chyba serveru
chyba serveru
Přihlásíte se někdo dneska k serveru Ubisoft?
Re: chyba serveru
Teď mám na hodinkách 12:10 a jak server, tak CONFLUX normálně funguje.
Zato mne to teraz momentálne nejde, skúšam to priebežne stále 
12:28
Už mi to beží
12:28
Už mi to beží
Hmm a jde vám připojit se ke Confluxu? Já se normálně připojím na tan UBI launcher, spustím hru a tam mi to napíše, "Chyba připojení...bla bla" a nejde mi připojit se ke Confluxu...Jsem jediný nebo je to problém i někoho jiného?
concobara wrote:Hmm a jde vám připojit se ke Confluxu? Já se normálně připojím na tan UBI launcher, spustím hru a tam mi to napíše, "Chyba připojení...bla bla" a nejde mi připojit se ke Confluxu...Jsem jediný nebo je to problém i někoho jiného?
Také mi to od nějakých 18 hodin nejde připojit ke confluxu
Ahoj, taky mám ten problém, normálně se přihlásím a když se spustí hra, tak mi to napíše chyba připojení...
Momentálně se taktéž nepřipojím.
VI. díl je po II. díle opět herně povedený, až na ty bugy ...
A jak na Nový rok. tak po celý rok...
... prostě jim asi spadl server a všeci mají dovolenou ... nu což snad zítra
.
Nejlepší je hry asi krást, pak se člověk nemusí trápit s nesmyslnýma ochranama, nedostupností uložených pozic a když to nejede tak se nic neděje, bylo to zadarmo...
Vtipné je, že se jim to povedlo po velkých výprodejích na Steamu (což bude asi důvod pádu toho jejich de....iho servru) a všechny nové fanoušky tak "luxusně odměnili"
. Po té super dlouhé prodlevě mezi patchem 1.1.1 a 1.2 je to další chuťovka Ubisoftu...co asi vymýšlejí dálé...?
Nejlepší je hry asi krást, pak se člověk nemusí trápit s nesmyslnýma ochranama, nedostupností uložených pozic a když to nejede tak se nic neděje, bylo to zadarmo...
Vtipné je, že se jim to povedlo po velkých výprodejích na Steamu (což bude asi důvod pádu toho jejich de....iho servru) a všechny nové fanoušky tak "luxusně odměnili"
funguje někomu přihlášení nebo problém pořád přetrvává?
To zas vymysleli věc!!! takže bez netu si prostě nezahraju. Nechápu proč se i kampaň ukládá na síti a ne na PC? Nebo jsem to nějak blbě nastavil? Připadá mi to jako nešikovné řešení!!!
To zas vymysleli věc!!! takže bez netu si prostě nezahraju. Nechápu proč se i kampaň ukládá na síti a ne na PC? Nebo jsem to nějak blbě nastavil? Připadá mi to jako nešikovné řešení!!!
Holt Ubáči se te'dka zase vyznamenali
Prvná pád byl pokud vím 26 večer.. dnes a všera minimálně další dva. by mě zajímalo zdase hra prodávala tak málo, že nemají na pořádné servry, nebo tak moc že neutáhnou nápor, I tak by s tím měli něco dělat.
Prvná pád byl pokud vím 26 večer.. dnes a všera minimálně další dva. by mě zajímalo zdase hra prodávala tak málo, že nemají na pořádné servry, nebo tak moc že neutáhnou nápor, I tak by s tím měli něco dělat.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
A pekný večer pred nami ... Som myslela, že ten 26.12. bol výnimka, ale zdá sa, že nie
Zjavne to nezvládajú
- Stewardlord
hmm,tak zase im to nejde...to uz je dalsi vikend,bleee
Tentokrat se nejde ani prihlasit a spustit hru. 
To je divný, ja sem se přihlásil ráno a jelo mi to bez výpadku, je možný že když se přihlásíte před výpadkem tak to pojede i přes něj?.