Zůstanete u Might & Magic Heroes VI?

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI

Budete od teď hrát především šestý díl?

Ano!
29
59%
Budu to tak na stejno prokládat s jiným dílem...
13
27%
Ne, vrátím se radši k jinému dílu.
7
14%

Total votes: 49

Nebiros

Re: Zůstanete u Might & Magic Heroes VI?

Post by Nebiros »

EuroMarkos wrote:Až se poopraví tento díl,bude dobrý.Zatím je tam dost nedostatků,které mi pijí krev čím dál víc,ale i tak dávám palec nahoru :roll:

Ale to pitie ber ako plus, aspon ta nevycucia upir :D
Dobývej, rabuj a znič slabé. Směj se když jsi zraněn nebo mučen, utápěj se v sobeckém potěšení, rozsévej anarchii a chaos, zkorumpuj ty správné.
kiliroy

Post by kiliroy »

Tak jsem změnil svoji volbu na "budu to pokládat na stejno s ostatími díly". Tak nějak ta euforie vyprchala a považuji to za relativně povedený díl. Ale jen těžko za nejlepší.
:(
Kiko

Post by Kiko »

Po polroku som mal znova nutkanie spustiť Heroes VI.Predvčerom som si spustil kampaň od začiatku aj so všetkými dôležitými patchmi.Vedel by mi niekto povedať kde nájdem štatistiku odohraného času?
Shade3

Post by Shade3 »

Sestka se mi libi ze vsech dilu nejvic, ale jeste musim dohrat par kampani z predchozich dilu, hraju WOG a petku si taky nekdy zahraju...
Image
Lord Michal

Post by Lord Michal »

Je škoda že tak málo z vás všech hráčů H6 hraje multiplayer !
Lady Isabela

Post by Lady Isabela »

No, Heroesy (4, 5, 6) jsou super hra ke které se budu vždy vracet (nemám kampaně ani některý scénáře dohraný xD) donedávna jsme s dědečkem (hrajeme hlavně spolu, někdy s tátou) hráli hlavně šestku, ale ted se nám nějak "přehrála" takže jsme zas na čas přešli k pětce ;-) momentálně ale hlavně na dvou PC hrajem Sacred gold... :)
Lady Isabela
EuroMarkos

Post by EuroMarkos »

Lord Michal wrote:Je škoda že tak málo z vás všech hráčů H6 hraje multiplayer !

Až budu v důchodu a budu mít tolik času jako mají oni,rád si multiplayer s někým zahraji.
Tohle je šílený,hrát hru několik dní,navíc čekat několik minut než se dostaneš na tah,brrr
Xantipa

Post by Xantipa »

Ahoj,
ráda bych napsala, že jako hra je M@MH VI skvělá a super. Spousta nových věcí, spousta starých věcí a systémů "znovu" objevených, úžasná grafika, prostředí a příběh.......ALE ..... vše je závyslé na podělaném CONFLUXU!!!!! Přisahám že to je naposledy co jsem si koupila hru která má distribuci především elektronicky. Kdesi cosi uložené mě za MÉ peníze nezajímá. Chci mít doma za 1000,- Kč plnohodnotnou hru, která mi leží na polici, klidně ať se na ni práší. Kterou si hlavně můžu zahrát kdykoliv, kdekoliv a hlavně se všemi bonusy, dosaženými výsledky, statistikami, odměnami. NÉ věčně čekat až se připojí Conflux... až milostivě pojede Conflux...... Tenhle systém vymyslel retard a my to tolerujem. My hráči, myšleno. Vím že je to dnešní "fenomén" takhle to dnes chodí, ale lituju toho, že jsem si tuhle hru vůbec za těchto podmínek koupila. Nesnáším když mě někdo za moje peníze má diktovat kdy co a jak budu dělat. Doufám že všechny tyhle servry jednou "spadnou" a vrátíme se k starému dobrému "singl" hraní. Bez nutnosti se někde někomu registrovat, hlásit a bez nutnosti připojení. Kdo chce válčit multiplayer ať si tak klidně dělá.
Z tohohle pohledu je pro mě osobně 6 zklamáním. Zlatá 3 a nebo milovaná 4.
Platí se za liščí kožich nikoliv za noru.
Když nejsou slyšet bubny, patrně nikdo nebubnuje.
flowerpunk

Post by flowerpunk »

Xantipa wrote:Ahoj,
ráda bych napsala, že jako hra je M@MH VI skvělá a super. Spousta nových věcí, spousta starých věcí a systémů "znovu" objevených, úžasná grafika, prostředí a příběh.......ALE ..... vše je závyslé na podělaném CONFLUXU!!!!! Přisahám že to je naposledy co jsem si koupila hru která má distribuci především elektronicky. Kdesi cosi uložené mě za MÉ peníze nezajímá. Chci mít doma za 1000,- Kč plnohodnotnou hru, která mi leží na polici, klidně ať se na ni práší. Kterou si hlavně můžu zahrát kdykoliv, kdekoliv a hlavně se všemi bonusy, dosaženými výsledky, statistikami, odměnami. NÉ věčně čekat až se připojí Conflux... až milostivě pojede Conflux...... Tenhle systém vymyslel retard a my to tolerujem. My hráči, myšleno. Vím že je to dnešní "fenomén" takhle to dnes chodí, ale lituju toho, že jsem si tuhle hru vůbec za těchto podmínek koupila. Nesnáším když mě někdo za moje peníze má diktovat kdy co a jak budu dělat. Doufám že všechny tyhle servry jednou "spadnou" a vrátíme se k starému dobrému "singl" hraní. Bez nutnosti se někde někomu registrovat, hlásit a bez nutnosti připojení. Kdo chce válčit multiplayer ať si tak klidně dělá.
Z tohohle pohledu je pro mě osobně 6 zklamáním. Zlatá 3 a nebo milovaná 4.

Taky mě to štve tohle a nejen Conflux ale i Steam. Přijde mi to jako buzerace a když mi v polovině hraní nechce zničehonic hra najet přes Steam a nic s tím nejde udělat, tak se asi nedá divit, že si hru stáhnu cracklou a příště si moc rozmyslím, jestli si něco co běží jen přes steam budu kupovat. Digitální distribuce mi zas tak neva na krabici zas tak nebazíruju, krom toho ani nemám na tyhle věci už místo :). A má to výhodu v tom, že stačí být online a můžeš si kdykoliv koupenou hru nainstalovat (ani k tomu není potřeba pitomej steam).
Post Reply