Ale ocakvam ze vyde zajtra alebo pozajtra, lebo 15 a 16 maj ten event play with the Dev team a pochybujem ze sa bude hrat na tejto verzii kde nic nefunguje
Seznam BUGů a malé zamyšlení.
Re: Seznam BUGů a malé zamyšlení.
Nechcem obranovat H6 preto ze je zatial podobny odpad ako H4, ale kedze podla patch notes prekopavaju celu AI
tak sa ani necudujem preco to tak dlho trva.
Ale ocakvam ze vyde zajtra alebo pozajtra, lebo 15 a 16 maj ten event play with the Dev team a pochybujem ze sa bude hrat na tejto verzii kde nic nefunguje
Je jedno kde prave ste vzdy sa najde nejaky.....
Magor
Magor
Ahojte, neviem, či to bolo hlásené a neviem, či sa to týka len tejto arény, ale v level 1 necro, keď zabojujete v aréne, tak bojová hudba arény stále hrá, aj keď sa vrátite na mapu dobrodružstva, čo mi už pekne lezie na nervy. Dá sa to obísť tak, že hru po boji v aréne uložíte, vypnete a znovu nahráte.
edit: Akurát som ešte zistil, (neviem, presne čo bolo príčinou), že som jedným hrdinom cestoval podzemím a naklikol posledný hrad, tak už konečne hrá normálne hudba. 
Zdar, asi by mali autori opraviť aj týždeň, čo pridáva + 25 percent elite jednotiek. Totiž, hrám necro 1 level, v poslednom hrade azylu ( keď ho dobijete, konvertujete a ešte konvertujete blízku pevnosť ) sa vám pridáva ( keď máte ešte najatého hrdinu +2 liches za týždeň ) +7 liches pravidelne za týždeň. Mne zasvietil tento týždeň, stále mi len 7 lichov pridal , A!!! keď nastal nový týždeň, tak mi už len 6 liches pridával. Edit: No, teraz som zistil to, že: bol som v tomto hrade v normal týždeň so svojím hrdinom, čo pridáva +2 liches, a zas mi pridalo 7 liches, takže chyba bude skor v tom, že hra neinformuje hráča o tom, že MUSÍ byť s týmto hrdinom na konci týždňa v hrade, je asi aj možné, že každý hrdina, čo pridáva + nejaké potvory za týždeň, že musí byť na konci týždňa v hrade.BOLO BY TREBA OPRAVIŤ ZBER DYNASTY ZBRANÍ!!! Totiž, je to naozaj otrava, keď vybojuje hráč ťažkú bitku, zoberie nejakú dynasty weapon s nie-hlavným hrdinom kampane a... dynasty weapon síce z mapy dobrodružstva zmizne, ale ju reálne nevlastní, má akurát tak vieme čo, 
Ahojte,neviem, v čom je problém, ale nefunguje mi autosave. Ako som raz už písal, s autosave je vo full verzii taký problém, že: máte 10 slotov na autosave, keď sa zaplnia tak treba staršie vymazať, lebo tie novšie sa "nepreuložia". No a od včera večera (asi 23:30) mi a prepáčenim akosi idiotsky fungoval, to tak : mal somuložený 1 auto-save a zakaždým mi to uložilo na daľší krát jeden a ten samý autosave. Skúsil som všetky autosavy vymazať, tentokrát mi to neukladá autosave vobec.
EDIT: Už autosave funguje, tak ako predtým, a to som nič neurobil.
- veselykralicek
Mrakoplas wrote:Nechcem obranovat H6 preto ze je zatial podobny odpad ako H4, ale kedze podla patch notes prekopavaju celu AItak sa ani necudujem preco to tak dlho trva.
Nevím, co Ti vadilo na H4, podle mě je to výborná hra, lepší než trojky, i když na ni každej nadává. Dohrál jsem všechny scénáře a pořád ji mám nainstalovanou. Šestka je taky dobrá hra, proti pětce určitě. Na méně surovin a obrazovku městečka jsem si zvykl, jinak různé vychytávky typu možnost překonvertovat město jsou dokonalý, tahle skutečnost mě dokázala od hry odradit a hrál jsem raději Disciplesky. Snad jediná věc, co mi vadí, tak je systém schopností. Měli takhle řešit pasivní vlastnosti a nechat klasický magic quildy..
Mám takový dotaz. Proč už si nemůžu vytvářet vlastní hrdiny? Nakoupil jsem si na oltáři přání všechny hrdiny železné dynastie za O bodů a teď už si nemůžu vytvářet vlastní, navíc nelze stávající nijak upravit... 
Hmm vpadá to, že když daly možnost "koupit" si standardní hrdiny, někdo nepočítal s možným limitem postav na jeden účet. takže Bug a nyní už nahlášen.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Nicméně vymazávat hrdiny nepomáhá... 
Blbá otázka.. Vymazal jsi jen své předtím vytvořené, nebo i ty "zakoupené"
A pokud i zakoupené, šly poté nakoupit zpátky?
A pokud i zakoupené, šly poté nakoupit zpátky?
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Jenom ty vytvořené, zakoupení nejdou vymazat ani prodat zpět, jsou natrvalo součástí dynastie...
Ten nový patch je vynikající, až na takový malý, nepodstatný problém, že hry, které jste si uložili předním si už prostě nenačtete, nepomáhá ani několika minutová zbytečná synchronizace s cloudem...
Hmm. To jsem si všiml, ale to nevadí, protože hru si lze kdykoli zahrát znova. To s těmi hrdiny je horší, vymazal jsem všechny, které jsem vytvořil, abych si tam udělal místo, ale další prostě nemůžu vytvořit. Doufám, že to co nejdřív opraví, možnost vytvářet vlastní hrdiny je jeden ze základních kamenů této hry a jeden z hlavních rozdílů oproti předchozím hrám... 
Ano, ale když si uložíš všechny bossfighty, máš tam rozehrané mapy pro více hráčů atd. , tak mi to nepřijde úplně dobře.. Vlastně mě to dost naštvalo..
Večer by měl byt opravný update, který opraví ten problem se starýma savama 
Chci se zeptat, jestli ten problém s těmi hrdiny má ještě někdo nebo jsem v tom sám...