Boj o hrad

Vše co se jinam nevešlo ;)
Post Reply
kiliroy

Boj o hrad

Post by kiliroy »

Tak když už se tady ty offtopicové témata moc nehýbou, tak mě napadlo něco udělat a trochu to tu oživit.

O co jde? Zkrátka je tu hrad, který musíte dobít - jde o to vymyslet co nejoriginálnějiší způsob jak ho vzít někomu, kdo ho vzal před vámí atd. Ke způsobu dopište i množství a druh jednotek k tomu použitých.
Př:
A: Hrad je můj, protože jsem toto táma založil
B: Hrad je můj, protože jsem se naučil blesk a zasáhl jsem tě s ním - stačil mi 1 kentaur
C: Hrad je můj, protože ho zkrátka dobiju s 50 ďáblíky, 40 démony, 30 psy a 2 pekelnými pány
A: Já získal Hrad zase zpátky, protože jsem si tam napochodoval s 10 Hydrami (z H3) a navíc mám Armageddons blade.

Tak začínám:
Hrad je můj, protože jsem ho postavil a mám v něm 30 pretoriánů, 20 kušníků, 10 sester a 2 slávy.

2. verze, doufám že aspoň Zaitymu se to líbí.
Last edited by kiliroy on Tue Jan 03, 2012 4:40 pm, edited 2 times in total.
:(
J.C.Murphy

Re: Boj o kopec

Post by J.C.Murphy »

Kopec je tvůj, protože ho nikdo nechce :D
kubrt

Post by kubrt »

Táhni se svýma kopcema na kopec! :twisted:
kiliroy

Post by kiliroy »

Tak když nechcete hrát tak nepište. Jestli nechce hrát nikdo tak ať nikdo nepíše. Ale prostě mi nešel H6, tak jsem z nudy založil téma - aspoň já jsem se zabavil.
Zaity
Čestný člen

Post by Zaity »

změn kopec na hrad a přidej pravidlo že se musí přidat k tomu způsobu dobití hradu i jednotky a počet který ho získal a budu hrát :) Jednotky můžou být ze všech dílu Heroes of might and magic tedy 1-6
kiliroy

Post by kiliroy »

Zaity wrote:změn kopec na hrad a přidej pravidlo že se musí přidat k tomu způsobu dobití hradu i jednotky a počet který ho získal a budu hrát :) Jednotky můžou být ze všech dílu Heroes of might and magic tedy 1-6

A to by byla podle tebe zábava? Já napíšu že jsem hrad získal z 10 rolníka, další napíše že z 20 rolníkama, další že z 30, další že 1 andělem atd. Ale jelikož nikdo nejeví zájem tak to změním.
Nebiros

Re: Boj o hrad

Post by Nebiros »

Ja to zoberem zvlaštnym a nehygienickym sposobom, sposobom, ktor som počul na exkurzii hradu, pred pár rokmi, sudy naplnim močovkou a vykalmi a tim začnem bombardovať hrad, teplom sa smard začne stavať neznesitelnym. Ano uznavam nedá sa to pouziť vzdy, a uznavam že v Heroese to ani nieje možne kedže hra to neponuka a ano proti nemrtvym je to na prd a proti peklu asi taky a o podzemii taky nehovorím ale takovy Azyl :D

To ma len tak napadlo ako myšlienka na dobytie hradu a stejne mi to pride vtipne
Dobývej, rabuj a znič slabé. Směj se když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné.
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Chudáci ľudia vždy schytajú to najhoršie xD , ale si predstav že by si tú močovku vylial dakde k nagom do tých ich rybníkov, to by asi neprežili :lol:
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
estla

Post by estla »

Greenpeace na teba :twisted: Viem o inom spôsobe - asi najsexy jednotka sú sukuby, čo tak to zúročiť a oblázniť obrancov hradu sexepílom :P
Morgrim

Post by Morgrim »

Naštěstí jsem takový útok předvídal a jako obránce hradu jsem dosadil jen ženy, které sukuby vůbec neokouzlily. Hrad je můj.
Every problem in the universe can be solved by finding the right long-haired prettyboy and beating the crap out of him.
estla

Post by estla »

Nakoľko je hrad dlhodobo obliehaný, a cele osadenstvo je len ženské (lesbičiek je tam minimum :) ) postavila som pod hrad urastených pretoriánov a lučišníkov a nadržané ženské sa vzdali bez boja - hrad je môj :lol:
kiliroy

Post by kiliroy »

Já použiji něco co jsem se naučil v dějepise. Zkrátka, vždy když někdo půjde na záchod (padá to dírou z hradeb rovnou do příkopu viz "výsernice") tak ho nechám svými pretoriány propíchnout. Až tímto způsobem vybiju všechny obyvatele hradu co nemají vodovodní potrubí, tak už mi bude stačit pár pretoriánů abych vybil i je.
estla

Post by estla »

Nakoľko na hrade už došli zásoby jedla - nikto nemá čo jesť, nikto nechodí na záchod - hrad je stále obsadený :wink:
kiliroy

Post by kiliroy »

Díky za pomoc. Všichni jste umřeli hladem a já si hrad bez problémů obsadil
estla

Post by estla »

No neboj, nie je to také jednoduché 8) Priletela horda gryfov a obliehyným priniesla zásoby jedla a pridali sa k posádke - ešte stále je hrad môj :P
Post Reply