Rasa v datadisku
- Kha-Beleth
Re: Rasa v datadisku
Když už jste nakousli ty bosse, co si myslíte o water cyclops v H5 poslední mise za Arantira, když se jde za kouzelnou tvrzí do leva k rohu mapy 
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé. Směj se, když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
- Lucas Gryf
hod sem screen s tema cyclopama pls
Nekromant tělem i duší 
Ale táhnout s démonama to taky umím muhahaha
Ale táhnout s démonama to taky umím muhahaha
Teď jsi osobně dostal i mě.. fotku???
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
???
(tohle je asi z nějakého modu..)

- Lord Michal
Thelvyn wrote:???(tohle je asi z nějakého modu..)
Joo proti těm sem bojoval (mapa Genesis myslim, možná i někde jinde). Nepříjemné - silná a kouzlící furie
- Lucas Gryf
Z kyklopů si udělali mutovací jednotky. Teď udělají snad aji nějakého zemního. Už je nemrtvý a vodní.
- Kha-Beleth
Thelvyn wrote:???(tohle je asi z nějakého modu..)
No já sem je tam měl, ale to je možná z toho, že jsem se hrabal v editoru. Btw ani se nedostal k tahu, bylo jich 25 a já měl 250 arcilichů, 2k kost. lučištníků, 130 temných r.,150 přízraků a ještě něco
- Attachments
-
- Water cyclops.JPG (136.42 KiB) Viewed 8017 times
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé. Směj se, když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
- Kha-Beleth
A ještě tady
(tohle je z jiné hry)
(tohle je z jiné hry)
- Attachments
-
- Water cyclops II.JPG (166.53 KiB) Viewed 8014 times
Last edited by Kha-Beleth on Fri Dec 16, 2011 1:32 pm, edited 1 time in total.
- Kha-Beleth
A tady
- Attachments
-
- Water cyclops III.JPG (131.51 KiB) Viewed 8014 times
BTW toho Dračího bosse jsem myslel do bonusové mapy, jeho smrt by s příběhem nijak nesouvisela.
Nebo bych taky zapojil souboj dvou Bossů. Urgash x Asha ?
a čistě teoreticky by ani nemuseli zemřít. Matka Namtaru končí asi když má pod 3k životů, nebo jak je to...
Nebo bych taky zapojil souboj dvou Bossů. Urgash x Asha ?
Bušák wrote:BTW toho Dračího bosse jsem myslel do bonusové mapy, jeho smrt by s příběhem nijak nesouvisela.
Nebo bych taky zapojil souboj dvou Bossů. Urgash x Asha ?a čistě teoreticky by ani nemuseli zemřít. Matka Namtaru končí asi když má pod 3k životů, nebo jak je to...
Heeej, tak proto umřela tak podezřele....
kdy myslíte že vydají datadisk? já počítám tak září 2012.Typněte si třeba vyhrajete.První cenou je dobrý pocit a uvědomění že máte schopnost vidět budoucnost 
Prvé vyhlásenie bude : vyjde v roku 2012, druhé - leto 2012, tretie - september (září
) 2012, nakoniec to vydajú narýchlo v decembri (prosinec) 2012, takže koniec roka je môj tip.