Boj o hrad

Vše co se jinam nevešlo ;)
estla

Re: Boj o hrad

Post by estla »

Keďže sa ma každú chvíľu snaží niekto zabiť, už dávno mám dvojníčku, ktorú golem rozsekal (teraz aby som zháňala druhú :D ) a som ešte nažive. Nakoľko jeden z vás je na psychiatrii, druhý nakazený HIV, tretí hľadá artefakt, ste celkom zaneprázdnený. Morgrim pre istotu skočil do najbližšieho zdrav. strediska na AIDS testy a zatiaľ som hrad obsadila ja.
Kha-Beleth

Post by Kha-Beleth »

už dlouhou dobu se snažím získat hrad. Teď jsem se konečně prokopal a hrad i s kopcem se propadl do Sheogu, kde si s Estlou a jejími vojáky poradila armáda má a mých oddaných poddaných pekelných princů. A ujistili se, že porcují opravdu Estlu. Můj hrad :twisted:
Právo je na straně silnějšího. Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé. Směj se, když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
Morgrim

Post by Morgrim »

Ovšem já jsem povolal Zehira, Raelaga, Findana a Godrika a ti ti zase nakopali pr... jako v kampani Heroes 5 :D
Zatím jsem si já svlékl svůj převlek a odhalil, že jsem ve skutečnosti necromancer :twisted: (a tudíž imunní vůči nemocem). Moje legie kostřiček hrad i s kopcem odnesla někam do Hereshe, kde jsem si ho nechal pro jistotu pojistit proti odcizení (a jelikož mi ho každou chvíli někdo ukradne budu brzy v balíku :D )
Every problem in the universe can be solved by finding the right long-haired prettyboy and beating the crap out of him.
J.C.Murphy

Post by J.C.Murphy »

A já jsem odhalil!......... a pak mě zase personál sanatoria oblékl a poslal mě na ranní dávku elektrošoků a nemocniční puding -.- ale odpoledne za mnou přišel jeden muž v dlouhém hábitu a znal moje jméno... chtěl abych mu řekl svůj příběh, tak jsem mu řekl, jak jsem tady skončil. Pak se mě zeptal, jestli mám pořád ten soulstone, ale já neměl vůbec páru o čem mluvil, tak se mi omluvil, že si spletl herní sérii, ale že si aspoň nacvičí to podpalování budov. A tak jsem utekl... a šel hledat hrad... jenže tam nebyl, protože je prý v Sheogu a když jsem tam došel, tak že je prý v Hereshi a to už mě přestalo bavit jak tady ty města pořád lítají a tak jsem se proměnil v kokainovýho draka a ušňupnul si ocas...
Lucas Gryf

Post by Lucas Gryf »

Když jsem zaslech příběh o kokainovém drakovi, vidal jsem se ho hledat. Nejprv jsem šel na kopec, kdy jsem si myslel že je, ale řekli mi že je v Sheoghu, když jsem tam šel, zjistil jsem že je v Hereshi, když tam jsem šel, tak jsem našel tak zámek a na něm bylo napsáno "Made in Ashan", tak jsem se na to vys*al a šel jsem do na hranice.
-a hle, tam byl kokainový drak!
estla

Post by estla »

No to je pekný bordel ... Takže Murphy a Lucas Gryf sa vytešujú z kokaínového draka, hrad behá ako špinavá handra a Kha-Beleth sa mylne domnieva, že ma zabil. Už dávno som zmenila identitu, a nikto nevie ako vyzerám. Morgrima som udala v poisťovni, kde mu okamžitie poistenie hradu zrušili kvôli podvodu. Bol to tvoj jediný príjem, hrad ti pomaly chátra, opevnenie sa ti rozpadlo a pre mňa vôbec nebol problém ho dobiť. Je môj :wink:
Morgrim

Post by Morgrim »

A tak musíš platit opravu, pokuty za neoprávněné přestěhování hradu, poplatky, daně... nakonec přijdeš úplně o všechno a ještě tě pronásledují tví věřitelé od kterých sis na poplatky vypůjčila. Uprchneš před nimi někam do hlubin Ygg-challu a hrad je prodán na dražbě. Já si ho koupím za 500 zlatých dva krystaly :D
Every problem in the universe can be solved by finding the right long-haired prettyboy and beating the crap out of him.
J.C.Murphy

Post by J.C.Murphy »

fíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí :D :D :D :D :D :D *šňup*
estla

Post by estla »

Ten kokaínový drak mi liezol na nervy a tak som ho chytila - veľká rarita v Ashane, putovali sme po krajine, a ľudia platili za vystúpenia, ( upozornenie - táto časť je pre plnoletých :D )ešte aj koksu sme mali zadarmo toľko, že sme ho mohli predávať. Takže som zase v balíku, hrad si mi krásne opravil a mojej veľkorysej ponuke jednoducho neodoláš - hrad je môj :mrgreen:
Lucas Gryf

Post by Lucas Gryf »

Jelikož je můj milovaný drak pryč, rozbrečel jsem se, a tak jsem si řekl, že se vydám hledat hrad. Běžel jsem jako vůl do Ygg-Challu kde vidím že je dražba o hrad. Rychle tam vběhnu, nabídnu vše co mám (499 zlatých a 1 krystal) a on nějaký hňup tam dá 500 zlatých a 2 krystaly. Jak jsem to spatřil, tak jsem začal křičet tak silně, že ani dračí bohové z toho nebudou spát. Jdu najít nějakou díru do které bych mohl spadnout, problém je, že temní elfové asfaltovali celí Ygg-Chall tak, že tam není jediná dírka. Spadnu za zem a budu křičet až do konce života!
J.C.Murphy

Post by J.C.Murphy »

Jak se hýbaly kšefty s bílým halucinogenem, tak jsem pomalu, ale pomalu mizel... ale moje duše čekala v bílém prášku na správnou příležitost... když si jeden džin sultán šňupnul, tak jsem ovládl jeho tělo (netělo) a splnil si tři přání :D chci mít zpátky původní tělo, chci mít hrad s kopcem na původním místě a chci mít mezinárodní síť distributorů kokainu s centrálou v Hereshi (protože kostry neušňupávaj ze zásilek :D)
Lucas Gryf

Post by Lucas Gryf »

Když jsem se to dozvěděl, tak jsem se od srdce rozbrečel a nejrychlejší cestou šel do Hereshe. Tam jsem zjistil, že kokain je nějaký vadný (a to jsem si koupil několik tun) zboží vrátit nešlo, tak jsem ukradl kopec i s hradem a kokainová síť J.C.Murphy s.r.o. skrachovala. Kopec jsem přenesl na původní místo. Kopec je můj!
J.C.Murphy

Post by J.C.Murphy »

Protože mi bylo jasný, že ten hrad s kopcem bude zase chtít nějakej psychopat ukrást, tak sem původní hrad s kopcem schoval na tajný místo a tys mi ukradl jenom kopii bez originál proužkované ještěrky s odpadnutým ocáskem žijící pod třetím schodkem vlevo, takže ti je hrad i s kopcem k ničemu :P
Morgrim

Post by Morgrim »

Vtom ti hrad zmizel a tak se nakonec zjistilo, že jsem estlu podvedl a prodal jí jenom iluzi hradu, o kterou jste se celou dobu prali. A ona zdaleka nebyla jediná, takto jsem podvedl spoustu lidí a nakonec jsem se svým bohatsvím a pravým hraded uprchl na Aseyschely, kde neplatí zákon o vydávání zločinců. :D
estla

Post by estla »

Pozri sa kópia nekópia - obyvateľný bol a funkčný tiež a v tom kokaínovom rauši si to aj tak nik nevšimol. :-D Len pre upresnenie - koľkože tých kópii je? A si si istý, že vlastníš originál? Aby sme vedeli na čom sme
Post Reply