Pár blbých otázek

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
Sierpe

Pár blbých otázek

Post by Sierpe »

Tohle jsou mé první Heroesy takže jsem docela ze začátku vyjevený :) Chtěl jsem se zeptat jaký je rozdíl v cestě krve nebo slz? Je to v tom jaká bude mise na konci nebo to má nějaký větší význam? Dál jsem si všiml že při souboji když k někomu postavím ochránce jde nahoru ta zelená šipečka to asi stoupá obrana že...?.často jsem si všiml že nepřátelské jednotky umí na jeden úder zasáhnout víc jednotek které sousedí ale jednu chvíli jsem nepochopil když Ghul zaútočil na mého strážce ale úder dostal i můj druhý strážce který byl ob políčko dál a vůbec s ghulem ani s tím prvním strážcem nesousedil...to jsem si řekl to bude asi složitější :D ...doufám že tuhle hru jednou do podrobna pochopím :D zatím mě to připadá dost BIG ....Jo a když jsem šel na bojiště s grifama a oni najednou odletěli pryč :D WTF? :D jo to bude ještě zajímavé :)
Sierpe

Re: Pár blbých otázek

Post by Sierpe »

Jak je to s tím rozmístěním když jsou jednotky u sebe? Mají větší útok ale i postih?
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

TO na co se ptáš je schopnost Ochránců, která jim dovoluje převzít na sebe část zranění které utrpěla sousední spřátelená jednotka.
Tato schopnost slouží k tomu, aby spojenci neutrpěli tak velké zranění, navíc zranění které na sebe ochránci převezmou, je o nějaké to procento sníženo.
Ochránci tak chrání všechny spojence, a dokážou se tak krýt i navzájem.

Jinak bonusy nebo postihy odvozen se sousedících jednotek jsou založené vždy na schopnostech které si ve jře můžeš zjistit.

Něco jako obecný bonus za sousedění se spřátelenou jednotkou neexistuje
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Sierpe

Post by Sierpe »

Ok děkuju
Zaity
Čestný člen

Post by Zaity »

To by mě zajimalo jaké to je hrát poprve Heroes of might and magic a začínat 6. dílem.Jaké z toho má člověk pocity pokud nikdy předtím nic podobného typu nehrál když tak napiš Sierpe :D
Sierpe

Post by Sierpe »

No líbí se mě to....moc....jen se v tom chvilkama ztrácím :)
estla

Post by estla »

Konečne jeden človek, ktorý nebude porovnávať H6 s predchádzajúcimi dielami série - aké neuveriteľné :lol:
Sierpe

Post by Sierpe »

Já ty hry jako znal ale nehrál jsem je...teď je mě to třeba i trošku lito...protože jak je člověk zvyklej na nové hry a užasnou grafiku a sedne ke hře která je stará třeba 15 let vizuální stránka je děs..i když ta hratelnost často byla o dost lepší....jak u čeho no.... jsem zmlsanej pokrokem asi
Stewardlord

Post by Stewardlord »

Tak heroes 6 su tiez moja prva hra,a ani som podobny tip hry takuto tahovu strategiu nehral.Trvalo mi asi mesiac kym som tak nejak pochopil a naucil sa ako to vobec hrat a aj dost vdaka tomuto foru ).Myslim ze teraz mi to uz ide,ale chcelo by to asi vyskusat nejaky online fight pre porovnanie )
suchy84

Post by suchy84 »

Ahoj doporučuju se zaregistrovat na stránce http://www.web-agency.cz/h6/index.php, je tam dost hráčů, kteří by si zahráli proti někomu, klidně napište i mě, mám tam přezdívku suchy84
Sierpe

Post by Sierpe »

Mám pár dotazů...Jak je záložka Hrdinové mé dynastie...můžu si tam upravovat hrdiny to celkem chápu..ale ta jejich úprava se použije jen v rámci kampaně nebo i na multiplayer? Pokud i na Multi tak nechápu pokud třeba dohraju - příklad kampaň za Slávu a on bude mít reputaci slz a já budu třeba pak s ním chtít hrát multiplayer a aby měl reputaci krve jak to udělám? Pak ještě jedna maličkost v manuálu je naspaný že se dá používat šablona stromu schopností ale nikde jsem jí nenašel :) je tam strom a 30 volných míst pro schopnosti ale šablona nikde....
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

To co si v té záložce vytvoříš s vztahuje pouze na Duely.
Když začneš vlastní mapu začíná hrdina na 1 úrovni a ty si ho můžeš rozjet jak chceš

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Sierpe

Post by Sierpe »

Duely myslíš to horké křeslo? Tak to je v tom multi pak ok :) mě to právě nedávalo smysl :) a multi ještě nehraju nedávno jsem teprv začal kampaň
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

No, ne přesně
Hra má 3herní módy
Základní je tažení, kde hraješ sám určitý příběh a postupně jím jdeš dál.
Pak tu je Skirmish, neboli vlastní hra. Kde hraješ sám proti AI všichni proti všem (nebo dle tvého nastavení)
Speciální formou skirmishe je Scénář, Kde nemáš svobodnou volbu za koho hrát, a během hraní mapy se tvoří určitý příběh. V Heroes VI je zatím jen jeden scénář. Je dostupný jen pro majitele sběratelských edica je nutné ho otevřít pomocí patřičného klíče (srdce nočních můr).
Posledním herním modem je Duel, který je vhodný pro hráče co čekají na tu jednu rozhodující bitvu. V duelu se nehraje klasicky na mapě, nestaví se města, ale jedná se vlastně o jeden jediný souboj dvou přednastavených armád. Armád je na výběr několik a ty si určíš, který z tvých hrdinů ji bude vést. (Můžeš zvolit jen hrdinu stejné rasy)

Ve více hráčích, a to jak na horkém křesle tak přez síť, jdou hrát dva z těchto tří módů. Skirmish (s výjimkou Scénářů) a Duel.

Sierpe

Post by Sierpe »

Dave_Jame wrote:No, ne přesně
Hra má 3herní módy
Základní je tažení, kde hraješ sám určitý příběh a postupně jím jdeš dál.
Pak tu je Skirmish, neboli vlastní hra. Kde hraješ sám proti AI všichni proti všem (nebo dle tvého nastavení)
Speciální formou skirmishe je Scénář, Kde nemáš svobodnou volbu za koho hrát, a během hraní mapy se tvoří určitý příběh. V Heroes VI je zatím jen jeden scénář. Je dostupný jen pro majitele sběratelských edica je nutné ho otevřít pomocí patřičného klíče (srdce nočních můr).
Posledním herním modem je Duel, který je vhodný pro hráče co čekají na tu jednu rozhodující bitvu. V duelu se nehraje klasicky na mapě, nestaví se města, ale jedná se vlastně o jeden jediný souboj dvou přednastavených armád. Armád je na výběr několik a ty si určíš, který z tvých hrdinů ji bude vést. (Můžeš zvolit jen hrdinu stejné rasy)

Ve více hráčích, a to jak na horkém křesle tak přez síť, jdou hrát dva z těchto tří módů. Skirmish (s výjimkou Scénářů) a Duel.

Ahá - já to mám daty v češtině jako Souboj ten duel. Díky za vysvětlení
Post Reply