Ahoj! Tohle je topik pro gamery všeho druhu, a jelikož nejsem jenom na MMH6, tak bych si rád poskládal počítač pro všechny hry. Chtěl bych na něm hrát MMH6 a Battlefield 3 (a další novější hry) na nejvyšší detaily, ale přesně nevím, co k tomu koupit. Prosím raďte, ať si seskládám co nejlepší počítač. Bylo by fajn, kdyby tam rovnou byli odkazy na koupení, ale sám si to taky zvládnu vyhledat Díky za rady!
Poskládat solidní počítač není problém. Otázka je kolik jsi ochoten za něj dát? Poskládat PC tak, aby ti na něm jely zhruba všechny současné hry na plné detaily si veme okolo 15 000 bez monitoru. Poskládat PC i s nějakým výhledem do budoucna si veme zhruba 20 000 bez monitoru. Jít s cenou výš je už podle mě neefektivní plýtvání, ale je to otázka vkusu a možností. Takže základní otázka zní. Kolik do toho chceš vrazit?
V budoucnu si nezahraješ celkem nic v rozumných detailech.Teď tahle sestava budeme mít problémy s novými hry v medium detailech,natož pak.A to nevím,jaké rozlišení má tvůj monitor,jestli 1080p,tak je to konečná.Prosím Tě,co je to za procesor,kup alespoň nějakou i5.Když vyměníš procesor a přitlačíš 1000 Kč na grafice,tak by to šlo.Navíc ti chybí skříň (pokud nemáš starou),to je další min. tisícovka.Podle mě si něco víc našetři,alespoň těch patnáct tisíc korun a pak kupuj.Tohle jsou podle mě zbytečně vyhozené peníze pro hráče.Manželce by to možná stačilo,ale člověkovi,který si rád zahraje,tak to stačit v žádném případě nemůže.