Heroes VI a jeho tvorba

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
kiliroy

Re: Heroes VI a jeho tvorba

Post by kiliroy »

Nejlepší specializace jsou léčení, regenerace, blesk, ta věc jak vám kušník zasáhne jenom nepřátelské jednotky, to jak vám zvětší dosah ostnů u mučitele na 5x5... A už mě nic nenapadá - zkrátka vždy beru něco z toho - samozřejmě sekundární hrdiny najímat se schopností zvýšení produkce - hlavně psy u pekla.

Nevíte někdo jestli tam je nějaká schopnost co se zvyšuje s úrovní hrdiny? Žádnou jsem tam nenašel, ale mám pocit že jsem tam nějakou zahlédl hned co jsem to hrál poprvé.
:(
BoB

Post by BoB »

Při hře více hračů hraju z kamošem přes internet a třeba po třech hodinách hraní hra zahlasí že jsem vyhrál nebo se bezdůvodně odpojí nebo se vypne Conflux .... sice to nas*re a ale víc mě štve že i když hru uložím není ji kde pak znovu nahrát neporadí mě někdo prosím?Děkuji
„Za čest, řád a povinnost"
jirka007

Post by jirka007 »

Čest vy borci,jestli už to sem někdo psal tak sorry,1000 příspěvků fakt číst nehodlam-takže,ta vaše"královna pavouků" a " medůza křížená s pavoukem" je ve skutečnosti Šampion(nejsilnější jednotka) Nekropole v HOMAM 6;Přadlena osudu(ve svojí silnější podobě.
Rejthis

Post by Rejthis »

jirka007 wrote:Čest vy borci,jestli už to sem někdo psal tak sorry,1000 příspěvků fakt číst nehodlam-takže,ta vaše"královna pavouků" a " medůza křížená s pavoukem" je ve skutečnosti Šampion(nejsilnější jednotka) Nekropole v HOMAM 6;Přadlena osudu(ve svojí silnější podobě.

Tak jsem se po dlouhe dobe vratil a borec nic proti,sem napise nazor na sampiona od necromanceru ktereho jsme tu resily pred rokem :D ale jinak co jak se vam teda libi ten heroes 6 ? : :lol: :lol:
Kde zoufalství káže, tam bezmoc rozum sváže a nastoupí k moci démoni noci... Strach z prázdnoty duši svírá bytosti, jíž chybí víra a jedine...
Bušák

Post by Bušák »

http://static9.cdn.ubi.com/en-GB/images ... 177419.png
Obrázek týkající se historie nagů. Nějak mě to přivádí na myšlenku alternativních upgradů v Heroes VI.
Celý článek zde: http://might-and-magic.ubi.com/universe ... m:6-231-32
Altair8

Post by Altair8 »

Bušák wrote:http://static9.cdn.ubi.com/en-GB/images/2012.12.18_VOID%20RISING_body_MM_Tridiontcm2177419.png
Obrázek týkající se historie nagů. Nějak mě to přivádí na myšlenku alternativních upgradů v Heroes VI.
Celý článek zde: http://might-and-magic.ubi.com/universe ... m:6-231-32

Alternativní upgrady..taky to bylo první, co mě napadlo, když sem uviděl tenhle art, jak stojí ti dva kirinové proti sobě...asi by to nebylo od věci, ale v Pětkýách je celkem odflákli...z 80% byla jedna jednotka vždy lepší než ta druhá...vzhledem k systému který je v H6, reputace a dělení útoku (na magii a sílu), by to dávalo větší smysl....

Když už sme u těch DoC, mohli by pak v dalších datadiscích popřídávat některé jednotky které se objevují jako karty v Championech, když je ten systém jednotek rozdělen na 3 stupně, ať je z čeho vybírat ))
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Ne ze bych vám chtěl kazit iluze, ale ten art je k DoC kde prave vysli nagy jako první rozsireni
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Bušák

Post by Bušák »

To jsem si všiml, ale nevidím důvod, proč ty jednotky v budoucnu nepoužít i do série Heroes :)
EuroMarkos

Post by EuroMarkos »

Já vám tedy nevím, jak jste na tom vy, ale mě hra stále zamrzá v hradě. Docela dost dlouho jsem ji nehrál a před nedávnem jsem se k ní vrátil a je to snad ještě častější než dříve. Blížil se čas vánoční, tak jsem popřemýšlel, že by Ježíšek mohl přinést zlatou edici pod stromeček, ale tyhle chyby já prostě neskousnu. Ukládání musím mít denně, protože nikdy nevím, kdy ten tah dohraji. Vracet se k rok starým ovladačů, i v tomhle je ta hra originál, u žádné jiné si to nepamatuji a to, že jsem něco odehrál. I legendární Tetris z roku raz dva je hratelný na nejnovějších ovladačích.
Bohužel, tohle je první díl, který nebudu mít doma v originálním balení.
Ale co, hlavně, že Ubisoft je spokojený s výdělkem (aby ne, když ji vývoj skoro nic nestál), většina lidí zde na fóru taktéž, takže do finále si můžeme říct, další povedený díl do série Heroes of Might and Magic
Přitom v tomhle díle vidím obrovský potenciál, nápady skvělé, ale provedení stojí za starou belu
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Bušák wrote:To jsem si všiml, ale nevidím důvod, proč ty jednotky v budoucnu nepoužít i do série Heroes :)

No to sice není, ale já osobně dobře vím že něco jako alternativní vylepšení prozatím vůbec nejsou v plánu tak jen, aby jste se zbytecne nenadchli a já pak musel za 3 měsíce vysvětlovat že to byl jen něčí výmysl a nikdy se nic takového nechystalo :-P

@ EuroMarkos: Hra jede plynule, jen občas padne přpojení, nebo hra, ale na to že to hraju na základní DSL a na Wi-fině tak myslím bezproblémová záležitost

Co se týče zamrzání měst, problém s grafikou prý často řešilo zvolení vhodnějšího rozlišení hry... tak si s tím zkus pohrát.

A z návaznosti na poslední můj komentář na poslední novince...
Ono najít ty ovladače nebude stál o tolik víc času jak první měsíc jedné hry:-)..
Přiznám se, že sám bych je nešal ani nehledal. (p.s. komentáře k vývoji by bylo vhodně si ponechat stranou. V tomto tématu je více stran a detailů než je obecně známo.)

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
Altair8

Post by Altair8 »

Jo, to je jasný že ten artworkd je k DoC...jen spekulace k dalším datadiskům, kdyby nějaké plánovali, mohli by se tam tyhle jednotky objevit...v SoD s ničím takovým nepočítám :)
EuroMarkos

Post by EuroMarkos »

@ EuroMarkos: Hra jede plynule, jen občas padne přpojení, nebo hra, ale na to že to hraju na základní DSL a na Wi-fině tak myslím bezproblémová záležitost

Co se týče zamrzání měst, problém s grafikou prý často řešilo zvolení vhodnějšího rozlišení hry... tak si s tím zkus pohrát.

Hra jede plynule, jen občas spadne připojení, když nespadne připojení, tak se nejde připojit a tak dále a tak dále.
Já nevím, proč bych si s nastavením displeje měl prohrát já. Je to celkem rozšířený problém, tak nevím, proč s tím něco neudělají. Nechápu, proč bych hru měl hrát v nižším rozlišením než mám já, což je full hd. Hrát hru např. 1024 x 768, to musí být pošušňání, když snížíš rozlišení z full hd, doporučuji vyzkoušet
Generátor map taky nebude, protože zdrojový kód je tak nepřehledný a nespolehlivý, že ani Kaprfíld by si na něj netroufl.
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Bez urážky..
Ale co to tak chápu, tobě vadí, že je problém, na který je sice složitější, ale řešení, ale ty ho odmítáš zkusit, protože je složitější, a tak raději budeš tady mluvit, jak je hra plná chyb, a nic víc s tím dělat nebudeš, než aby jsi se s tím něco pokusil udělat....

A aby toho nebylo dost, přidáš ještě absolutně irelevantní poznámku, která s tématem nemá nic společného, jen aby jsi podotkl svou pravdu, že hra je na nic, a že pro tebe nemá smysl hrát.

Nebo jsem něco pochopil špatně???
Popravdě jsi jeden z mála který si za poslední půlrok stěžoval na kvalitu připojení, tady bych vážně v hře problém nehledal, ale spíš ve vlastním systému.
A pokud tedy nejsi ochotný vyzkoušet nějaké to řešení, tak my vysvětli, proč o něj žádáš? Jestli ti jde jen o to na hru nadávat, nikdo tě ji nenutí hrát..Pokud se nepletu, sám ji originálně nemáš (což samo o sobě může být zdroj řady tvých problému).
Tady se snažíme, v rámci našich omezených možností lidem pomoct, a pokud v podstatě tu pomoc nechceš.. je to ztráta času pro mě i pro tebe.

A od teď budu každou další zprávu o řešení chyb ve hře, kterou ti napíšu, začínat větou "sežeň si originální hru a zkontrolujte zda problém přetrvává"....

EuroMarkos

Post by EuroMarkos »

Řešení problémů by snad měl hledat Ubisoft ne. Vadí mi jeho laxní přístup k uživatelům celkově.
Ano, hru jsem si nekoupil a ani nekoupím, protože nejsem zvyklí platit za polotovary.
Tato hra nevyžaduje na offline ani crack, tak nevím co se do našeho rozhovoru plete věc, jako že chyba může být neoriginalitě.
Já, že si stěžuji na připojení, to asi ne,neměl jsem tu čest slavný conflux vyzkoušet, ale mám podobné zkušenosti s uplay u jiných her od Ubisoftu, i tam jsou problémy s přetížením apd., ale ne moc časté.
Jsem sice nepříjemný, to ano, ale jen z důvodu velkého zklamání z tohoto dílu, který jak už píšu po několikáté, má obrovský potenciál.
Tak si to neber osobně a přeji krásné Vánoce a Štastný nový rok všem spokojeným i nespokojeným hráčúm této série
Annatar

Post by Annatar »

Dobrý den,

Po přečtení posledních přízpěvků mi připadá, že se tu hádají dvě děti o bábovičku. Mě je osobně jedno jestli má někdo originální či neoriginální hru. Jenom to o něm něco vypovídá.

Pokud je hra skvělá, tak se jisté nedostatky dají odpustit. A pokud jsem dobře viděl, tak sámi vývojáři hry řekli, že se teď nebudou věnovat opravám, ale datadisku, aby to stihli do data vydání. Proto mi přijde irelevantní tvrdit, že ubi kašle na hru. A taky to je vidět podle vydaných patchů.

TAK KDYBY JSTE BYLI TAK LASKAVÝ A PŘESTALI MI HANIT MOJÍ OBLÍBENOU HRU, KDYŽ NEJSTE SCHOPNÝ SI ANI POŘÍDIT ORIGINÁLNÍ VERZI!

S pozdravem Annatar.
Post Reply