Heroes 6 datadisk?
Heroes 6 datadisk?
Zdravím poslední DLC 2 pro Heroes 6 se Sandrem klepe na dveře.Tak se chci zeptat zda bude ted následovat ten dlouho očekávaný datadisk s elfy.Zde se můžeme bavit o všech informacích ohledně datadisku 
Re: Heroes 6 datadisk?
Není těch diskuzí na toto téma založených už dost?
Jinak proč si myslíš že bude datadisk???
Jinak proč si myslíš že bude datadisk???
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
kromě heroes 1 všechny díly mají datadisk a navíc mi něco říká že v datadisku bude DLC s hrdinou Gelu.Tak uvidíme 
ha tak datadisk nakonec přece jen bude,jen doufám že tam dají i jinou rasu než jen temné elfy,protože pochybuji že budou dělat 4 datadisky.Spíš to vidím na 2 datadisky a u každého 2 DLC a snad i celkem 4 nové rasy.Tak co těšíte se na temné elfy?A na jaké jednotky nejvíc?Já určitě na minotaura.Doufám že bude vypadat jako na tom obrázku z aprilu od ubi ,ale bez té střelné zbraně 
No taky mi přijde divný, že bude jedna rasa. Buď chtějí na nás co nejvíc vydělat nebo zbylé národy prostě dělat nebudou. Jinak jsem rád, že budou elfové. Temní elfové jsou moje druhá nejoblíbenější rasa hned po lesní takže se fakt těšim. Co se týče jednotek tak bych tam chtěl hydry a matky stínu. A obzvlášt se těšim na vzhled hradu a nová kouzla a všechny nové věci co tam zahrnou.
PS: tajně doufám, že někdy o Vánocích třeba ohlásí druhou rasu
Pokud by chtěli zachytit rozpor mezi lesními a temnými elfy tak začínat temnými je divný. No ještě uvidíme
PS: tajně doufám, že někdy o Vánocích třeba ohlásí druhou rasu
Na TE jsem čekám už od vydání hry, tak se na to dost těším, doufám, že nebudou chybět Hydry )... Taky bych tam chtěl ještě Lesní elfy, ale jedna rasa lepší než nic.. hlavně aby to zas neodložili, jak mají ve zvyku 
ne že bych chtěl někomu kazit naladu s hydrami. ale v nedavno vydane sborniku ashanu , knižce ktera rozebírá jednotlive frakce a historii sveta, byly s temnaky spojeny dve bytosti. Manticora a slidic stinu (neco jako oko zla).
Spolu s tim, ze jako prvni vec nam ukazali Faceless a jejich vylepseni jsou dve zakladni spekulace jak by mohla tato frakce vypadat. Je to zalozene na tom, zda budou nebo nebudou Faceless šampioni.
1: Pokud ne
ŘADOVÁ
Assasin
Minotou
Slidič
ELITKA
Manticora
Faceless
Matriarcha
ŠAMPION
Černý drak
2: pokud ano
ŘADOVÁ
Assasin
Minotaur
Slidic
ELITNI
Manticora
Matriarcha
Hydra
ŠAMPION
Faceless
Ale druhym dechem se dodava, ze to by si fanousci nenechali libit, kdyby jim Ubi draka jako sampiona nedaly.
Takze obece se spis priklada k te prvni variante. Zaroven je dulezite, ze Ubi radi znovu pouzvaji modely, a udelat z Mallassiny dcery černeho draka je jako shampiona, je otazka trochu prace s velikosti.
Odhaduje se, ze je zatim znamo 5 jednotek z teto frakce, ani jedna z nich neni elfího puvodu, a ani jedna z nich neni zenskeho pohlavi, takze osobne hydre moc nadeji na znovuobjeveni nedavan, urcite ne v podobe jednotky DE, mozna jako neutral
Ale jsou to zatim jenom spekulace
Spolu s tim, ze jako prvni vec nam ukazali Faceless a jejich vylepseni jsou dve zakladni spekulace jak by mohla tato frakce vypadat. Je to zalozene na tom, zda budou nebo nebudou Faceless šampioni.
1: Pokud ne
ŘADOVÁ
Assasin
Minotou
Slidič
ELITKA
Manticora
Faceless
Matriarcha
ŠAMPION
Černý drak
2: pokud ano
ŘADOVÁ
Assasin
Minotaur
Slidic
ELITNI
Manticora
Matriarcha
Hydra
ŠAMPION
Faceless
Ale druhym dechem se dodava, ze to by si fanousci nenechali libit, kdyby jim Ubi draka jako sampiona nedaly.
Takze obece se spis priklada k te prvni variante. Zaroven je dulezite, ze Ubi radi znovu pouzvaji modely, a udelat z Mallassiny dcery černeho draka je jako shampiona, je otazka trochu prace s velikosti.
Odhaduje se, ze je zatim znamo 5 jednotek z teto frakce, ani jedna z nich neni elfího puvodu, a ani jedna z nich neni zenskeho pohlavi, takze osobne hydre moc nadeji na znovuobjeveni nedavan, urcite ne v podobe jednotky DE, mozna jako neutral
Ale jsou to zatim jenom spekulace
Vim, že draky úplně vypustili(až na bosse) tak je tam hodně lidí chce
Pokud jde o mě tak doufám, že vyberou tu druhou variantu. Mám radši hydry. Když už tak by draci mohli být jako neutrální jednotky to by se jim hodilo víc.No uvidíme za nějakou dobu jak se to vyvine.
Myslím si že draci budou neutralové,protože už na začatku vývoje chtěli draky z hlavních jednotek hradu vypustit a na víc by to nedávalo smysl aby hromový pták byl boss a černý drak jednotka hradu.Prostě Faceless je jasná volba na nejsilnější jednotku u temných elfů.
Pochybuju, že by z Faceless udělali Elitní jednotky..ale jestli tam dají tu Mantikoru, tak na Hydru už asi místo nezbyde (proč dělat nový model když můžou použit Lamasu, Gryfa) .. -.-
Sice rádi používají stejné modely a rádi je upraví, ale na druhou strany pravili, že žádný národ nebude mít draky jako šampiony takže nevim. Bud slevili na tom že žádný národ nebude mít draky nebo bude hydra a draky by mohli dát jako bosse.No ještě to není stoprocentně rozhodnutý.Pokud tam hydra nebude tak mi bude dost chybět...
ale nějak to přežiju
Si tak říkám, že hydra by nebyla špatný boss. Přece jenom má vícehlavý útok a regeneraci 

Hydra jako boss *slint*, ale raději bych jí měl jako šampiona nebo elitní jednotku do nového města. Jako boss by se mi velmi líbíl černý drak.

Jestli si dobře vzpomínám, tak všichni bossové byli jen vzhledově upraveným modelem nějaké jednotky s novými schopnostmi. Nový boss bude asi taky vycházet z nových jednotek a drak už tam byl (Cate/dcera Malassy).
kubrt wrote:Jestli si dobře vzpomínám, tak všichni bossové byli jen vzhledově upraveným modelem nějaké jednotky s novými schopnostmi. Nový boss bude asi taky vycházet z nových jednotek a drak už tam byl (Cate/dcera Malassy).
Máš jen z části pravdu.
Asi cca 50% bossu byly zvětšeninou jiných jednotek, zejména se to dalo vypozorovat u pekla. Pak také u andělů, kteří si byly navzájem velice podobní.
Na druhé straně bossové jako Cate, Hei Ryou nebo Matka Namtaru měli vlastní modely. A například u pekelného červa šel vidět opačný postup, kdy , alespoň si to myslím, jsme viděli znovupoužití modelu na efekt stavby.