StreetX38 wrote:OK tak to se klidně začnu hádat mám k tomu asi tak stejnej komentář jako tady viewtopic.php?f=7&t=880&st=0&sk=t&sd=a&start=45 tady se to hezky rozebírá a podle mě je H4 propadák oproti H3 nebo H5
a?
StreetX38 wrote:OK tak to se klidně začnu hádat mám k tomu asi tak stejnej komentář jako tady viewtopic.php?f=7&t=880&st=0&sk=t&sd=a&start=45 tady se to hezky rozebírá a podle mě je H4 propadák oproti H3 nebo H5
StreetX38 wrote:no nějak se chci no vlasně postavit těm co tvrdí že H4 je úžasný ale je to můj názor a já ho tady projevím je to sice téma H4 je nej ale podle mě je celý název toho tématu tak trochu nepravdivý. tak uvádím na pravou míru že tenhle celej topic je tak trochunepravdivý jak u sem jednou psal a že podle mě není H4 nej ale propadák. takže asi tak. někmu se líbí ale mě prostě ne a myslím si o ní to vo sem napsal ve svém příspěvku nahoře.
LaRosse wrote:Zbytečně se přete.
V H4 bylo především dobré:
vývoj hrdiny
karavany
pohyb armády bez vojska
shadow of war
nemožnost střílet na jednotky, které stojí v zákrytu
Některé věci byly diskutabilní, např. účast hrdiny v boji. Někdy byl hrdina moc silný, jindy slabý (boj proti ohnivému mágovi, který vám hrdinu sejme v prvním kole...).
Ohladom toho ohniveho maga ... ak sa postavi proti magovi prirody s expertnou magiou prirody a nebude zacinat, tak si dovolim tvrdit, ze ho porazi bez straty jedineho bodu zivota ...
Protimagia zabezpeci, ze ziadne jeho magicke kusky na maga prirody nebudu zaberat a potom staci bezne privolavanie a kasicky utok na silovo slabeho maga...
Tym som len chcel povedat, ze kazdy mag ma nieco do seba a neda sa povedat, ktora magia je najsilnejsia.
Nicméně oproti H3 dle mého nabízel více možností strategie (hlavně 2. a 3. bod kladů).
Koneckonců i H5 se vrací ke karavanům. Jen v datadisku kopírují už zavedené v H4 a hráči vypadají, jako by to jinde neviděli. Ble!