Zdravím! Mám problem s připojením do CONFLUxu ve hře ..... Hrál jsem 2 dny uplně bez problému připojil jsem se přes online spustil hru a hrál .... Dnes jsem hru zpustil obvyklým způsobem chvíli hral a po té se mi hra vypla a ukázalo se tohle viz obázek
To není nic neobvyklého.. Teď bohužel HoMM nemám k dispozici, takže nevím, jestli je to dlouhodobého charakteru, jak psal Altair8, ale musím podotknout, že podobná věc se mi stala už dvakrát a pokaždé se připojení obnovilo během několika minut.. jedná se prostě o výpadek spojení.
No ale nemalo by sa!!! Alebo nemali spraviť hru takto, že musíš byť online, keď chceš mať všetky bonusy z hry. Dúfam, že s tým dačo urobia v budúcnosti.
jj me to udelalo asi 3x vzdy, kdyz jsem mel cas a tesil se na hru. tak sem se na to vykaslal a hraju to v offline modu :/ s takovou sluzbou muzou jit nekam
Co to má sakra znamenat? napřed jim spadne server a te´d to po mě chce opět CD klíč, který už jaksi nezadám, protože byl již jednou použit? řekněte mi prosím, že je to jenom hloupý vtip!!!