Boj o hrad
Re: Boj o hrad
Pokud to mám říct hodně slabě. Tak mě štveš.
Zaprodal jsem duši Ur-Hekalovi za 1000 pekelných pánů
, každou živou bytost v hradě jsem zabil a překonvertoval jsem hrad na peklo
. K tomu mi tam ještě 990 pekelných pánů zůstalo. A pro jistotu jsem dal před hrad ceduly že kdokoli se přiblíží schytá to armageddonem. 
Tak ty takto - obrovská armáda (niekedy je lepšie použiť rozum ako silu) Nakoľko boli pekelníci namyslení a istý si svojim víťazstvom, rozhodli sa elfovia temný a svetlý spojiť a vyzbrojení najlepšími druidmi a matkami tieňov zosielali kúzla na hrad. Pekelný páni viedli medzi sebou súkromné vojny na hrade vládla anarchia a demoralizovaná armáda nebola schopná spoločného postupu, hrad padol aj napriek presile 
Last edited by estla on Sun Jan 08, 2012 12:59 am, edited 1 time in total.
Ach ano... Ovšem Chuck Norris zvítězí vždy a všude - nyní ho ale nepoužiji. Místo toho, jelikož si mě zabila, se ze mě stal chlápek se zaprodanuo duší uprostřed sheogu. Po 60 letech jsem silnějiší než kdy dřív a mám k dispozici legii démonů, nebo-li 60 core jednotek, pekelný hrad a rok na vystavění armády
. Po tvrdém souboji s totálně demoralizovanou armádou, ovšem s přesilou 1 na 10, jsem souboj s tvrdými ztrátami vyhrál.
Ovšem ja som tiež nezaháľala a zbierala som vedomosti a zdokonalovala sa v mágii. Stala som sa najlepšou medzi temnými elfami, vybudovala mne oddanú armádu. Nakoľko zmýšľaš ako Chuk Norris ( to znamená, že o mágii vie prd) a tvoja légia démonov neverí, že si Sheoghu úplne oddaný, v rozhodujúcom boji s mojou armádou ťa zradia 
ALE. Během těch 61 let než jsem k tobě dorazil jsi akorát ráda že ještě jakš takš žiješ. V rozhodujícím okamžiku tě tvé zdraví zradilo a já to ještě tak, tak vyhrál.
Pre mňa 61 rokov v mojom dlhom živote je nič, a po vyliečení som našla spojenca priamo v Sheoghu, ktorému sa nepáčiš, pridal sa ku mne aj so svojou armádou a hrad je opäť môj 
- J.C.Murphy
Nadšeně pozoruju boj válku démonů proti temným cvelfům o jeden hrad na místě, kde kdysi býval kopec, avšak po 61 letech si už konečně potřebuju odskočit
zajdu tedy na hradní latrínu a jak na potvoru se napíchnu na rezavé kopí od 61 let staré kostry pretoriána v zrezlé zbroji, načež vydám takový skřek, že by to zabilo i Baanshee... leč nechtěně, tak Hrad je můj 
Nakoľko si nebol očkovaný proti tetanu ( kopija bola hrdzavá) dostaneš otravu krvi a zomrieš nehrdinskou smrťou - hrad je stále môj 
- J.C.Murphy
Nesmysl... protože jsem chodil každý měsíc do tetanovacího salonu a byl pokrytý runami ze zkorodované metalické barvy, tak jsem immuní
Mezitím jsem vybudoval další armádu, tentokrát už né tak velkou. Dobyl jsem Ur-Hekal tomu démonovi kterému jsem se nezamouval. A díky tomu že jsem sestavil obrovsky mocnou relikvii - šlupku od banánu, na které Ur-Hekal uklouzl a mě už stačilo pár(set) jednotek aby ho dodělali, jsem já a tisíce dalších (lidí, elfů, nagů, trpaslíků) získaly své duše zpět. Pod mým velením jsme se vydali do tohoto hradau, který už vystřídal majitele vícekrát než Flamschrein a bezproblémů jsme zabili toho skřekajícího Murphyho, protože jsme mu odřízli cestu na záchod. Hrad je zase můj a má armáda je mi oddanějiší než kdy předtím.
- J.C.Murphy
Zatímco se s natrženým zadkem a roztrhanou hlavou pomalu rozkládám, v posmrtném životě se mi zjeví samotná Sylanna, udělí mi achievment za ekologické zemědělství, oživí mě a dá mi pytlík kouzelných žaludů, které když rozházím okolo sebe, tak se zjeví armáda treantů... předstíráme, že jsme hradní park a čekáme na vhodnou příležitost
Bohudík jsi byl příliš pomalý a nastala zima. Potřebovali jsme zatopit tak jsme všechny stromy nasekali na polena - dřív než stihly cokoli udělat.
Po piatich rokoch mieru si už k smrti znudený bez bojov a rozhodneš sa ma definitívne zbaviť
Rozošleš poslov aby ma našli a dostaneš od nich mnou rozšírenú nepravdivú informáciu, že som na severe. Vyberieš sa tam so svojim vojskom, na hrade necháš minimum obráncov, čo využijem a napadnem ho z juhu - ešte mám aj zásoby dreva na zimu 
- J.C.Murphy
Zatímco topíš mými nasekanými enty, tak schovaný v jednom dutém kmeni se vyplížím, a sabotuju topný systém, včetně ohřívání vody... matsky stínů a krvavé panny, jenž jsou rozmazlené každodenním koupáním v teplé vodě, ztrácejí morálku a ve vzteku pozabijí všechny muže, využívám posledních zbytků horké vody abych si udělal čaj a čekám, až se vrátí killroy 
Na severu mi většina vojska umřela zimou. Těch pár vojáků se kterými jsem se vrátil jsi bezproblémů porazila - ovšem utrpěla si ztráty a Murphy toho využil. Teď na tebe zaůtočil v souboji jste oba zahynuli. Hrad je můj