Jednotky Nag: Co vy na ně, Jak se vám líbí, a která je nej.

„Usilujeme o dokonalost v uctívání Shalassy."
MINOTAUR

Re: Jednotky Nag: Co vy na ně, Jak se vám líbí, a která je n

Post by MINOTAUR »

Nebiros wrote:
MINOTAUR wrote:Keď každého zaujímajú tak ako mňa, tak sa nečudujem :lol:

Tak mna Svatyne zaujala Minotaure, tim jak vyzera, čím bola inšpirovaná a dokonca je tam hrdina morskych elfov, čím máme celkovo tri skupiny elfov i ked len o morskych je zmienka u jednej z hrdiniek Svatyne :)
A mesto vyzerá krásne a tak posvátne, radosť to mesto pozerat, v okne je to len jezirko v ktorom je ostrovcek ale ked sa človek nachadza na mape a ma vylepšene mesto na trojke porád slintam :)

Ja som alergický na všetko čínske, japonské a neviem čo všetko ešte šikmooké :lol: . Keď som za nich hral kampaň, tak to bolo utrpenie pre mňa ju dohrať a ešte keď sa rozprávali tou komolenou japonštinou, no mám dosť a poniektorý vojaci, no comment. Keď sa mám pozerať na niečo prírodné tak to si radšej počkám na elfov v datadisku ( len dúfam že nebudú inšpirovaný nejakými mongolmi :lol: )
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Bušák

Post by Bušák »

Mě ta japonština taky nedělá dobře, ale třeba takový Kirin, Kenshi, nebo Wanizame mi celkem vyhovují. K jejich jazyku se raději vyjadřovat nebudu :)
Zaity
Čestný člen

Post by Zaity »

nevím co proti tomu máte já jsem rád že Heroes dokáže v národech dát i úplně novou kulturu.Kdyby v takovem stylu byl celý heroes tak by se mi to nelíbilo ale dát jim jednu rasu proč ne.
estla

Post by estla »

Mne sa páčia - myslím čo sa týka vzhľadu ale aj schopností. O ich jazyku pomlčím - na niektoré jazyky mám alergiu :-)
Nebiros

Post by Nebiros »

estla wrote:Mne sa páčia - myslím čo sa týka vzhľadu ale aj schopností. O ich jazyku pomlčím - na niektoré jazyky mám alergiu :-)

Tak ešte že nieje reč o jazyku ale o jednotkách ale majú takovej japonskej akcent čo je taky plus, normálne tam mohli dať bez toho ale to už by nebolo ono, mne sa to líbi tak ako to je :) ale čo sa mi nelíbi je že pijú čaj a nie niečo poriadne tvrdé :D viz prvá misia za Svatinu, Irina a Daijmó :)
Dobývej, rabuj a znič slabé. Směj se když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné.
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Nech stereotip stereotipem... dokážeš si představit hlubinné saké?
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
kiliroy

Post by kiliroy »

Já mám japonce rád (asi bych jinak nemohl mít rád mangu), a taky mám rád vodu. Ale ten národ, i když jsem se na něj hrozně těšil, se mi zkrátka moc nezamlouvá. Asi hlavně to že kensei má na můj vkus málo životů (i když všichni řikají jak jich má hrozně moc, taky jsem si dřív myslel že to stačí, ale s tím útokem by jich potřebovali ještě víc), kirin nelétá, kappa sice skáče, ale nic nepřeskočí. A hlavně asi to, že mi příjde čest strašně slabá - i když pak 4. úroveň už za něco stojí. Ale v porovnání se strážným andělem, nebo nekromancii je to prostě slabý.

To je můj názor a pokud se vám jako národ líbí tak mě prosím nebijte.

Mohl by mi prosím někdo vysvětlit, jak je může někdo srovnávat s temnými elfy z H5????!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Last edited by kiliroy on Sat Dec 31, 2011 7:18 pm, edited 1 time in total.
:(
estla

Post by estla »

kiliroy wrote:Mohl by mi prosím někdo vysvětlit, jak je může někdo srovnávat s temnými elfy z H5????!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

A to bol kto ??? Také kacírstvo :twisted:
kiliroy

Post by kiliroy »

estla wrote:
kiliroy wrote:Mohl by mi prosím někdo vysvětlit, jak je může někdo srovnávat s temnými elfy z H5????!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

A to bol kto ??? Také kacírstvo :twisted:

Už nevím ale kdysi jsem to tu někde četl.
Bušák

Post by Bušák »

Cti jsem nikdy moc nevyužil, zatímco ostatní schopnosti můžu takticky využít, tak čest dávám spíše jen z principu.
estla

Post by estla »

Nech mu je zem Ashanu ľahká, bo už musí byť dávno pod ňou za takéto bludy :wink:

Tiež som tej cti nevedela prísť na chuť, akosi sa mi zdala, ako to povedať, málo využiteľná oproti iným schopnostiam ostatných národov.
kiliroy

Post by kiliroy »

estla wrote:Tiež som tej cti nevedela prísť na chuť, akosi sa mi zdala, ako to povedať, málo využiteľná oproti iným schopnostiam ostatných národov.

Mě taky, ale těch 14% životů, nebo ten ledový štít se dá použít, ale má to cenu jenom ve větších bitvách.
Nebiros

Post by Nebiros »

kiliroy wrote: A hlavně asi to, že mi příjde čest strašně slabá - i když pak 4. úroveň už za něco stojí. Ale v porovnání se strážným andělem, nebo nekromancii je to prostě slabý.

To je můj názor a pokud se vám jako národ líbí tak mě prosím nebijte.

Mohl by mi prosím někdo vysvětlit, jak je může někdo srovnávat s temnými elfy z H5????!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Tak dajme každej rase anjela strazneho nebo nekromanciu a hra bude na prd, ja som rád že kazda rasa ma niečo ine, ano za určitu rasu sa v určitej situacií hra tazko, mne u orkov chyba ozivovanie, nehovorim, že by tam malo byť ale par krat by sa šiklo....ale nemaju namiesto toho maju iniciativu a fyzicky utok, nagy maju obranu...
Dobývej, rabuj a znič slabé. Směj se když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné.
Nebiros

Post by Nebiros »

Za Svatynu tedka moc nehrajem ale i tak :)
estla

Post by estla »

O to práve ide ... Treba sa naučiť hrať s takými schopnosťami aké boli jednotkám pridelené, že sa mi nezdajú dosť dobré, je len môj názor. A u orkov mi oživovanie nechýba, nie sú na to odkázaní :D
Post Reply