Heroes 6 datadisk?

Obecně k šestému pokračování Might and Magic: Heroes VI
lordluki

Re: Heroes 6 datadisk?

Post by lordluki »

Jo, ale jak jsem říkal, tak by tam mělo být vše co v normální hře a ještě něco navíc.
kubrt

Post by kubrt »

No určitě tam nebudeš mít původních 5 kampaní za jednotlivé sourozence. Obsah původní hry nikdy nebyl obsahem datadisků. Naopak cena za 2 nové kampaně odpovídá ceně, za kterou se začali M&M6 prodávat jako novinka.
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Jen tak pro info
SoD bude obsahovat minimálně
1 nový národ (14 jednotek hrdiny atd)
2 nové neutrální jednotky (řadová: Stínový panter, Šampion: zatím neznámý)
3 několik nových objektů na mapě
4 dvě nová tažení (Za nekry a za Temné elfy)
5 cca tři nové sady artefaktů.

Plus asi několik dalších věcí.. se uvidí.

Jediné co v datadisku nebude, a co bylo v základní hřě, je 7 tažení (Prolog, epilog, jednotlivé národy) a obsah DLC. Pokud však máte DLC koupené, nebo se je rozhodnete zakoupit, budetek nim mít přístup i v Datadisku. Možná v něm budete mít přístup i k původním tažením.

Otázka je, jak moc exkluzivní tyto novinky budou. Hra má být plně kompatibilní s původní hrou, takže je dost možné, že většina nového obsahu do hry přbude v podobě patche, hráč však nebude mít přístup k věcem s návazností na datadisk, jako jsou nové úspěchy, možnost hrát za nový národ, nebo hrát nová tažení.

Aby jsem to lépe vyjádřil: Myslím si, že je dost možné, že po vydání SoD vyjde patch pro základní hru, který do ní vloží jednotky temných elfů, ale pouze jako neutrály, a hráč za ně nebude moct hrát, protože nebude mít SoD, a tedy k hradu přístup. Ale to se vše uvidí za pár týdnů.
Podpořili byste projekt za zlepšení Češtiny v Heroes VI?

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
kubrt

Post by kubrt »

Tak se objevili další obrázky
Image Image Image
Image Image
kubrt

Post by kubrt »

A jedna zatím neověřená a neoficiální, ale "zcela neočekávaná" novinka - datadisk se odloží na květen. :lol:
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

A tvůj neoficiální zdroj je?:-P na to jsem celkem zvědavý:-D.. ne že by to nebylo reálné..

Stačí když zde napíšete chyby se kterými jste se setkali. http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=24&t=5150
kubrt

Post by kubrt »

Jeden z uživatelů na Celestial Heavens dostal zprávu o odložení od obchodníka u kterého si SoD předobjednal a stejnou zprávu mají na svém M&M6 fóru Poláci. Proto píšu neověřená a neoficiální.

Code: Select all

http://www.celestialheavens.com/forums/viewtopic.php?t=13679&start=75

http://www.h6.acidcave.net/
http://www.h6.acidcave.net/newsitem1064.html#comments
Morbid

Post by Morbid »

Ahoje, a bude data cd aj na dvd-čku, alebo je to len download? Pretože rád by som si ho kúpil, predobjednal, ale som nerozhodný, pretože ak obsahuje to, čo písal Dave_Jame, tak ak by to aj bolo na disku, tak sa mi to za to zdá predražené, ja som zohnal originál nový z kamenného obchodu H VI zberateľská edícia za 1200 Kč. :|
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

Hra by v krabicové verzy mela být, Je to samostatná hra, ne nějaká sada nových dat, ochudily by se o jeden trh. Obvzláště u Heroes, kde máš hodně starších hráčů, kteří si na "krabičkách" zakládají.

Morbi ty jsi trošku nepochopil že hra je samostatná. Nekupuješ jen to co jsem vypsal, ale celou hru, stejně jak tomu bylo u ToE, to co jsem vypsal jsou věci co budou navíc.
Stejně jako bych ti u ToE vypsal ze jsi dostal jen:
1 nový narod (14+7 jednotek)
3 nová tažení
X nových map
Alternativní vylepšení pro každou jednotku (přebarvené původní vylepšené s novými schopnostmi)
8 novych artefaktů
a X nových objektů na mapě
atd..

Na druhou stranu mám strach ohledne te kompatibility, aby jsi nakonec nekupoval jen 2 nová tazeni a moznosthrat za 1 novy naord...

Tek k novým obrázkům
Kdo se na ně nedíval tak doporučuju, jde na nich vidět Katapult temných elfů a je velice pěkně udělaný, skoro až tak, že je mi líto že není jako jednotka. Obvzláště se mi líbý ten detail temného Elfa který ho ovládá.

veselykralicek

Post by veselykralicek »

No, psal jsem i do Xzonu a tam mi napsali, že hra nebude obsahovat CD ani DVD, ale jako v případě obou zatím vydaných DLC pouze aktivační kód.

Takže krabička bude, ale v ní bude pouze papírek s aktivačním klíčem.
Dave_Jame
Redaktor

Post by Dave_Jame »

V tom případě se ale potvrdí moje obavy.. a vlastně dostaneme jen dražší DLC s Novým národem, a vlastně vše bude ve hře pomocí patche to je divné, jelikož jako Standalone nemá SoD být na základní hře závislá.
Buď je teda hra plně stažitelná, nebo je tu někde podivhodná chyba.
A o odložení ti nic nepsali??

veselykralicek

Post by veselykralicek »

Nene, to ne, psal jsem tam už dřív, když dali Shades of Darkness na stránky.

Myslím, že hra bude stažitelná z netu samostatně a pak ji akorát aktivuješ kódem, což tak stejně všichni, kdo budou objednávat z Ubi store a playman.cz, budou mít.

Ale že už ani Xzone nebude mít hru na DVDčku, to mě vážně zklamalo.:-(

Protože v tom případě absolutně postrádá smysl nechat si to posílat domů nebo vyzvedávat na prodejně, když ten klíč Ti playman.cz (ještě o dvacku levněji) pošle na účet.
kubrt

Post by kubrt »

Dave_Jame wrote:Tek k novým obrázkům
Kdo se na ně nedíval tak doporučuju, jde na nich vidět Katapult temných elfů a je velice pěkně udělaný, skoro až tak, že je mi líto že není jako jednotka. Obvzláště se mi líbý ten detail temného Elfa který ho ovládá.

Nejdřív draky nechtěli a teď se s nima roztrhnul pytel :wink: Ale je vidět, že zapřemýšleli a chtějí odlišit jednotlivé frakce.
Morbid

Post by Morbid »

Ja som ochotný vrazit do original hry max 1200 kč, nuž som si kúpil (moju prvú vobec) zberateľskú edíciu H VI za necelých 1200 kč, mám z nej dodnes radosť, aj keď som sa k H VI vrátil po asi 6 mesiacoch nehrania. Nuž možno sa budem opakovať, ale 550 kč za datadisk, ktorý bude zrejme obsahovať to, čo písal Dave_Jame+možno niečo málo naviac, je podľa mňa už predražené, obzvlášť, ak bude v krabici len posr... ehm, aktivačný kľúč. Keby to bolo na dvd+aspoň tričko a pekná knižka s ilustráciami nových vecí a jednotiek, ako v H VI, tak by som si to zrejme aj kúpil. :|
Post Reply