Kampaň 4, mise 4

Vše k druhému datadisku pro Heroes V, jenž nevyžaduje původní hru a je tak vlastně samostatnou hrou
Alarik

Re: Kampaň 4, mise 4

Post by Alarik »

Dost pochybuji, že by šlo tu misi vyhrát bez obsazení všech těch podzemních měst. S hrdiny, kteří mají tato města obsadit, se dá normálně vyjet na povrch, ale zpátky už se nedostaneš, takže vždy musíš nechat dole někoho, kdo město obsadí.
Ten démonský hrdina je sice dost silný, ale v pohodě se dá porazit zcela beze ztrát. Já osobně v této misi do těžších soubojů vždy zapojím pouze Bouřné titány - jsou dost silní na to, aby dokázali celou nepřátelskou armádu vyřadit sami, a léčit je můžeš jednoduše kombinací Regenerace a Vzkříšení, popřípadě můžeš použít Vampirismus.
Jinak tuším, že tam ještě jeden Pán vzpomínek je, ale vzhledem k tomu, že ke konci mapy dostaneš příležitost získat kouzlo Okamžité cestování, by nebyl problém se dopravit k tomu prvnímu.

Ještě malá poznámka: Mystickou vševědoucnost můžeš získat už ve 2. misi, kde je hned zezačátku rovněž Pán vzpomínek. Po všech stránkách je to výhodnější možnost.
kiliroy

Post by kiliroy »

Ale je to dost drahé a já neměl dost zkušeností - i tady jsem teprve na 30 úrovni a to jsem zatím nenechal na živu nic. Tak dobrá. Zkusím do souboje zapojit pouze titány, popřípadě třeba fénixe, protože ty stejně už pak asi nepoužiju.
:(
Rebecam

Post by Rebecam »

Prosím poraďte někdo.

Porazila jsem se Zehirem druhého démona, který chránil magickou bariéru. Poté mi tam skáče animace, kdy se v podzemí objeví Kudžin a Gotai. Hrad vždy napadne Kudžin, která na to prostě nemá a zde má mise končí - dle rad níže jsem klikla při přesunu k hradu na Kudžin a popravdě jsem vyzkoušela snad už vše, abych jí zastavila....bohužel se mi to nedaří. Máte někdo ráda, jak jí mám zastavit?

Díky moc
Bušák

Post by Bušák »

Ale Kujin ten hrad porazit zvládne, od toho je to tak naprogramovaný, mě se ji taky zastavit nepodařilo, ale vybojovat se to dá.. Musíš zvolit defenzivní taktiku, nechat démony zalezlý v hradě a na všechno co vyleze ven spustit sprchu střel, máš tam kyklopy, pokud umíš kouzlo "zloba hordy" na začátku kdy máš ještě hodně jednotek se vyplatí. Jestli si to dobře pamatuji, tak jsem se první snažil zbavit psa, protože to je pěkná sv*ně :D Ale jak říkám těžká defenziva, nikam nechvátat.. Hrál jsem to asi 3x a pokaždé s Kujin, někdy se ale nepovede správně začít, tak to musíš zkusit znova, ale neni to nevybojovatelný...
RoyLaiden

Post by RoyLaiden »

mě se tada podařilo na ten hrad zaútočit s Gotaiem....když se mi oba hrdinové objevili tak jsem začal klikat na jiné místo kam by Kudžin mohla jít ještě před tím než se rozjela....ale je to hodně nefér strategie vůči hře protože Gotai má pokud si dobře pamatuju asi 100 kyklopů :D :D
"Schovej se, poslouchej, sleduj, uč se. A když přijde ten správný čas, zaútoč ze stínů!"
antalyan

Post by antalyan »

Ji, zvláště když je možné s Gotaiem vyjet na povrch a dát Zehirovi ty kyklopy .
RoyLaiden

Post by RoyLaiden »

antalyan wrote:Ji, zvláště když je možné s Gotaiem vyjet na povrch a dát Zehirovi ty kyklopy .

no vida a to mě ani nenapadlo....dobytí Talonguardu by pak bylo ještě víc jednodušší :D :D
"Schovej se, poslouchej, sleduj, uč se. A když přijde ten správný čas, zaútoč ze stínů!"
Post Reply