Pro začátečniky
Pro začátečniky
Pokud někdo má problémy udržet si armádu na živu doporučuji mu shlédnout tenhle filmeček.
Last edited by Brennus on Mon Dec 12, 2011 1:36 pm, edited 1 time in total.
Re: Pro začatečniky
Jako bych to hrál já.
Chápu, že pro někoho tohle je nudný postup a po několika bitvách ho to přestane bavit. Jenže díky tomuhle získáte bez zbytečných ztrát armádu, která válcuje krajinu jako parní válec.
Jsme zrovna na školním počítači takže pomalý internet, takže jsem to ještě nezkouknul. Ale H6 dovoluje hrát i mírné souboje bez ztrát, takže pokud v h6 má někdo problém s tím že si neudrží armádu, tak stačí když budete hrát defenzivně, budete mít kouzla jako lifesteal léčení a regenerace a jejiich hromadné formy a jeslti vám to ani pak nepůjde, tak prostě hrajte dokud se to nenaučíte.
- Lord Michal
Hezké videjko, ale s takovou armádou už se bojuje snadno
Jinak v H6 se dají bitvy vyhrát beze ztrát i na smrtící. Vysokou vcelku běžně
To se dá ale z největší části jen díky jednomu skillu. Těžko říct jestli je to tak správně a jestli to opravdu takto tvůrci zamýšleli. Spíše bych řekl že není.
LM
Jinak v H6 se dají bitvy vyhrát beze ztrát i na smrtící. Vysokou vcelku běžně
LM
Lord Michal wrote:Hezké videjko, ale s takovou armádou už se bojuje snadno![]()
Jinak v H6 se dají bitvy vyhrát beze ztrát i na smrtící. Vysokou vcelku běžněTo se dá ale z největší části jen díky jednomu skillu. Těžko říct jestli je to tak správně a jestli to opravdu takto tvůrci zamýšleli. Spíše bych řekl že není.
LM
Nevím proč do toho vlákna lezete?
Brennus wrote:Lord Michal wrote:Hezké videjko, ale s takovou armádou už se bojuje snadno![]()
Jinak v H6 se dají bitvy vyhrát beze ztrát i na smrtící. Vysokou vcelku běžněTo se dá ale z největší části jen díky jednomu skillu. Těžko říct jestli je to tak správně a jestli to opravdu takto tvůrci zamýšleli. Spíše bych řekl že není.
LM
Nevím proč do toho vlákna lezete?To je jen pro začátečnicky.
Prostě co by měli vědět. Chytračit můžete u piva.
Nj. Já neodolám a kliknu na každé nové téma
- Lord Michal
kiliroy wrote:Brennus wrote:Lord Michal wrote:Hezké videjko, ale s takovou armádou už se bojuje snadno![]()
LM
Nevím proč do toho vlákna lezete?To je jen pro začátečnicky.
Nj. Já neodolám a kliknu na každé nové téma
To zaprvé
Re: Pro začátečniky
Tak to nesouhlasím. Ještě na vážnou se to dá. Ale na vysokou máte šenci jenom s opravdu velmi dobře promyšlenými skilli a ideálně se sukubami a proti střelcům jste prakticky bez šance (bez ztrát). Si zkuste zahrát prostě klasický souboj ve vlastní hře. To je tuším ekvivalent vážné hrozby. A bezztrát se to naprosto nedá.
- Lord Michal
kiliroy wrote:Tak to nesouhlasím. Ještě na vážnou se to dá. Ale na vysokou máte šenci jenom s opravdu velmi dobře promyšlenými skilli a ideálně se sukubami a proti střelcům jste prakticky bez šance (bez ztrát). Si zkuste zahrát prostě klasický souboj ve vlastní hře. To je tuším ekvivalent vážné hrozby. A bezztrát se to naprosto nedá.
Hraju jenom multiplayer a hral jsem již tak 11-12 her. Ke zdolání vysoké obtížnosti (beze ztrát) lze dojít v prvním týdnu, stačí lvl 5 a z toho potřebné 3 skilly
Vezmu to trochu z jiného soudku. V čem je třeba velký rozdíl oproti hraní H5 je to, že zde už rozhodně nedáváte jednotky lvl 1 rozdělené po 1 jako obět. Rozhodně se to nevyplatí, takže spíše nedělat.
Mějte taky na paměti, že čím menší armádu máte oproti síle neutrální armády, tím je větší pravděpodobnost že neutrálové rozdělí do hodně skupinek.
Hrát bez kouzla regenerace asi není zrovna nejlepší řešení. Nejsilnější útočné kouzlo brzy dosažitelné se jeví blesk (jedná-li se o 1 cíl).
LM
Brennus wrote:Nevím proč do toho vlákna lezete?To je jen pro začátečnicky.
V H6 sme v podstate všetci začiatočníci
- Lord Michal
Bez nových věcí by nebyla sranda
pravda ani ty nervy 
Zase mě teď napadlo, že takové vlákno by se hodilo i mě, akorát na nahánění protivníkú na mapě. V H6 jsem se časem naučil jak odhadovat co počítač udělá, ale v H5 to do teď nevím. Prostě souboje 4EVER a nahánění asi nejnudnějiší část hry...
Jinak. Dobré je když se vám s jedním upírem podaří porazit 30 fénixů. Jenom škoda že je dost těžký donutit být v jedné jednotce.
Jinak. Dobré je když se vám s jedním upírem podaří porazit 30 fénixů. Jenom škoda že je dost těžký donutit být v jedné jednotce.
mám dotaz kde zjistim kolik vlastní hradů nepřítel a který hráč má jak silnou armádu?V minulých heroes to bylo v putyce.Předem díky za odpověd