Elfové můžou mít enta, nebo jednorožce. A nemyslím si, že by hydra byla pomalejší, něž kirin, ale poslední dobou si vážně věřím, že šampion bude faceless, když tam celou dobu figurují, jako bytosti rovnocenné andělům.
Jediné, co vidím společné je ta hůl. Na vlasy neni moc dobře vidět, ale vypadá na blonf na to obrázku a šatstvo je trochu jiné. Tak bych to hádal bud na dalšího hrdinu nebo možná jednotka. Spíš hrdina.
No osobně si myslím, že šampionem budou faceless, jako protiváha k andělům (respektive nebesanům). Navíc z tohoto obrázku je patrné, že byl vytvořen minimálně koncept faceless jako jednotky (včetně upgradu napravo)
Elfové zničí každého, kdo se opováží vztáhnout ruku na Irollanské hvozdy!
@StrYkeX : Tak oficiální sestava zatím není, Ale jde předpokládat že co je na tom velkém artworku (hádám že se na něj při nahrávání hry nadíváme dost) bude i ve hře samotné
@HellFirr Z pohledu tebe jak pozorovatele (Levá tvá pravá draka) je to "Stalker" alias nová něco jak krvavá pana Z pohledu draka, (Levá drak, pravá tebe) Je to dle mích odhadů Stínová čarodějnice (Kouzelný ženský hrdina) A mezi nimi (dle mě) Druhý hrdina (Síla muž)
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?
Tak mojí oblíbené hydře dfinitivne odzvonilo jako jednotce. Škoda. Jinak drak mi přijde nakreslený na poslední chvíli a moc se mi nelíbí od hlavy. Ta jediná se jim povedla. Ted ještě jak bude vypadat ve hře. Možná ho fakt udělali na poslední chvíli na nátlak fanoušků, kteří ho chtěli.
Jo je nějak divně vychrtlej. To už má mohutnější tělo manticora. Jinak je to jenom velmi lehounce pozměněný model Malassy, takže ho na poslední chvíli tak akorát přebarvili.
Na jednu stranu udělali přesně to co jsem čekal, ale doufal že neudělají. Jednoduše jako černého draka použily zmenšeninu Malassiny dcery. (Ale oceňuji že alespoň přebarvená verze, je ta vylepšená a je poněkud černější než původní model)
Na druhou stranu, toto je něco, co bych popsal jako Noční drak, což je můj nejoblíbenější druh draka.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?