Jednotky Pekla:Co vy na ně, Jak se vám líbí, a která je nej.

„Spálíme celý svět na popel, a pak budeme tančit na jeho troskách“
MINOTAUR

Re: Jednotky Pekla:Co vy na ně, Jak se vám líbí, a která je

Post by MINOTAUR »

Neporadí mi niekto akého si mám dať avatara na profil ? Nejaký démon by to mal byť no nič ma nenapadá.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
kiliroy

Post by kiliroy »

estla wrote:Ten Kiril nie je až taký slabý ... Na to, že to nie je pôvodom pekelník (trochu zjednodušene) toho dokázal celkom dosť. Všetka česť - asi by som to nemala hovoriť :)

On to ten idiot nedokázal. Všchno jsme to za něj udělali mi co jsme za to ještě zplatily 1199Kč. :D
:(
estla

Post by estla »

Vždy máš možnosť výberu ... Ty si to chcel urobiť, zaplatil si, zahral si si s Kirilom - a hrdina je on :lol:
Nebiros

Post by Nebiros »

estla wrote:Vždy máš možnosť výberu ... Ty si to chcel urobiť, zaplatil si, zahral si si s Kirilom - a hrdina je on :lol:

a zisťujeme že Kiril je len obyčajna loutka, kedže tými pravými pánmi sme mi, mi ho ovladame :)
Dobývej, rabuj a znič slabé. Směj se když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné.
Dekker

Post by Dekker »

Teď sem si na to vzpomněl ... také vás tak nějak štve, že když máte přivolanou jednotku a zabijou vám tu hlavní, že zmizí i ta vyvolaná? ... Občas mi to překazí plány v boji XD
kiliroy

Post by kiliroy »

Dekker wrote:Teď sem si na to vzpomněl ... také vás tak nějak štve, že když máte přivolanou jednotku a zabijou vám tu hlavní, že zmizí i ta vyvolaná? ... Občas mi to překazí plány v boji XD

Ani moc né - ale proti smrtící hrozbě to dokáže naštvat. Ale výrazně mi to pokazilo plány zatím jenom asi 2x.
Bušák

Post by Bušák »

Mě se naopak tento systém bran líbí více. Né že by se mi nelíbily hry v H5, kdy jsem zůstal stát s jadnotkama na místě a poslal jsem do soupeřových šiků jen brány, které odvedly veškerou práci, ale takhle mi to přijde spravedlivější a vyrovnanější a na druhou stranu, jednotce můžeš vytvořit bránu vícekrát, že když ti jednu bránu zabijou, tak vytvoříš druhou, to H5 nebylo.
Lucas Gryf

Post by Lucas Gryf »

No jo, ale jak často můžeš vyvolávat brány? Jestli chceš mít rovnou teď vyvolané brány musíš mít rasovou schopnost na úrovni 4 a několik tahů si počkat, než se ti brána nabyje.
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Osobně?
Bránu dokážeš vyvolat aniž by ti do ní kdokoliv zasáhl. stačí dát počkat se svými dvěma nejrychlejšími jednotkami. když je předposlední z nich na tahu, dej bránu a zhmotní se ti hned na začátku druhého kola
A s funkčním štěstím není až tak těžké získat štěstí, hlavně když si rozdělíš armádu na co nejvíce skupin.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
kiliroy

Post by kiliroy »

Nj. U Kirila (slzy) jsem nejel ani abilitku štěstí a stejně jsem prostě posbíral artefakty, pak ta jeho schopnost a kdovícoještě a v poslední misi jsem měl 28%, takže v průměru byl každý 4. tah šťastný, když se pak zamyslíte nad tím že to mám před soubojem nabité tuším na 120 bodů (oltář přání, myslím že zlatá úroveň), 7 jednotek, občas nějaká ta morálka, rozseknutí a nakonec i branou vyvolané jednotky mají občas štěstí. Tak si dávám 4. úroveň skoro každý 2. tah.
Dekker

Post by Dekker »

nemyslel jsem systém tak jak je, tedy co se týče toho nabýjení a možnosti vyvolat brány kolikrát chceš (pokud to máš nabyté a jednotka už nemá bránu), ale to, že mi přijde trochu nesmyslné aby přivolané jednotky zemřeli když zemře ta na kterou se to použilo. Pokud to tak má být tak to mohli aspoň nějak popsat. jinak mi to opravdu přijde divné ... hůře se s tím taktizuje, protože stačí jen zabít hlavní armádu a s každou mrtvou jednotkou je oslabena i posila skrze brány a tím rapidně klesá šance na výhru a jak psal kiliroy, proti silnějšímu nepříteli je to podpásovka proti peklu jelikož ostatní rasovky nejsou takto oslabené

Někdo by mohl oponovat, že by pak peklo mělo velkou výhodu díky tomu, že brány může povolat vícekrát, ale tak jako tak přeci stačí porazit hlavní armádu a může tam mít sebe víc povolaných jednotek a prohraje
MINOTAUR

Post by MINOTAUR »

Ide o to bránenie hlavnej armády. Keď si dáš pozor a hráš premyslene tak je to veľmi ťažké. Inak po Pit Lordovy je asi moja druhá naj. jednotky Tormentor. Tá jeho schopnosť vystrelenie ostňov nemá chybu, keď sú všade okolo neho nalepení nepriatelia a zo schopnosťou Pán tormentorov keď je dosah zvýšený na 5x5 je to proste krása, ja ho používam veľmi často mám s ním mnoho taktík a s Pit Lordom sú proste moje "unstoppable duo" :twisted: . A taktiež haluzne vyzerá xD.
„Právo je na straně silnějšího.“ Dovednost provést nějaký čin je dostatečný důvod proto ho učinit. Dobývej, drancuj a masakruj slabé – a nebo taky ne, záleží to jen na tobě. Oddávej se svým sobeckým potěšením. Zasvěť ty blázny, kteří neznají pravý význam svobody. Moc je tu proto, aby se jí ujali silní a vládli slabým.
rada9991

Post by rada9991 »

No líbí se mi první a poslední jednotka, jinak se mi více líbily jednotky v Heroes 5 ......
estla

Post by estla »

MINOTAUR wrote: Tá jeho schopnosť vystrelenie ostňov nemá chybu, keď sú všade okolo neho nalepení nepriatelia a zo schopnosťou Pán tormentorov keď je dosah zvýšený na 5x5 je to proste krása...

S tou schopnosťou to vyskúšam :) Inak Pit Lord je moja naj jednotka v pekle v H6 (V H5 som ich moc nemusela, kvôli pomalosti, nechávala som ich kúzliť) ale tu je to aký frajer - páči sa mi animácia kritického zásahu :wink:

rada9991 wrote:No líbí se mi první a poslední jednotka, jinak se mi více líbily jednotky v Heroes 5 ......

Prečo? Sukuby sú predsa naj fešandy zo ženských jednotiek :lol: Na môj vkus sú si jednotky dosť podobné, ale inak vydarené - aj keď trochu poddimenzované oproti ostatným národom.
rada9991

Post by rada9991 »

No pro mne osobně jsou a vždy budou nej fešandy temné elfky :D :D , ale sukuba... dal bych si říct :D :D
Post Reply