Náhodné zasekávání hry

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
Post Reply
wowofi

Náhodné zasekávání hry

Post by wowofi »

Zdravím, nevíte proč se mě v některých místech zasekává hra tak že jí musím restartovat? Začlo mě to dělat při kampani na novém DLC se Sandorem. Prostě se mě zasekne při načítání nějakého fightu a nebo při přestavění pevnosti Azylu na pevnost Nekropole atd.¨

Díky za rady (ovladače mám aktuální a celkově je W7 po reinstalaci a Heroes 6 je aktualizovaný nedávno.
efik

Re: Náhodné zasekávání hry

Post by efik »

Předpokládám, že máš patch 1.8 a grafiku od NVidie.
Image
EuroMarkos

Post by EuroMarkos »

Mě to dělá taky, navíc mi ještě hra občas zamrzne v hradě.
Co s tím, hrát + obrnit nekonečnou trpělivostí a marně čekat, jestli se ta hra konečně opraví nebo se vykašlat na tenhle díl
efik

Post by efik »

Zkus nainstalovat starší ovladače na grafice resp. předchozí verze ovladačů. Windowsi si umí držet předchozí verze takže by mohlo stačí ve správci zařízení přehodit na předchozí verzi.
Image
EuroMarkos

Post by EuroMarkos »

efik wrote:Zkus nainstalovat starší ovladače na grafice resp. předchozí verze ovladačů. Windowsi si umí držet předchozí verze takže by mohlo stačí ve správci zařízení přehodit na předchozí verzi.

Nevím jestli je to nejlepší nápad. Pokud bere tento díl jako prioritu, tak zřejmě ano, ale jestli hraje jiné nové hry, tak ne. Nové ovladače se nedělají jen tak, mají podstatný vliv na výkon v nových hrách.
Post Reply