kobka 2.mapa

Vše ohledně hradu Kobka
Post Reply
tom200

kobka 2.mapa

Post by tom200 »

pls potreboval bych pomoc, obelisky mam ale fakt nevim kde mam kopat, to misto nemuzu najit

dik
Destabilizator
Čestný člen

Post by Destabilizator »

A jaxi asi predstavujes, ze mi Ti pomuzeme? Nehodil si sem ani screen svoji puzzle mapy... Projed si celou mapu, podivej se na tu puzzle a podivej se, jaky tam jsou orientacni body a musis to najit :roll: :arrow:
Image
HarY_cz

Post by HarY_cz »

já to měl v severovýchodní části mapy. hnedle u silnice. ale co já vím tak poloha grálu asi není pevně daná
Image
tom200

Post by tom200 »

HarY_cz wrote:já to měl v severovýchodní části mapy. hnedle u silnice. ale co já vím tak poloha grálu asi není pevně daná

moc dik,
konecne jsem to nasel
xghost

Post by xghost »

jo to se mel taky pekne debilne... byl tam v tom puzzle takovej rybnicek, kerej mel ve skutecnosti uplne jinej tvar... ale vytipoval sem si par takovejch mist a dyz uz sem kopal blizko, tak mi to rikalo, kerym je to smerem (kopalo asi 5 hrdinu) :)
Petr.VF

Re: kobka 2.mapa

Post by Petr.VF »

Sakra, už chodím asi 2měsíce a nemužu to za boha najít.
Vyzkoušel jsem i fígl s naznačením cesty hráče a stejně nic. Přitom je to na silnici, asi poblíž zatáčky.
Už jsem nad tím5tý den a přestává mě to bavit. Proč tam vůbec takovýhle nacházecí úkoly jsou????

Můžete se na to mrknout a zkusit poradit.

tady je mapa : http://fotostranky.ic.cz/her.jpg
Eru

Post by Eru »

Jelikož už jsem to dlouho nehrál, vytipoval jsem ti hned několik míst. Červený kížek se mi zdá nejpravděpodobnější. Až pokud toto místo selže, hledej na fialových:

http://img821.imageshack.us/img821/5258/mapazc.jpg
Nehrim (2010) - jedno z nejlepších 1st/3rd RPG všech dob.
Petr.VF

Post by Petr.VF »

Eru : tak to smekám, měl jsi pravdu - červený křížek. Asi nemám prostorovou představivost, protože na tom místě jsem byl několikrát a vůbec mě to netrklo.

Jinak jestli někdo říká, že se kroky hrdiny objeví na oné tajné mapě, tak kecá, nebo má jinou verzi hry. Mě se tam vůbec nic neobjevilo, žádná naznačená cesta hrdiny.

Takže ještě jednou díky, můžu hrát dál :twisted:
sergej158

Post by sergej158 »

Též chodím jak truhlík a nic :oops: Kopu dokonce se 4 hrdiny a chodím po malých krůčcích... Najde se dobrá duše, která by dle obrázku naznačila kde hledat :?:

Image
Post Reply