Patch 1.7

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
Dave_Jame
Redaktor

Re: Patch 1.7

Post by Dave_Jame »

Smart s tím včera dělal nějaké pokusy. a dle něj. stačí, aby nastavení nasvícení bylo na "nízké" pak vše funguje normálně. Zkusí to někdo?
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
JardaMarki83

Post by JardaMarki83 »

Je to tak, dal jsem nasvícení nízké a už mám městské obrazovky, děkuji za tip.
kubrt

Post by kubrt »

Mě se zobrazí obrazovky jenom u nově rozehraný mapy, ale aspoň něco. To jsou "odborníci" jak ten král v tý pohádce - odvolávám co jsem nařídil a nařizuji co jsem odvolal. Dva kiksy opraví a jeden vyrobí. :roll:
Eru

Re: Patch 1.7.1

Post by Eru »

Valda79 wrote:Přibyla také možnost restartovat souboj bez nutnosti dokončit jej :-)

Jak? Nikde jsem to nenašel.
Nehrim (2010) - jedno z nejlepších 1st/3rd RPG všech dob.
Valda79

Re: Patch 1.7.1

Post by Valda79 »

Eru wrote:
Valda79 wrote:Přibyla také možnost restartovat souboj bez nutnosti dokončit jej :-)

Jak? Nikde jsem to nenašel.

No já to jen viděl v nabídce pod ikonkou "vzdát souboj" (bílá vlaječka vpravo dole) a nevyzkoušel dokud jsem to od tebe nečetl.
Teď jsem zjistil že to jen naloaduje poslední autosave :-( (to to tam nemuseli vůbec dávat :evil: )
VI. díl je po II. díle opět herně povedený, až na ty bugy ...
Vesy

Post by Vesy »

Nerad vám kazím radost, ale tahle možnost tam je už dlouho :-) Jinak mě jede vše OK, jednou mi při konvertování města zmizela budova, ale pak vše v normálu....
EuroMarkos

Post by EuroMarkos »

Hra je sekanější,to už zde někdo psal,ale co mi nejvíc pije krev,je to,že mi hra už 3 x krát zamrzla v hradě a musel jsem hru vypínat přes správce úloh.Nemohl jsem vyject z hradu,postavit,no prostě nic.
Vesy

Post by Vesy »

Tak nakonec jsem chybu objevil, ale nevím, jestli nebyla už dřív. Každopádně když hraji za Kirila a mám schopnost taktiky, tak mi při dobývání hradu nejdou vložit velké jednotky do pole.... Což byl docela problém :-) Musel jsem naběhnout na neutrální jednotky, tam vyskládat kompletní armádu na mapu a vrátit se k dobývání...
efik

Post by efik »

Já odhalil tuto chybu. Ovládám Taktiku I a před bitvou nesmím manipulovat s velkými jednotkami pokud bych se rozhodl ji někam posunout jednotka se vráti do lišty a již nejde vrátit na bitevní pole, pokud nepoužiji tlačitko automatické rozložení jednotek. Občas i toto tlačítko je vyšedlé/vysvícene tj. nelze ho použít.

Před jednou bitvou jsem použil automatickém rozmístění jednotek, ale přadlena osudu jsem neviděl. Vše nasvědčovalo tomu, že je mezi rozmístěnými. Dal jsem hrát. Jednotka stále neviditelná. Když přišla na řadu dal jsem transformaci. Stále nebyla vidět. Na konci kola jsem s ní vystřelil. Výstřel přišel zespodu obrazovku mimo bitevní pole. :D
Image
Post Reply