Editor map

Vše ohledně Heroes of Might and Magic 4
Heroesak

pre Niven

Post by Heroesak »

Ja som už vytvoril 1 kampaň o 8 mapách , pár takých malích a jednu XL práve vytváram :arrow:
Benči Heroesák
Niven

Re: pre Niven

Post by Niven »

Heroesak wrote:Ja som už vytvoril 1 kampaň o 8 mapách , pár takých malích a jednu XL práve vytváram :arrow:

Když ti to takhle jde,tak mám pro tebe takovou menší prácičku a to práce na kampani pro Heroes 4 s názvem Montanové,já na to nemám čas.Kdyžtak se ozvy na mou stránku nebo na mail.

http://niven.webzdarma.cz/
Kreuger

Re: Editor map

Post by Kreuger »

ahoj. Taky si hraju s editorem a tvořim mapy. Dost mě to baví, ale stále nemůžu přijit na to jak přenést hrdinu do dalšiho scénáře. Poradí mi někdo pls?
Kreuger

Post by Kreuger »

Kreuger wrote:Ahoj. Já bych se spojil. Hrát si s editorem mě dost baví. Jen bych potřeboval poradit jak přenest hrdinu do dalšího scénáře. Poradíš pls?
Kat wrote:Je tu někdo,kdo by se chtěl spojit a dělat společně mapy a kampaně do h4?Pokud má někdo zájem,tak každopádně napište.
Kat

Post by Kat »

Kreuger wrote:ahoj. Taky si hraju s editorem a tvořim mapy. Dost mě to baví, ale stále nemůžu přijit na to jak přenést hrdinu do dalšiho scénáře. Poradí mi někdo pls?

Musis vybrat toho posledniho, sedeho hrdinu a nastavit to tam:))
nastro95

Post by nastro95 »

já si občaś takéé vyráábím mapy atd ale já zas nevím jak udělat že tam bude poklad a jak ho vlastně vůbec vykopu bez toho se mi potom nedá dokončit která kolik kampan to že ho mám vykopat ok ale jak díkyy ;)
Kat

Post by Kat »

nastro95 wrote:já si občaś takéé vyráábím mapy atd ale já zas nevím jak udělat že tam bude poklad a jak ho vlastně vůbec vykopu bez toho se mi potom nedá dokončit která kolik kampan to že ho mám vykopat ok ale jak díkyy ;)

Na pravé straně máš takovou červenou vlajku- Herní menu, to rozklikneš a tam najdeš Vykopat poklad:)
nastro95

Post by nastro95 »

ahaaa supeer díkyy moc ;) taková banalita a jási nevšimnu:P a ještě pak když dám třeba všudem ožně hradby a nejdou přejít jako je například u scenáře barbara monga jak tam sou i ty katapulty a mám to rozbít jak to udělám to jaksi nák nwm :P
Kat

Post by Kat »

nastro95 wrote:ahaaa supeer díkyy moc ;) taková banalita a jási nevšimnu:P a ještě pak když dám třeba všudem ožně hradby a nejdou přejít jako je například u scenáře barbara monga jak tam sou i ty katapulty a mám to rozbít jak to udělám to jaksi nák nwm :P

Teď jsem tě nějak nepochopil:D Myslíš to, že hradby ti brání cestu vtom, abys šel dál? Tak pokud nejdou překonat normálně chůzi, tak většinou musíš splnit nějaký úkol, který ti po splnění překážku z cesty odstraní...:)
Post Reply