Připojení ke Conflux selhalo :(

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
Post Reply
Sierpe

Připojení ke Conflux selhalo :(

Post by Sierpe »

Tak jsem si dnes nainstaloval hru..opatchoval..nastavil vše a odpoledne vše jelo...vše ok..teď jsem si k tomu chtěl sednout a už asi 10 minut se nemůžu připojit abych byl online :( Conflux selhalo ověřte připojení bla bla....ale net mě normálně jede, firewall neblokuje...Bývají ty výpadky časté? Když budu hrát kampaň offline co to znamená?
estla

Re: Připojení ke Conflux selhalo :(

Post by estla »

Skús to znovu, mňa to pripojilo - aj keď to trochu trvalo. :wink:

edit:

Prejdi si len toto fórum a uvidíš aká "sranda" je H6 online :mrgreen:
Nedávny príklad.
Fajn mám dve hoďky času idem si zahrať H6. Prihlasujem sa - úspech č. 1 - podarilo sa.
Volím "hrať", hra sa rozbieha - úspech č. 2 - počítač to prežil a hru spúšťa.
Pripojovanie ku Conflux (chvíľka napätia) a bingo - úspech č. 3 - pripojiť sa podarilo, takže dnes si predsa zahrám. :lol:

Aby som nebola nespravodlivá - to sa stane väčšinou, ale stáva sa, že niektorý z uvedených bodov sa nezdarí - a dohrala som.
Sierpe

Post by Sierpe »

jo už to jde.. :) ...jinak jak je to když to třeba nějakou dobu nepůjde a budu hrát offline..uloží se vše normálně?myslím postup a tak........?
estla

Post by estla »

To je na dlhšie vysvetlovanie online a offline sú dve rozdielne veci - prečítaj si - HeroesVI - obecně - H6 technická podpora str. 27 tam sa o tom písalo.
Sierpe

Post by Sierpe »

Ok děkuju..takže jak jsem to pochopil ...teoreticky by šlo met rozdělanou jednu hru na offline a jednu na online :)
estla

Post by estla »

Vidím, že odkaz splnil účel :D Pochopil
zelvickaeva

Post by zelvickaeva »

Nemůžu se už 14 dní připojit ke Confluxu. Celou dobu to normálně fungovalo, pak jsem si přečetla, že se přesouvají servery. Tak jsem byla trpělivá. Ale pořád nic. Nevíte někdo, zda je pořád chyba u nich? Nebo mám hledat příčinu na mém PC. Děkuju za odpověď.
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Přepojení servrů trvalo pár hodin. Chyba bude někde u tvého přístroje.. Firawally, a podobné opatření, přeinstalovat luncher atd.. klasický koloběh.
Ale i z vlastní zkušenosti vím že déle jak týden hra normálně běží.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Sierpe

Post by Sierpe »

Mě to dělalo maximálně hodinu pak už to bylo ok...Podívej se jestli to třeba nemáš zakázané v bráně firewall
zelvickaeva

Post by zelvickaeva »

Tak jsem koukla na firewall, to mám povoleno. Vyčistila počítač, odinstalovala jsem celou hru, znovu nainstalovala a zase nic. Už hodinu se hra pokouší ke confluxu připojit a nic. Už jsem bezradná :cry:
Sierpe

Post by Sierpe »

Jaký máš připojení na net? Nějaký router nebo tak? Pokud máš router zkus ho nějak restartovat nebo dat default nastavení. Já když už jsem v koncích tak formátuju celý počítač :D to někdy pomůže....
zelvickaeva

Post by zelvickaeva »

Mám kabel. Všude jinde kde potřebuju připojení k netu mi to funguje na jedničku. U připojení ke Confluxu jsem neměla ani jednou problém, než do toho začali drbat. (Připojení do 3 sekund) Ještě to dnes zkusím jednou a pak už bude mít placka letecký den 8)
Sierpe

Post by Sierpe »

napiš na podporu ubisoftu tam ti pomužou určitě..v manuálu máš kontakt
estla

Post by estla »

Optimista :-D
Sierpe

Post by Sierpe »

tak zatím jsem mělo vždy s problémy a řešením na podpoře štěstí.....já bych to stejně zformátoval :) jakákoliv chybka nebo něco co by se dlouho hledalo prostě zmizí :)
Post Reply