dlouho sem schanel homam1, az sem je nasel tady (parada), jenze:
nainstaluju homam1, pak nainstaluju ten VDMsound, pak cestinu, kliknu na heroes.exe, dam run with VDMS, hra se pusti, pekne menu,ale nejde mi hybat s mysi, kde je error?

vokial wrote:zdarec,
dlouho sem schanel homam1, az sem je nasel tady (parada), jenze:
nainstaluju homam1, pak nainstaluju ten VDMsound, pak cestinu, kliknu na heroes.exe, dam run with VDMS, hra se pusti, pekne menu,ale nejde mi hybat s mysi, kde je error?
Code: Select all
mount d: -t cdrom c:\
heroes 
vokial wrote:dik chlapy ale:
ten dosbox, ja nevim,dos sem mel pul roku v prvaku ale nejak sse nemuzu dostat na disk C:
a ten d-fend kdyz tam najdu tu cestu tak to na mna békne ze tam neni zadny funkcni program
nevim co s tim, tak dik za dalsi rady a navody presnejsi
vokial wrote:a ten d-fend kdyz tam najdu tu cestu tak to na mna békne ze tam neni zadny funkcni program
klaymen wrote:vokial wrote:a ten d-fend kdyz tam najdu tu cestu tak to na mna békne ze tam neni zadny funkcni program
musis mu presne ukazat subor hry aj setup-u (oba!), aby si si mohol nastavit aj zvuk
Dragon: to co si napisala je trochu naprd -
1.)nijaky .bat subor nepotrebujes
2.)po mountovani disku nemoze napisat heroes lebo je stale na nejakom virtualnom disku Z:\ a aj keby ho tam mas, musela by si mat obsah adresara hodeny priamo na disku
3.)ono je to mat najlepsie mat hned na disku, kvoli vypisovaniu cesty napr. v C:\HEROES
potom to bude vyzerat takto:
-spustenie DOS boxu
-mount (pismeno disku kde mas heroes) C:\ - napr. mount c c:\
-c:\
-cd heroes
-napis nazov spust. suboru bez pripony, teda ak sa vola heroes.exe tak napis heroes, kebyze nevies ako sa vola tak si to pozri prikazom "dir"
-pokial bude hra pomala, zvys si rychlost tvojho virtualneho pc pomocou Ctrl+F11 (alebo F12? uz si to tak nepamatam, keby nieco, napis help a tam by to malo byt)
-hraj