Jestli jste se někdy v poslední době dívali na stránky Ubisoftu http://might-and-magic.ubi.com/heroes-6 ... m:6-231-32 tak je tam milá novinka pro Conflux jejíž součástí ja jakási "Soul Forge". Jestli to chápu dobře tak ta část kde píšou
create your own Dynasty weapons in the Soul Forge section!
znamená (aspoň v překladu), že si můžeme vytvořit Vlastní Dynasty Weapon !! (to by bylo velice pěkné )
Ale po najetí do Soul Forge jsem nic takového nenašel. Jen možnost, že svoje artefakty "vylevluju" na další lvl. Což s navíc nejsem jistý, protože jsem to nezkoušel (nevím jaký přesně to bude mít důsledek...tj. jestli za to neplatím třeba takové ty žetony co odemykám apod.). Zkoušeli jste to někdo? Popřípadě našli jste tam tu možnost vytvořit si vlastní Dynasty Weapon?
Tak jsme se na tu Web část confluxu podíval. Krom možnosti nakupovat za své žetony a přístup na své statistiky, aniž by jste se museli přihlašovat do hry, jsem tam nenašel nic zajímavého Soul forge (kovárna duší) zřejmě bude mít za efekt vylepšování vašich dynastických zbraní, jsem zatím osobně nevyzkoušel, ale koupil jsem si Urgashovu Vůli, takže by mě zajímalo zda byla levnější, nebo zda bude normálně k dostání ve hře.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Prostě ti to zobrazí tvůj účet podobně jako v oltáři přání. Můžeš tam normálně nakupovat za bodíky co jsi si během hry nahrabal a navíc je tam odkaz na Soul Forge, která ti zdá se umožňuje zvýšit si lvl u Dynasty weapons nebo (jak píše Ubisoft na svém ofiko webu) vytvářet vlastní...ale tojsem tam nenašel takže je to podle mě jakási zavádějící informace...
OMG! Tohle mě už vážně dostává. Proč se mi na těch stránkách nedá přihlásit se jménem a heslem co mám v gamelauncheru v počítači? Musel jsem se přihlásit na jakýsi účet, který jsem tam vytvořil před pár lety a tam mi to akorát vyhodí že žádně spojení s h6 není.
Dave_Jame wrote:Soul forge (kovárna duší) zřejmě bude mít za efekt vylepšování vašich dynastických zbraní, jsem zatím osobně nevyzkoušel ...
Ja áno práve teraz. Klikla som si hneď na prvú, sword of the Griffin a vylevelovala ho na 2. Bohužiaľ to trvá 10 minút, ale počkala som a ejhľa - môžem aj na lvl 3 - ale je pokročilý čas, takže příště
No konečně. Ale požírače duší na 4. úroveň trva 24 hodin - doufám jenom že můžu vypout počítač a při zapnutí to zase pokračuje a nemusím mít 24 h v kuse zaplý počítač
nemusíš nebo alespoň myslím protože je to na internetu (např: sfgame taky nemusíš mít zaplý pc (sfgame je jediný co mě napadlo) a mě se vaří na 4lvl hůl přílivu( nebo nějak tak nechci kvůly tomu zapínat h6)
Nekromant tělem i duší Ale táhnout s démonama to taky umím muhahaha
Ahoj, tak to běží ikdyž jsem odpojil internet, takže ten čas běží u nich, jsem zvědavej, jak dlouho to bude trvat na level 5, asi před 20 minutama jsem dal vylepšit Vlčí meč tak to kdyžtak zjistím, pokud se tu neobjeví někdo předemnou