MINOTAUR wrote:Slabí stroj ??? ako vtip dobré. Môj notebook má podobné parametre a ide mi to v poho. Inak aj ja som mal podobné problémy s tími "obrazcami" čo mi tam preskakovali. Mne pomohol reinstal a v nastaveniach som dal možnosť "osvetlenie" na vyššie, lebo som zistil že keď to mám na nízkom tam mi blbne v hre grafika, takže ten reinstal asi ani nebol potrebný xD.
Nebudeme se tady dohadovat, jestli tato konfigurace je vhodná či ne (sotva dosahuje potřebného minima), ale já mám notebook s i5 a s grafikou gt640 a hraji to na medium při 25 FPS, což je na hranici plynulosti. Má grafika je na tom o dost lépe než tazatelova a i tvoje, takže si to dokáži představit, jak ta hra musí u vás vypadat. Chcete hrát nové hry na takových střepech, hrajte, ale nedivte se, že hry mají nějaký problém začínajíc v přehříváním komponentů.
Navíc tahle hra je totálně zmrvená, ať po herní stránce (ta se po x patchí stala hratelnou), tak i v optimalizaci (to je boj s větrnými mlýny, opraví jeden problém, přibude jiný). Battlefielda 3 hraji také na medium ještě při větším FPS, tak si každý může udělat obrázek o tom sám. Hra, která je dělaná na 10 let starém directX 9, by měla vypadat trošku jinak. Navíc tyto Heroese byly dělané primárně na pc, žádná předělávka z konzolí, tak nechápu, jak k tomu mohlo vůbec dojít.
Ale zpět k problému, zřejmě tento problém doopravdy způsobuje chybný driver nVidie, alespoň zde se to tak prezentuje, já jsem psal do iNvidie support, ta o tomhle problému neví. Takže by to chtělo bombardovat Ubisoft, ať se spojí s iNvidií ať tento problém řeší.
Já mám ten samý problém, mě hra zamrzá v hradu, nepomáhá změna rozlišení či detailů a po roce problémů jsem tuhle hru přestal řešit a čekám na další díl. Jediné, co pomáhá, alespoň u mně, je vrátit se zpět k rok starým ovladačům, jenže to zase nesvědčí novým hrám.
Edit. - s tím driver od iNvidie se tě to netýká, dle mých poznatků má tvůj notebook grafiku Ati mobility Radeon 5470, tak problém je jinde. Jiné hry ti fungují bez problémů?