V jakém pořadí hrát

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
Lucas Gryf

Re: V jakém pořadí hrát

Post by Lucas Gryf »

Hrál si na krev i slzy nebo jen na jedno z toho? Tím to ale asi nebude :/
Andrej

Post by Andrej »

převážně jsem hrál na slzy, ale nevim jestli to má vliv na závěrečné epilogy.....taky když dohraju kampaň tak se mi neobjeví nic že jsem ji dohrál, jako by to bylo neuzavřený nevim jestli to tak má být....kampaň má 4 kola a všechny dohraju, tím to hasne, konec hry a dál si můžu zvolit další kampaň...
Lucas Gryf

Post by Lucas Gryf »

Jde o to, že když jsi hrál jen na slzy, nemůžeš hrát epilog na krev. Ale jestli ti nefunguje ani na slzy tak už potom nevím, zeptej se zkušenějších.
kubrt

Post by kubrt »

No jestli se ti otevřela tahle mapka,
Image
tak klikni na velký + a tam si vybereš hrdinu s kterým chceš hrát a potom se ti odemkne i tlačítko "pokračovat". Jestli ne tak je to zase nějaký ubibordel.
Andrej

Post by Andrej »

Joo už se mi to zpřístupnilo, přesně jak si psal...jen jsem vypnul a zapnul hru. Vyhrál jsem to za slzy a to už je asi vážně KONEC :) čekal jsem ještě nějaký intro podobný tomu na začátku, ale to už bych chtěl asi moc :) jinak díky :)
Kiko

Post by Kiko »

Začal som hrať kampaň od začiatku a podľa mňa treba prehodiť PEKLO1 a AZYL1.Čo myslíte?
Lucas Gryf

Post by Lucas Gryf »

Aaach, jak si to pročítám :D
___
Hmm. Já se těším asi tak na patch 1.5, kde by mohl už být další národ... Ale nejvíc se těším na patch 2.0 což bude datadisk :twisted: .
___
Neblázni. Patch 1.2 opraví VŠETKY chyby a žiadny ďalší už nebude treba - až potom prídu datadisky.

Kdysi sem si myslel, že to bude pravda a teď... sami víte :D
estla

Post by estla »

:D
už vtedy som to myslela ironicky - ale tým datáčom som viacmenej verila ... naivne :lol:
poriešili nás DLCčkami, nové národy v nedohľadne - uvidíme, čím ešte "prekvapia" :mrgreen:
Post Reply