Tak ja naopak nemam rad vytvareni krajikny - obzvlaste v H4 je to strasna prace. To ostatni me celkem bavi (snad jedine skriptovani mohlo byt vyreseno lepe, ale to se v H5 muze zmenit).
Activator: Mě nejvíc baví skriptování. Taky si myslim že by to chtělo tak trochu doladit. Ale doufám že v H5 už to bude dobrý. A jestli tě nebaví stavět krajinu tak se přidej k nám a někdo ti pošle mapu a ty doděláš celej zbytek ! No problemo
Mike wrote:Activator: Mě nejvíc baví skriptování. Taky si myslim že by to chtělo tak trochu doladit. Ale doufám že v H5 už to bude dobrý. A jestli tě nebaví stavět krajinu tak se přidej k nám a někdo ti pošle mapu a ty doděláš celej zbytek ! No problemo
Uvidime, jak bude vypadat editor map (a z meho pohledu samotna H5). Uz u H4 jsem uvazoval, ze bych si nekoho "najal" na tvorbu krajinky...
klaymen wrote:Activator: najat na krajinu? to je podla mna blbina, lebo pochybujem ze to co spravi niekto iny bude splnat tvoje predstavy na 100 percent
Tak já jsem dělal dvě mapy s EUOROXem, ho baví dělat krajina a mě tehdy naopak nepavila (teď už jí dělám rád). První udělal krajinu a pak jsem teprve já tam daval budovy,doly,líhně apod. věci a krajinu jsem si podle toho měnil.
Takže sice nějaké věco dělal zbytečně,ale pak je ta mapa totálně good,když jí dělají dva lidé.