1 ) Dala jsem klasickou instalaci, nechala hru nainstalovat do připraveného adresáře v Program Files (x86).
2 ) Po instalaci jsem hru spustila herní ikonou "Heroes of might and magic VI.exe"
3 ) Automaticky se instalují aktualizace k Ubisoftu - nechat doběhnout (aktualizace + oprava chyb)
4 ) Až se objeví obrazovka, kde vás to nutí zaregistrovat se pro online přístup, tak to okno zavřete
5 ) Potom spustit ve stejné složce aplikaci "Game.exe", což vám vyhledá automatické Patche
6 ) Mělo by vám to po chvíli instalování napsat, že hra našla Patch 1.1 a zeptá se vás to, zda ho chcete naistalovat
7 ) Tento Patch nainstalujete
8 ) Poté si musíte někde na internetu stáhnout Patch 1.1.1., má asi 13MB a je to oprava toho předcházejícího - nainstalujete
9 ) Nakonec si na plochu uděláte zástupce herní ikony "Heroes of might and magic VI.exe"
10 ) Kliknete pravým tlačítkem - vlastnosti - a do políčka s "CÍLem" napíšete za text nakonec "/offline" - S MEZEROU před lomítkem
11 ) Bude to vypadat následovně
"C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Might & Magic Heroes VI\Might & Magic Heroes VI.exe" /offline
12 ) Uložíte a pak hru touto ikonou spustíte - a mělo by to fungovat!!!!
Zkoušela jsem to všemi různými způsoby - ať vymazat všechno ohnedně UbisoftuGameLauncheru, nainstalovat hru do jiného adresáře nebo stahovat Patche po jednom z internetu. Nic nefungovalo a hra se mi vždy zasekla na černé obrazovce. U Patche 1.1 volně staženého z netu mi to napsalo, že samotná hra ještě nebyla nainstalovaná, takže se mi opravdu vyplatilo nechat stáhnout Patch 1.1 automaticky samotnou hrou a poté k tomu připojit ten rozšířený 1.1.1. Nemusela jsem tam dávat Crack - ani kopírovat nic jiného od SKIDROW. Tak držím palce, ať se to i ostatním podaří rozchodit. Snad mi taky hra nebude padat, zatím jsem jí nezkoušela hrát delší dobu, jen spustit mapu
Elven