Editor map
Re: pre Niven
Heroesak wrote:Ja som už vytvoril 1 kampaň o 8 mapách , pár takých malích a jednu XL práve vytváram
Když ti to takhle jde,tak mám pro tebe takovou menší prácičku a to práce na kampani pro Heroes 4 s názvem Montanové,já na to nemám čas.Kdyžtak se ozvy na mou stránku nebo na mail.
http://niven.webzdarma.cz/
Re: Editor map
ahoj. Taky si hraju s editorem a tvořim mapy. Dost mě to baví, ale stále nemůžu přijit na to jak přenést hrdinu do dalšiho scénáře. Poradí mi někdo pls?
Kreuger wrote:Ahoj. Já bych se spojil. Hrát si s editorem mě dost baví. Jen bych potřeboval poradit jak přenest hrdinu do dalšího scénáře. Poradíš pls?
Kat wrote:Je tu někdo,kdo by se chtěl spojit a dělat společně mapy a kampaně do h4?Pokud má někdo zájem,tak každopádně napište.
Kreuger wrote:ahoj. Taky si hraju s editorem a tvořim mapy. Dost mě to baví, ale stále nemůžu přijit na to jak přenést hrdinu do dalšiho scénáře. Poradí mi někdo pls?
Musis vybrat toho posledniho, sedeho hrdinu a nastavit to tam:))
já si občaś takéé vyráábím mapy atd ale já zas nevím jak udělat že tam bude poklad a jak ho vlastně vůbec vykopu bez toho se mi potom nedá dokončit která kolik kampan to že ho mám vykopat ok ale jak díkyy 
nastro95 wrote:já si občaś takéé vyráábím mapy atd ale já zas nevím jak udělat že tam bude poklad a jak ho vlastně vůbec vykopu bez toho se mi potom nedá dokončit která kolik kampan to že ho mám vykopat ok ale jak díkyy
Na pravé straně máš takovou červenou vlajku- Herní menu, to rozklikneš a tam najdeš Vykopat poklad:)
ahaaa supeer díkyy moc
taková banalita a jási nevšimnu:P a ještě pak když dám třeba všudem ožně hradby a nejdou přejít jako je například u scenáře barbara monga jak tam sou i ty katapulty a mám to rozbít jak to udělám to jaksi nák nwm 
nastro95 wrote:ahaaa supeer díkyy moctaková banalita a jási nevšimnu:P a ještě pak když dám třeba všudem ožně hradby a nejdou přejít jako je například u scenáře barbara monga jak tam sou i ty katapulty a mám to rozbít jak to udělám to jaksi nák nwm
Teď jsem tě nějak nepochopil:D Myslíš to, že hradby ti brání cestu vtom, abys šel dál? Tak pokud nejdou překonat normálně chůzi, tak většinou musíš splnit nějaký úkol, který ti po splnění překážku z cesty odstraní...