriť....viz Pekelní rytíři nejsou démoni, nýbrž lidé (elfové, trpaslíci…), kteří obdrželi „požehnání“ od Urgashe a byli „vylepšeni“ magii Chaosu. :D
estla

Post by estla »

Ale tí sa zase pridali len zo zištných dôvodov ( túžba po moci ) alebo im imponuje to, že viacmenej peklo hlása anarchiu - každí si robí čo chce, ale poslúchať Kha-Beletha musia všetci :P Aké to bolo kedysi v Heroes jednoduché - ľudia boli dobrí, démoni boli zlí a nič viac. Teraz sa to jednoznačne nedá povedať - viď anjelov v H6. :wink:
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Nebiros wrote:To netuším, viem len jedno, a že ja vladnuť nebudem, ja som tak pokorný služobnik Kha-Beletha jak to len u demona ide, mne by stačilo keby som mohol robiť najazdy, zotročovať a zabijať.....proste uspokojovať svoje touhy, osoba celkem jednoducha som 8)

Hmm zajímavé. Jediný démon který je oddaný Kha-belethovi je slabý démon. Ten který se jej bojí, protože sám nemá sílu prosadit si svou svobodnou vůli. Všichni ostatní mají mysl svobodnou.

A hlavně je velice zajímavé pro koho vlastně pracuješ. chceš zahalit svět temnotou, ale té Urgash nevládne. Urgash vládne chaosu. Je jenom jeden drak který vládne temnotě a stínům a na jeho straně je nekonečné moudrost času.
Ano, je sice pravda že démoni si pamatují vše co v minulých životech zažily. Ale My si pamatujeme vše co se kdy stalo, naše mysl je jednotná, protože My jsme mnozí, a Dave Jame je jeden z nás.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Bušák

Post by Bušák »

Vy nevíte s kým máte tu čest ! :D Spousta Andělů zahynula v prastarých válkách, to je pravda, ale díky Urielovi tu máme legie nebesanů a důležitá věc: my máme stoupence všude (i v Sheogu - viz. Sarah). A naše moudrost nepokulhává za moudrostí Faceless, jelikož i my si stavíme knihovny, kde poutáme duše prastarých generálů, abychom pak mohli jejich vědění využít v náš prospěch. A to nejpodstatnější, na povrchu Ashanu - na světle jsme nejsilnější my ! Faceless žijí v temnotách a bludištích stínů a démoni v chaotických jeskyních sheogu, ale my my se na povrchu orientujeme nejlépe...
Post Reply